13

гларус

преди 3 години

Мда, София никой не иска да я окупира :( Знаят каква мизерия е там, само черноморското крайбрежие става за нещо

12

се тая

преди 3 години

Турците постоянно дразнят с тая карта. Знаят, че са никой и никога това няма да се случи и го правят само за да се говори за тях и да дразнят другите държави. Просто не им обръщайте внимание, да правят и да публикуват каквото си искат, те винаги ще си останат държава от третия свят.

11

Анонимен

преди 3 години

Метично ще яде тоягата ми се струва ...Ако турция не се откаже от захождането към Русия и конфронтация с нас и Гърция много скоро ще яде пердах от САЩ. Определено няма да бъдат толерирани предатели и агресори !!

10

Анонимен

преди 3 години

Да видим реакцията на тулупа дали ще привикат във външното анадолския посланик за обяснение или ще си траят като бити пее...си

9

цар Калоян с меча

преди 3 години

Ама гледам и Северна Добруджа пак са я дали на мaмaлигите. Пак ли ни готвят Берлински конгрес?

8

анонимен

преди 3 години

Еми какво очаквате - Тулупа на 2 март, ден преди националният ни празника ходи да се дупи на ***.

7

kiki

преди 3 години

Споко това са провокации и работят само в ущърб на Ердо и компания. Нищога нищо няма да се случи. Помислете само ако окопира наши и гръцки територии за какво са му и какво ще прави? За какво ще ги ползва? С какво ще финансира издръжката на местните каквито и да са те? Всички граници автоматично се затварят ако нахлуе. Икономиката му рухва за седмица две а разходите отиват в небето. Пълен абсурд, нищо няма да стане само джавкат, уж да се оплашат всички колко са решителни!

6

Анонимен

преди 3 години

Доган и Местан ще са ходжи в новите виалети. Конакът ще е в парка Росенец.

5

kaputt

преди 3 години

Тръгнете с кола от Бургас към Созопол с включено радио, в един момент около атия бг радиото ще спре и ще започне да ви пее риязанакарабинера от тонколоните, ей там започва турция, созопол надолу е туркай

4

Елемаг

преди 3 години

Както винаги от наще никаква реакция.най-много да "подпитат" като кученца въртейки опашка и толкоз.А не примерно,гонене на посланик и затваряне на границата и срив на турсклаа търговия за 1 седмица директно!!!Ако искат да им минават Тировете през Гърция.Там с отворени обятия ги чакат също.Естествено мъже нямаме.Ми тия не-мъже имат подкрепа и от други глезановци!!!И тоест нищо.Лека полека Турция настъпва!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Тулупа да целува ръка на анадолския фюрер, че ще му е остави половин България.

2

x

преди 3 години

Ако имахме армията и въоръжението от Бай Тошово време щяхме да сме спокойни, че може да отблъснем всеки, но след като разкостиха и съсипаха всичко, сега може само да се молим да не реализират тази карта.

1

Анонимен

преди 3 години

боко тиквата вече даде залива Росенец и другата час ще даде без бой ;) герб е дпс .