40

Додо

преди 3 години

И какво означава това за нас, нормалните Българи? И Гърция и Турция са извършвали геноцид над Българите, в интерес на истината Гърция много повече от Турция, и двете държави са заграбили много Български територии - Странджа, Одринска Тракия, Беломорието, Егейска Македония. Когато враговете ни воюват и са в конфликт, това е времето да работим за някакъв ревизионизъм и възвръщане към Остатъчна България на част от заграбените ни и откраднати територии. Както от анадолците, така и от етиопците!

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Много е важно кой пръв ще призведе изтрел! Той ще е агресорът. Както и да е, друготое по-интересно. Независимо кой ще провокира конфликта, това означава тотален край на на САТАНАто!

38

До 58

преди 3 години

Какви турски територии са бре шматко. Всички балкански народи сме тук много преди турците.

37

Osman Gazi

преди 3 години

Страшна експерти коментират тук. Кажете кога гърците последно са участвали в бойни действия? Не за победа, само участие питам. Не се сещате, нали. Турската армия е втората в НАТО след американските, в момента се бие на поне три места. За какво война на изтощение бръщолевите. Сега да даде заповед Ердоан, до неделя Гърция е капитулирала. Какви доставки, какви пет лева. Прочетете малко, има данни за армиите по света.

36

Анонимен

преди 3 години

помаците са разквичаха и бленуват за държава която никога няма да е тяхна родина/.Същите тези тук дет пламенно защитават тази въпросната страна за никой за там,те са чужди нежелани и трета рък мюсюлмани.....дори турски незнат тез дет се пишат по нашти форуми....Жалки *** и неверници........2 употреба мюсюлмани нямащ нищо обшо с истинския ислям..........Мнението на такива е ббез ниакво значение...Нека *** прасетата......каравна върви

35

До Stiling

преди 3 години

Как да ти кажа, Турция е 7мата най-силна армия в света и втора в НАТО. Гърция беше 59та. Турция има 27 пъти по-голям военен бюджет от Гърция. Та може да смяташ колкото си искаш. Гърция толкова ще победи Турция, колкото и Косово ако обяви война на Гърция.

34

Светозар

преди 3 години

До Анонимен" Каква буря, бе ? Турция е с чифте пищови на гол тумбак.Нападне ли съюзник от НАТО автоматично ще бъде изключена и сринатата от НАТО в рамките на няколко часа."=================================================Турция, като превзе северен Кипър, кво стана ? Нищо. Беше ли автоматично изключена и срината от НАТО ?

33

Hяма конфликт

преди 3 години

Това са турски територии. Това е краят на гърция.

32

Stiling

преди 3 години

Вижте Турция не е толкова силна колкото си мислите. Цялото въоръжение което имат е или американско или европейско, а вече и Руско. Кораби, самолети, радари, всичко е вносно. Без поддръжка и резервни части колко да воюват? Месец два три? Не могат да прегазва гърците защото и те имат армия и оръжия. Ще стане война на изтощение а оръжия и поддръжка ще получават само Гърците като член на ЕС, по-сляб и по- малък. Турция просто ще фалира.

31

Турция е сама

преди 3 години

Кой е на страната на Турция? Тръмп смъмри Ердоган, ЕС е против Турция, Арабската лига не харесва Ердоган и го наричат куче, Туркменистан, Узбеки, Таджики и други не биха се били за газта на Ердоган, а Русия на края ще предпочете интересите си към западна Европа.

30

Анонимен

преди 3 години

Каква буря, бе :)? Турция е с чифте пищови на гол тумбак.Нападне ли съюзник от НАТО автоматично ще бъде изключена и сринатата от НАТО в рамките на няколко часа.

29

Анонимен

преди 3 години

Във война между по-силен и по-слаб, ако и ти си слаб, винаги се подкрепя по-слабия, за да отслабиш силния. Следователно България трябва да подкрепи Гърция. Ако подкрепиш по-силния, ще допуснеш грешка, защото след като победи по-слабия, ще те превземе и теб.

28

Анонимен

преди 3 години

турция уверено върви по пътя на фашистка германия и ще свърши като нея

27

Анонимен

преди 3 години

Ердоган е проклятието на турците. Тоя човек ги върна 100 години назад и ще докара Турция до разруха.

26

ъцз

преди 3 години

ще смачкат грънци турците... подобна авантюра само би довела до независим кюрдистан нищо чудно гърците в момента да се договарят с Египет ЕС ще наложи икономически санкции на Турция а Сирия и кюрдите чакат за разплата Ердоган с имперските си интереси ще върне фесновете в средновековието

25

Анонимен

преди 3 години

Във война между по-силен и по-слаб, ако и ти си слаб, винаги се подкрепя по-слабия, за да отслабиш силния. Следователно България трябва да подкрепи Гърция.

24

Анонимен

преди 3 години

Ако стане война, България не трябва да е неутрална. Защото който и да победи ще обвини България, че не е действала. България трябва да подкрепи гърците и да изхвърли Турция от Европа. Защо трябва да подкрепим гърците? 1. Турция е силна и ако я отслабим ще е добре за нас. 2. Имаме голямо турско малцинство, което постоянно ще ни създава проблеми в бъдеще. Ако победим турците, ще се отървем веднъж завинаги от това мюсюлманско население и ще ги изпратим в Анадола.

23

Osman Gazi

преди 3 години

Тези палячовци с униформи на клоуни какво си въобразяват? Турция ще ги смачка за една нощ. Помня едно куче от техните как се опита да свали байрака на границата между северен и южен Кипър. Не стигна и до половината на пилона. Получи куршум между очите и се свлече като леш. Просто обърка славния байрак с райрания им ***.

22

дебела чичка

преди 3 години

Ще гледаме бой

21

Анонимен

преди 3 години

Щом гърците не могат да си опазят територията какви претенции ще имат към нея. По-силният печели. Това е положението.