62

До 57

преди 3 години

Хората го обиждат защото няма достойнство, учил е много, образован е спор няма. Въпроса ми е защот не използва тези натрупали знания да прави България по-добра, а ги използва за да ни ни лъже и заблуждава? И да България не е диктатура все още, но сме се засилили със 200 на там... Основите на диктатурата се поставят от няколко години и аз не мога да съм спокоен като виждам това.

61

exploded boiler IV

преди 3 години

Toзи пак се гласи да е на софрата покрай еднокнижника. :(

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58 защото има заблудени хора , които гласуват за него Има принудени от страх да не си изгубят работатаРомските махали , които избраха Данчето и разбира се фалшивите гласове от торбичкатаТака печели батко ти

59

Анонимен

преди 3 години

До No comment 61Всички управляващи са БКП.

58

Анонимен

преди 3 години

Изпитвам непоносимост към мазни хора.

57

дедо Ташунко

преди 3 години

На какво се надяваш Близашки? Да станеш отново служебен премиер ли? Няма да те огрее, ле.генджия с ле.генджия. Кой ти даде професорска титла незнам.

56

Анонимен

преди 3 години

То ако имаше диктатура Фигуранта нямаше да се прави сега на президент, а щеше да се гуши под юргана с Деси и тя нямаше да е Радевица, а щеше да си е още с моминското име.

55

Анонимен

преди 3 години

2014*

54

No comment

преди 3 години

Тоя до 1990 е в БКП, 1990-1914 е в БСП. От 1914 до сега се води независим, но играе очевидно под наем в ГЕРБ.

53

SS

преди 3 години

ами да, в България няма диктатура... има мутратура !Оня марионетен еднокнижник, дето тоа шоп.ар на снимката му се мазни, има акъл само за туй...герб е ПОЗОР за България!ОСТАВКА ! ОСТАВКА и ЗАТВОР !

52

Bob

преди 3 години

Този инстромент за клизма не го ли е срам да се изказва по сериозни теми?

51

Анонимен

преди 3 години

Като има диктатура защо има избори и все Бойко Борисов ги печели и пак ще спечели?

50

Срам

преди 3 години

Българите стигнаха дъното, след като някакви ***, единствените възможности на които е да пуснат лаптопа, сенадпреварват да обиждат човек високообразован и доказал сев професията си.В България стана принцип да се плюят яростно хората, които сазнаещи, можещи и работят за усъвършенстването си и за просперитета несамо на себе си, но за много други, докато благовеят пред тъпите бездарници!

49

Анонимен

преди 3 години

Диктатура няма, но прояви на червен Фашизъм има - окупация на кръстовища, бесилки по улиците, погребални ковчези, черни знамена с Черепа,... и Фигурант- интригант който иска цялата власт т.е. : Диктатура на червената русофилска Мафия.

48

Анонимен

преди 3 години

Ще кажа нещо очевидно. Нищо ново под слънцето, нищо, което вече не знаем. Универсална истина, която няма нужда да се казва. Или поне не би трябвало, ама ето ни днес тук.Момчето си отива, кабинетът на Борисов ще си подаде оставката това е напълно неизбежно. Ще се случи до края на деня или в следващите няколко дни. Ако не се случи, можем спокойно да приемем, че управляващите казват пред обществото, че ние вече не живеем в демократична република.Не искам да казвам това обаче. Искам да кажа, че това, което се случва в Триъгълника на властта днес го усещам като сън. Толкова е абсурдно и

47

Анонимен

преди 3 години

Състоятелно е да пререждаш обикновените граждани на опашка, сякаш са длъжни да ти отстъпват!

46

Анонимен

преди 3 години

Като няма диктатура що си тръгнал да лижеш *** искал ли за награда да ти дадат някое постче, дето да крадеш и да си строиш подпорни стени. Искаш ама няма държавата не е баница да си я делите няколко мутри. Стягайте си по една жълта чантичка от Била и се гответе за Бай Ставри - строг но справедлив.

45

Анонимен

преди 3 години

То е ясно,че няма диктатура,каква диктатура,измислици на триото *** като повод за анархия.Но се вижда ясно как Фигуранта неистово желае диктатура и мъст ,защото е предател и колкото повече е затънал ,толкова повече бърза да мине метър ,да махне гл.прокурор и да се сложи марионетка.Така ,че демокрацията е в сериозна опасност и бъдещето на народа след явната бруталност за президентска диктатура ,а около него ,копейковци ,дс - та,божковисти ,все *** *** и продажници.

44

Анонимен

преди 3 години

Дрънканици лъжливи, тъпотия, наглост, визия грозна и дебела , отдалеч му личи, че е гербаджия.

43

Хън мън

преди 3 години

Да, тезата че има диктатура от едни и същи продажници не е състоятелна. Аман от ***!