102

краят

преди 3 години

Това наистина ли е краят на БСП/БКП те неучастват в играта и ги няма никакви.

101

Ха

преди 3 години

Безхаберие и шуробаджанащина. София, крадете по- по малко че за навътре не остана....

100

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 100Архипелаг ГулагЧел ли си Солженицин?

99

Мдаа

преди 3 години

Ами браво бе само ако знаеше какъв късмет имаш,няма да повярваш какво стана преди години!

98

ВЪПРОС

преди 3 години

Аз имам един въпрос към професор Калинко Близнашки:Нека ми обясни като специалист по конституционно право, по Конституция, Народното Събрание ли е началник на министър председателя, или е обратното - министър председателят е началник на Народното Събрание?Щото по действията на Борисов се вижда, че е второто, той е началника на депутатите: Явява се в пленарната зала когато си поиска, а не когато го повикат, и нарежда на депутатите как да гласуват а не по съвест (ако я имат)!

97

гост

преди 3 години

До ЧебурашкаЧовече, не са решили и не са ти лепнали лично на теб обвинения за каквито са се сетили в рамките на 10 мин. Това са мутри.

96

Анонимен

преди 3 години

Фюрера колко ще се крие дад гърба на фашистката полиция и ще репресира хората и ще ги пръска със химически газ ? Как ще свърши всичко туй ?

95

гост

преди 3 години

Абе ***. ББ настоява да му целуват ръка като на мафиотстки бос, цензура навсякъде, *** и калинки начело заедно с мутри водачи, назначения на удобни хора, кражба на бизнес и рекет на бизнеса. Това какво е бе умник.

94

Анонимен

преди 3 години

Винаги когато видя физиономията на тоя се чудя как природата е създала такова мазно нещо.

93

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашканали знаеш че си предател, дали платен или просто полезен *** от но си такъв

92

РБ

преди 3 години

В България има Мутродемокроция кражби на бюджета,внос на отпадъци,износ на дървесина,да прогони 2.5 милиона българи и т.н!!! За 11 г България е най-бедната държава и най-бързо изчезващата нация !!!

91

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... точно с акции срещу президента и народът... Четирима от съветниците на фигуранта имат повдигнати обвинения от прокуратурата и се разследвани. 1. Илия Милушев, за шпионаж за чужда държава. Незнайно по какъв критерий е избран за съветник след като през 2011 г. е бил арестуван за купуване на гласове в качеството му на кандидат-общинар от РЗС. 2.Пламен Узунов за търговия с влияние. 3.Еленко Божков за хулиганство в софийското метро. 4. Димитър Радев е викан на разпит по обвинение, че е изнудвал за 200 000 лева своя колега Илиян Алипиев - бивш съветник по сигурността и отбраната

90

Кина

преди 3 години

Ако имаше диктатура, нямаше да има протест ! Къса е паметта на тълпата хахаха

89

бай Тъпчо

преди 3 години

И ний си имаме един като тоя професор в нашто село бе -Тончо се казва.Харен човек, все ухилен ходи, и никому лошо не прави, ама щото от него нищо не зависи бе.Ама като гледам и тоя професор на глава е падал, та да се смееш на такива си е грях.Лошото е туй, че от алтав професор много неща зависят-тоя и като Бойко е бил, после там по конституциите нещо, та кой знай колко бели е направил.Инак, що вика на черното-бяло никак не е ясно и на докторите-професори.Сигурно нещо на главата, ама отвътре бе!

88

Анонимен

преди 3 години

Диктатура имаше от 1944 год. до 1989 год., когато БКП дойдоха с преврат на власт, забраниха другите партии, а техните водачи бяха интернирани или убити! Приеха Конституция с прословутия чл.1, че всичко е подчинено на Партията. Сега наследниците на тези партизани искат отново да вземат властта.

87

Иван

преди 3 години

по е забавна е тезата , че тоя на снимката е обективен анализатор и конституционалист...

86

Анонимен

преди 3 години

До 91. Абсолютни глу.пости си написал. Прочети си ги и сам ще го разбереш.

85

Анонимен

преди 3 години

Колко време още ще гледаме нахилената мазна физиономия на професор Калинко Близнашки?

84

Анонимен

преди 3 години

Този има лична омраза към Радев, защото Радев се е издигнал със учене и знания, а тоя се e издигнал като е пълзял на четири крака пред силните на деня.

83

Въпрос към професора

преди 3 години

Въпрос с повишена трудност като за Професор. Как се казва режим където МП на страна членка на ЕС и НАТО, МНОГОКРАТНО Е ЗАПИСВАН И СНИМАН ИЗВЪРШВАЙКИ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЕ ГОТВИ ЗА 4 МАНДАТ БЕЗЦЕРЕМОННО, НЕУДЪРЖИМО И НАГЛО?!? Чакам смислен отговор? Имаше два референдума за трите му мандата и той не изпълни нито една точка от тях за 11 г! Всеки път си ходи с бунтове и идва на бял кон! А опозицията е размазана и разпиляна. Чакач отговор от Професора, кратък!