60

Анонимен

преди 3 години

ДПС ли.................наследник на една терористична организация....................Турско национално-освободително движение..................тия гадини избиваха БГ-майки и деца по гарите...............атентата на гара Буново е тяхно дело..................един ден ще я забраним тая партия!!!Ахмед Доган - Сокола.................агент на ДС и бивш терорист..........затова е лежал в затвора!!

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПак ти го повтарям и го запомни,набий си го в главата:ДПС е европейска партия,нищо че преобладаващо турци са в нея,ако не е ДПС,ще изядат България с парцалите големите акули.

58

нека се бият

преди 3 години

Двама се карат..................трети печели....................турци и гърци се карат и бият.......................българите може само да спечелим, да си върнем малко завзета територия и от двете страни!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Турците нищо не са открили, нито в науката, нито са дали нещо за културата и изкуството в света!!!

56

Анонимен

преди 3 години

ДПС е незаконна етническа и мафиотска партия.....................Ердоган е бивш терорист, а Дебелян Пеевски- Шиши е олигарх, медиен магнат и мафиот!!!

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДПС е европейска партия,нищо че преобладаващо турци са в нея,ако не е ДПС,ще изядат България с парцалите големите акули.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусия/СССР на първо место. Няма страна по света, която да е причинила толкова бели, нещастия, страдание и чудовищни загуби на България, от Русия/СССР. Само факта, че отровиха Царъ Борисъ Обединителъ, е достатъчен да застанат на първо нясто на стълбицата на враговете на Татковината ни! Ако Борисъ, Богъ да дава светлина на душата Му, не беше убит от съветските сатанисти, България нямаше да бъде сгазена от болшевишкия миризлив ботуш!

53

Анонимен

преди 3 години

То и ние може да искаме Сан Стефанския мирен договор,който е бил определен по границите където е живяло преобладаващо българско население,че дори и САЩ са подкрепили българите в претенциите им за тези територии,ама няма.То така ако можеха да се развалят договори,нямаше да ги сключват.А Турция да не се занимава с Гърция,защото залежите стигат и до турския бряг в Средиземно море,стига турците да ги открият къде са.

52

Анонимен

преди 3 години

Враговете на България..............................Турция, Гърция. Франция и Великобритания!!!

51

Анонимен

преди 3 години

До Киро ХАйде не ръси глупости. Не намесвай сегашните управляващи защото толкова години ДПС -то няма да споменавам с кого беше в коалиция. да оставим политиканските глупости и да си говорим сериозно.

50

нека се бият

преди 3 години

Гърците един ден ще ни върнат беломорска Тракия...................хич не са по-стока от турците те, нищо че са християни........................2 века византийско (гръцко) робство и 5 века турско робство.......................България само може да спечели от една война м/у вечните ни врагове............................Турция и Гърция!!!

49

Анонимен

преди 3 години

До ДодоДа прав си но въпреки всичко не бих желала Турция да ми се плещи в Европа. Не и такава каквато е сега. Не си падам по гърци но все пак не искам Турция в Европа. Не че тя в момента е.

48

нека се бият

преди 3 години

Да се избиват помежду си.........................и на едните, и на другите сме им яли попарата........................и турци, и гърци откраднаха БГ-територии и избиваха българи.........................ние помним историята!!!

47

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Додо И какво ще ги правиш тези територии населени с гърци и турци ? Ще ги слагаш за турщия или затворени в буркани? И си мислиш, че населението ще те посрещне с локум и боза ? Нас, последните бедняци в Европа!

46

Киро Х

преди 3 години

До Osman GaziЗа гърция си прав, ефенди, но ако карпуз-Ердоху-*** даде запове да нападнат България гражданите на Бизим Анадолу, то тогава нас, българите ще ни защищават "българските турци", както ги наричат банкянския клепар и ония, селския *** - Мун Чо. Сигурни сме в това, защото и Бойко и Радев редовмо им честитят Курбан-Кесим байряма, а Мун Чо и на Ифтар вечеря го канят! И ти, ефенди, като "български турчин" ще се биеш срещу анадолските орди на българска страна, нали? Ти да видиш!

45

Анонимен

преди 3 години

Турците са толкова приветливи, че и братята им араби не ги понасят.

44

Анонимен

преди 3 години

До Osman GaziМного ви знаят манерките на вас. Ердо да даде, ама няма да даде. Защото все още чака някой да му налее пари и газ в пръдливата икономика. Затова се плещи и ръси заплахи навсякъде, защото никой вече не ще да се занимава с него. Тези неща вече не стават така. Набийте си го в простите тикви най - после.

43

Анонимен

преди 3 години

Как ми харесва всичко това........две отански страни ще се сбият!!!! Да видим само какво ще правят нашите подли-зур-ков-ци!!!!!

42

Stiling

преди 3 години

Какви 27 пъти по голям военен бюджет има Турция от Гърция? От къде го прочете това? Турция има голяма по численост армия, а не по качество. Да не би Френската армия като е по малка по численост е по слаба от Турската? Или Френския флот е по слаб? Имат 300 ядрени заряда и атомни подводници с крилати ракети а Турция има трътки. Съвременната война се води с ракети и самолети, не с пехота. Виж БВП на Турция и тогава им хвали армията.

41

Анонимен

преди 3 години

Долни, гадни и мръсни племена са и турци, и гърци, да ги оставим да се избиват помежду си...................това е добре за България!!