353

Анонимен

преди 3 години

да внимават тея......гали че както се ежат и на евреите там ще я оплескат сериозно.ще ги изнесат за два дена,намесят ли се евреите.м.....ли долни.трябва да се обединим християните и....

352

Анонимен

преди 3 години

До РумАми ти включи нас, турците и всичките народности т ур че :))) Може пред Ахмед да вървят такива "изнасилвания" но не става :)))

351

Mister Cro

преди 3 години

Айде стига партенки! Турция няма териториални претенции към България! То и в България има такива, които развяват карта на държавата на три морета, но това не е държавна политика!

350

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс . Доган никога преди не е виждал толкова пари и сараи както по гербаво време . Няма реакция от герб и ОП за картата с новите граници нито за промяната на морски граници от Турция .Все едно нищо не е станало .Който гласува за герб и ОП гласува за ДПС.

349

Рум

преди 3 години

Абе хора не виждате ли че имат претенции към териториите ви, в този сличай трабва обидинени балкани срещу турците, румънци гърци македонци българи сърби... съединението прави силата срещу този звяр не се занимавайте с глупости събрете акъла в главата си, този звяр избива и демократичните турци, заплаха е и за ЕС и САЩ за целия свят нещо х.....р още не сте ли разбрали..... ами за светия храм св софия......

348

Край

преди 3 години

Само да ви кажа - никой няма да си развали отношенията с Турция заради България.въведете военно -патриотично обучение за момчетата от поне 6м. след него клетва че ще защитават Родината. Това може да не е задължително а да е условие за заемане на държавна служба. Не може да искаш да си кмет/министър/депутат а да не браниш Бългаия ако се наложи.Добра -лоша българите друга Родина и държава нямат.Дано господ ви върне акъла че към момента сте втори в света.

347

Тео

преди 3 години

Тия депутатите си по тъп0т1я ли ги избират? Защото ако е така, явно са си свършили много добре работата! Тоя грабна първа награда ... одма! Ако гусссина Ердогана не е разбрал, новият световен ред е решил да направи от държавите провинции. Колкото политиката на провинциите е про-колективна и насочена към благоденствие на всички граждани, толкова по-добре. Колкото провинцията рита срещу повече от 1/4 от народа си и предявява претенции към съседите, шанса да бъде отвъдена се увеличава!

346

Анонимен

преди 3 години

Мечтая за деня в който България стане държава и да не трепери за съществуването си.То турко, то комунистическо робство. Нема такава държава.

345

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНяма неосманска дъга, има неосъзнати тийнейджъри, гола вода са :) Ако видиш полицай от турски произход, не дай се боже в по горните структури, пиши....:)))

344

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода само в прякора си плаши турците и особенно гърците.Ша вкараме ли народа в казармата, аркадаш?

343

Анонимен

преди 3 години

Само русенското маке - шкембе войвода, може да поведе българския народ на заколение в казармата.

342

Христо Христов

преди 3 години

Факт е, че мнозинството от гласуващите в България са за неоосманската дъга на балканите, за чието изграждане бойко борисов активно работи.

341

Да не стане

преди 3 години

обратното,че тука на Балканите сме доказано гадни ....ии грандотехноармията може и да не сполучи.

340

Анонимен

преди 3 години

Приемаме истамбулската конвенция и правата на гейовете в казарматаИ правим казармата задължителна за всички гейове.

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 359Най - *** изказване което съм виждала. Направо да не кажа предателско. Разбира се че има лошо, това и най - посредствения ум го вижда. Защото всяка жаба трябва да си знае гьола. Всяка държава си е суверенна и никой няма право да прави попълзновения за чужди територии. Ердоган дразни. Не е нужно да се учудва че някой му отговаря.

338

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 372Боко е в джоба на Ахмед, колкото дава ДС толкова, демократична държава сме :)))

337

Анонимен

преди 3 години

братя българи,да ходим по казармите да се онождаме.вижте - гърците и турците го правят.Да го направим и ние!

336

Анонимен

преди 3 години

Турчилята начело с ердоганчо ще бъдат потопени в кръв много скоро. Колкото и големи напъни да имат за султанат ще бъдат издавени от собствената си алчност. Кюрдите само чакат Турчилята да се скарат с всичките си съседи и ще има меле ....

335

Край

преди 3 години

Нищо бе на нас армия ни не трябва. Не щем казарма - искаме Истанбулска конвенция.Братя българи ние сме втори по акъл в света.Турция и Гърция имат задължителна военна служба за всички момчета.

334

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте обединени турски емирати.