333

Анонимен

преди 3 години

Единствено турчилята ще *** в кръв. Долу турската *** изверги мръсни !!!

332

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 353Гледах че се изкараха стари, колкото египтяните....))) Те ако знаеха как са възникнли...Българите били тюрки според тях :) Нищо че сме измислили Кирилицата или Глаголицата според някой, не маке :), преди те да се пръкнат :)))

331

Анонимен

преди 3 години

Единствено Турция може да осигури благоденствие на Балканите.

330

Анонимен

преди 3 години

Да го духат турчилята и техните ***.

329

sd

преди 3 години

Радев какво каза - какъвто национален флаг се развee, такава е принадлежността на територията.

328

Анонимен

преди 3 години

...е в парламента по-добре да се размърдат защото работите стават напечени ако не се вземат мерки много скоро. Достстъчно сме дремали време е да се действа ...

327

Анонимен

преди 3 години

Турция има бъдеще, какво лошо има да станем част от нея? Така ще бъдем гграждани на една силна и богата държава, а не на тикволандия!

326

Анонимен

преди 3 години

България е притисната от три големи врага първия е Бг предателите корумпирани политици и бизнесмени, от другата страна са антиБългарските нато и ес а от юг турция.Затова трябва достойни хора да успеят да докарат Китайски военни бази във България, и да бъдат задължително разположени ракети със ядренни носители да ни пазят от нато и ес и турция.А за крадливите Български политици и бизнесмени Китайски закони.

325

Анонимен

преди 3 години

Едно време Хитлер е искал да върне славата на древната арийска раса сега Ердоган иска да върне величието на Османската империя. Не бил фашист!?

324

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 354Айде ходи си в *** където ти е мястото! не ти ща глупотевините. А най - добре се махай и отивай да лижеш *** у съседката. Ще ти отива.

323

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 352Тур чина от къде да знае, че граф Влад Цепеш е национален герой на Румъния...:)))) Тъй като им е набивал на кол, главите на османците, англичанина е измислил Дракула :))) Лошо няма !!! :)

322

Анонимен

преди 3 години

До ЕничарА тебе - по метода на граф Влад Цепеш! Километри редици османлии покрай пътищата! пояснявам - тава дума за Дракула! История, кво да прайш!

321

Божил

преди 3 години

Аз имам много подобна карта само че на България, Гърция, Армения, Грузия, Кюрдистан, Фригия, Витиния, Сирия, Айдън и Караман- в нея Турция е на територията на западен Китай,а Анадола е разделена между 4 християнски държави и Кюрдистан- значи картите станаха една на една!

320

Анонимен

преди 3 години

България не онази България, която след като се е почувствала като държава, са почнали препирните...:) Да се надяваме Боко да постъпи разумно, да има избори и каквото сабя покаже, ако не в Барселона или Аржентина....:) Ахмед може да се поскрие малко, достатъчно му търпяхме простотиите !

319

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 350Който не му харесва да не влиза и да не поства. Толкоз просто и логично.

318

Анонимен

преди 3 години

До ЕничарПо- добре си го заври ятагана , знаеш къде. Много ви се накриви шапката. Айде бегай!

317

Анонимен

преди 3 години

Тази карта я има в учебниците на турските ученици. Не е нещо ново, специално за да плаши запада. Просто такава е доктрината на Ак Партъ -ислямистите на Ердоган. Тази карта включва различни доктрини като тази за Мави Ватан (Синьо отечество) която е насочена срещу Гърция. Има е такава специално за България. Работи се подривно за тотален разпад на българската държавност чрез петата колона ДПС и инфилтриране на администрацията с етнически турци, вербувани от турските тайни служби и Мюсюлмански братя

316

Анонимен

преди 3 години

То е ясно защо. защото Ердо си ги сънува тия работи. И няма нищо против келеметата му да спекулират с тези неща. Ама ще му се види света крив като му се изкриви макарона. Гърция е член на ЕС, както и България. Той или го забравя или просто се криви на западняците и се мъчи да им показва нещо. Голям ***..ел ей! Докога ще го търпи Европа под носа си не ми е ясно. Ако някой го направи мъченик на вярата ще му изръкопляскам. Няма значение кой е и какъв е. Казвам го директно в прав текст

315

Еничар

преди 3 години

Иншаллах! Заточил съм дядовия ятаган като бръснач, готов е за служба на Високата порта. Пък аз съм винаги готов! Иншаллах!!

314

Анонимен

преди 3 години

Напротив. И към Иран имат претенции. Големият град Тебриз попада в границите на Ердоганова Турция. Там мнозинство са етническите азери, които са тюркски етрос и съответно про-турски настроени.