80

toma

преди 3 години

Турция губи войната и вследствие на това териториалните и води са по-малки.Не виждам защо имат претенции !?!?!Ами ако европа започне да има претенции към Констанипол ?Има две решения на въпроса : Военен изход и преговори.

79

Наблюдаващ

преди 3 години

И турци и гърци са прилагали геноцид и изтребление спрямо българското население в Македония и Тракия. А гръцките андарти - уж православни са били по-кръвожадни и от башибозуци. Просто четете историята и помнете.

78

Mister Cro

преди 3 години

Маляките

77

Mister Cro

преди 3 години

Българи и Турци са братовчеди по произход! Малките са нахални - искат всяка скала в морето да има континентален шелф.....хахаха...

76

Пян Гъ

преди 3 години

Турция не е тръгнала по хубав път. Това са отчаяни ходове на Ердоган да запази интегритета на държавата, но в средносрочен план разпадът е неминуем. Никаква империя не може да се изгради при наличието на кюрдския фактор, без стабилна валута, без контрол на морските пътища, на системите за международни банкови преводи, без технологично ноу-хау... Мечти. Но ще загуби и това, което има.

75

Хасан от Разград

преди 3 години

Както винаги... Много разбирачи!!! Българи-*** Байганьовци вие не сте фсктор нито в Европа нито в света. Никой не ви брои за хора. Вие сте едно крадливо и мързеливо ПЛЕМЕ!

74

Бореца

преди 3 години

Внимание ромски драми по южната граница, както винаги .!.

73

Анонимен

преди 3 години

Ама и турците са нагли и си го търсят!

72

Путин

преди 3 години

И замириса на газ.Едно време България освобождавахме,сега се чудим кой да освободим,Гърция или Турция?

71

HeinrichHimmler

преди 3 години

Да се карат! Нашата задача от тук насетне - оставка на Борисов и цялата мутренска номенклатура - всичките в затвора! Генерал Радев начело на управлението , затваряне границите да не може и пиле да прехвръкне и и вести раче всичко в здравеопзване, образование, селско стопанство и отбрана! Живеем в такива времена, че нищо чудно да започне някоя световна война в идните 5 години! С корумпираната пасмина на Борисов ние нямаме никакъв шанс! Изнесли са св при първите новини за война с всичките ни пари!

70

Където 1 и 2 там и 3

преди 3 години

Войните на Балканите са позабравено хоби. Предстои да видим.Ако питате мен, то направо вадете карабините от килера и започвайте да си ги чзачиствате лека полека.

69

Анонимен

преди 3 години

Ясстреб ефенди май са го взели войник? Никакъв го няма. Говори се, че е в увеселителния батальон и играе ролята на жива кукла. Правели му генг бенг по цяла нощ. Дано няма много увреждания после...

68

Юнал

преди 3 години

Само преди 35 години българите ни наритаха към Ориента и великата Отоманска армия не посмя гък да каже!Ама гърците никога не са били войници!

67

Анонимен

преди 3 години

Солун си е наш и пак сме изпердашили гърците, французите и британците при Дойран с командващ генералВладимир Вазов след као ги е бил на бойното поле е събрал вражеските трупове и ги е погребал с почести поклон пред него.

66

мхм

преди 3 години

а България на 3 морета?

65

Анонимен

преди 3 години

Турците само знаят локум, баклава, ханъми и султани.....................и само империи са им в тиквите...................мислят си, че Османската империя може да се върне ..................хаха!!

64

Анонимен

преди 3 години

Е как не знаеш какво са открили?Любовта между двама мустакати мъже!

63

Анонимен

преди 3 години

Ахмед Доган е бивш терорист....................не знаете ли, селяни прости????Лежал в затвора за тероризъм...................малко му е било!!!

62

До ТУРЧИНА

преди 3 години

И я кажи какво са открили тия, дето ми ги написа по-долу???Локума или баклавата???

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91ДПС - партия на Доган чрез която той натрупа неимоверно богатство под прикритието на политиката. Да не говорим че никой никога не е мислил за доброто на България. И сега е така. Просто там в момента се седи и се чака да се види какво ще стане и за кого този път да се залепят. Това ако е мисъл за България - здраве му кажи.