20

Анонимен

преди 3 години

Турците освен конфликти и джамии друго не знаят.... Ако Гърците им се натикат под носа да търсят газ, сигурно басма ще им цепят. Много са нагли!

19

Един българин

преди 3 години

България трябва да е Неутралитет, ако стане война. Стигат ни Национални катастрофи и плащане на репарации.

18

mb=078888v6,4309umb7

преди 3 години

Пуйколандия ке падне и то ще е скоро. Такава държава няма да има на картата на света. Територията и ще бъде разцепена на 3-4 части, а населението и ще приеме незабавно християнството. Който откаже бегом при халалаха.

17

Анонимен

преди 3 години

До KOSTAS LINKEЯ стига дрънка глупости. Много си войнствен нещо. Никой няма да бъде бит. Всяка жаба да си знае гьола. Това важи най -вече за турците. Нека се запитат защо никой никъде не ги иска. Защото на тях никой не трябва да им има вяра.Гърците просто си защитават тяхното. Не би трябвало да се допуска втори Кипър.

16

Шопа

преди 3 години

Подкрепям Турция

15

Анонимен

преди 3 години

До Мистър Пропърние първо теб ще изтребем..навсякъде ви мразим турците

14

Анонимен

преди 3 години

Аз гърците напълно ги разбирам.Турция на Ердоган започна да става много нагла. Въпросът е че с рогата напред ще бъде много трудно. Просто защото няма да се намери някой който да подкрепи гърците а те сами трудно ще се справят с това ла...о Ердо. Европа си трае, защо - отговорете си сами.Как да признае, че сама сложи коз в ръцете му. Сега гърците ядат калая. А Ердо само гледа да крънка. Но той трябва да си знае мястото защото вече не е Европа. Европа беше Турция на Ататюрк.

13

Анонимен

преди 3 години

Касто предрекох че Барни е пътник, то и така предричам че в България ще има режим на питейната вода.Така че опичайте си акъла крад ци на вода, Ревизору е един лала джия и нищо няма да направи!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно водата ще е по-скъпо от златото и тогава шопска България ще разбере , че балканския синдром и приляга на сто процента.

11

Анонимен

преди 3 години

Ердо и Отkачалките (анадолски гьобек-рок състав) все повече затъват в резултатите от перченето си. Няма да проумеят, че с бяс и агресия ще подпишат собствената си присъда, а тя е - упадък, изолация и ако все пак се окаже, че имат глупостта да започнат война - и пълна разруха на Република Пуйка. Тогава и нов Ататюрк не мож ги спаси.

10

Анонимен

преди 3 години

Като гледам снимката се сещам, че в България основния проблем е водоизточниците.България ще остане без питейна вода, защото разхищението е на всякъде.Водата се хлорира двойно защото се изчерпва от минума.ВИК вдигат цената и нищо не правят!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

бяхме 500 години под турско робство и не си научихме урока,че турция е естествен враг на българите и християните на балканите и няма да се откаже от имперските си амбиции ако бяхме стока щяхме да работим през целия 20-ти век за обединение на християнските народи на балканите и сега съдбата ни щеше да е друга срещу тулция трябва да стоим всички християни заедно и решително за да не позволим отново да се случи трагедията на турското робство

8

Анонимен

преди 3 години

Вносителите и производители на пуканки да се подготвят за шоу тайм

7

Анонимен

преди 3 години

Италия дава на Гърците Османскте острови които са само на 2 километра от турския бряг,рано или късно те ще се освободят

6

Анонимен

преди 3 години

Като пусне турчина бежанците ,Европа да ги връща по родните им места.може ли европа цял живот да им целува турските дирници за едни бежанци. Който получи обежище получи , другите ресто назад

5

ъцз

преди 3 години

Ердоган се разбра с единствения който можеше някой си там в Либия който реално нямаше избор понеже Хафтар беше на няколко седмици от победата в Либия. Но другия голям играч в региона е Египет а благодарение на Ердоган отношенията между Турция и Египет са много лоши. Ердоган може да плаши но ЕС е зад Гърция ако и Египет са на тяхна страна Ердоган може само да плаши гаргите с армията си.

4

Анонимен

преди 3 години

Борисов, Ердоганя и Лукашенко са болните хора на Европа.

3

Анонимен

преди 3 години

Квото и да правят докато накърняват турските интереси един куб газ не могат да изнасят ,не може ти да изолираш страната която има най дългата брегова ивица в Средиземно море и да не му разрешиш да топне краката си в морето

2

Анонимен

преди 3 години

Гърците се доверяват на ЕС но ако наистина започне войната, никой няма да може турците които са жадни за война с гърците.

1

Турски паток

преди 3 години

Буре с газ по-скоро.