Снимка: Twitter

Като провокация към гръцките власти, депутатът от управляващата партия в Турция, Мeтин Кюлюнк, разпространи карта на страната, в която влизат територии от България и Северна Гърция.

"Колко бързо сте забравили болезнената съдба на онези, които са отишли ​​в Измир заради интересите на империализма!", пише в своя пост в Twitter депутата, а действията му идват след като Атина обяви, че ще разшири територията си в Егейско море.

Не ясно обаче, защо в публикацията са включени и територии от България.

От Външното ни министерство заявиха, че са започнали проверка по случая.

Коментари Напиши коментар

412

Анонимен

преди 5 месеца

Ванка, Тони,
То бива бива глупости ама поне мокри сънища да не коментираме, вземете се малко в ръце, да не го направи някой друг. Верно ли толкова злоба таите момчета, аз пък за аркадаши ви имах.

411

Гост

преди 5 месеца

Честно да ви кажа, време е България да се отърве от руско-гръцките и американски ***. България в бъдеще трябва да съществува самостоятелно и самостойно, ще се справим и без руската ***, чието войнствено настроено население от руски пияници и проститутки имат намерението да използват Българската земя за гръко-византийски цели. Знайте, че даже и по руската телевизия се говори повече за руско-гръцките отношения, руснаците не ни мислят за братя, но те така или иначе не са ни братя за нас.

410

Иван Колев

преди 5 месеца

Били сме ги преди, ще ги бием пак.