100

:)

преди 3 години

ХХАХАХАЕрдоган има вроден талант за клоун, но не знае, че клоуните също плачат...!ХАХАХА

99

:)

преди 3 години

Батко Пян Гъ, или си ного Пян или си голем Гъ, но в никакъв слъчай не си информиран...Ако следиш какво се случва в момента в Егейско, въобще нямаше да ги приказваш тия...Гърция САМА- САМИЧКА има абсолютно тактическо, стратегическо превъзходство, при изравнени военни сили!

98

:)

преди 3 години

Пътят към Монголия е труден, но неизбежен, след начертаното от ердоган и чавушуглу...

97

Пян Гъ

преди 3 години

Ооф, то се иска малко акъл, ве... Турция не напада, защото е САМА!!! Ще отнесе Г-я и съюзници, но ЗА МОМЕНТА. В дългосрочен план обаче Турция няма да издържи. Не взимам страна, нещо не си разбрал... Казвам това, което съм доловил като информационен теч... От аналитични центрове, които не публикуват в CNN и Reuters, но прогнозите им са 90% достоверни.

96

:)

преди 3 години

ХАХАХАХАЛошата вест, за ердоган е че на европа почна да и пука за него......Турция ще пръдне на топките на Гърция..!ХАХАХА

95

Анонимен

преди 3 години

Турчите знаят каква им е сватбата и за това само лаят.лека по лека следващите дни сте заминат от там където уж търсят за газта

94

:)

преди 3 години

Не е важно, за кой си, важно е да осъзнаваш ситуацията реално...Турция щеше до сега да нападне, ако беше сигурна, че смазва Гърция!Засега силите и стигат само, до там, да прави манифестации с панаирджийска показност!Това трябва да ти говори много, но си поредния неинформиран батко Пях Гъ...

93

Пян Гъ

преди 3 години

Слушайте батко ви - не съм нито за Турция, нито за Гърция. При директен конфликт Турция смазва Гърция отвсякъде и даже позавзема това-онова. Това в тактически план. ЕС, САЩ и Израел ще "следят с тревога" ситуацията, но нямат дупе. Големи фукари са, но всъщност са гола вода. В стратегически план обаче Ердоган го сготвят през инфлацията, кюрдите и отлива на инвестиции, който още не е почнал. Така Турция гаранция се разпада, но не още утре.

92

:)

преди 3 години

Да! Най-мъдрото решение! ;)Трябва да сте готови със семките и пуканките, когато ердоганчо дойде да си вземе Варна, Пловдив и Родопите..!

91

Анонимен

преди 3 години

Най-мъдрото което може да направи сега България е правителството да вземе решение да се отпуснат пари за закупуването на пуканки и семки и да се раздадат на цялото население.

90

:)

преди 3 години

ХАХАХАХААко ердоганчо Днес потопи един военен кораб, Егейско море ще стане гробище за турски военни кораби!ХАХАХА

89

Ястреб Oсманлията

преди 3 години

Ох, ах, братя, истинджака ми свири като жетварска стомна, откак ме взеха войник в турската армия - целия башибозук ми се изрежда, барабар с кърагаларите! Това е от мене засега, че отивам да си правя тест за бременност!

88

Анонимен

преди 3 години

Турция още не е получила посланието!

87

Анонимен

преди 3 години

Освен това, Гърция, не е загубила война държава! Тя не е длъжна да изпълнява ничии условия!Ако иска Турция може да се пробва, но неизвестно защо се колебае..Ердоган вместо с пяна на уста, да дига пара и испуска балони, примерно можеже да нападне Гърция.. Но нещо не го прави...Вчера гърците нарушиха "casus belli" на Турция и обявиха 12 мили в Йониско море... Oтговора на Турция, бе само пяна...

86

Анонимен

преди 3 години

Всъщност Турция, не може да има никакви претенции в Хага, защото претенциите и нямат нищо общо с международното право!!! ...."Жорналисте"!!!Освен това "жорналисте", Гърция не се "кара" с Турция за "залежите", а защитава правата си на суверенна държава! Гърция не е колония или автономна област на Турция, а самостоятелна суверенна държава!!!! Гърция има държавна граница и икономическа зона, определена от договорите, според международното право!

85

Анонимен

преди 3 години

До Хайде, хайдеДо хайде,хайдеОпитай се де ако си толкова умен,да видим какво ще стане.Дупе им трябва.Опитай те се

84

Анонимен

преди 3 години

Турция със право ще си вземе това което му се полага! Вече на терена има военни и ердоган каза ако ви стиска елате. Иначе всичко останало празни приказки от страхливци и тук на форума гьотверенит.е дето само лаят мастиите

83

Хайде, хайде

преди 3 години

Военни анализатори си го казаха преди седмица. При военен конфликт битките ще продължат точно 6 часа и Турция спира да съществува в сегашната си форма. Дори няма да се стигне до пехотно разгръщане. Проблемът е съвсем друг. 80 милиона тар***мбуки ще плъзнат из Европа, включително и България. И ердоган е съвсем наясно с това. За това се ежи. Но лека-полека, турците сами ще си го отстранят. Вероятно летално.

82

Анонимен

преди 3 години

Единственно ги възпира страшилището на Балканите със Ф16 от чертожната дъска и Подводницата - Музей .....

81

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да направят. Никой НЕиска войни в модерния свят. Бият се само с изостанали режими и пещерняци. Турция знае, че Гърция не е Сирия, както и обратното. Така че ще си лаят, ще се карат ьще си изтрелят по някоя ракета и до там.