26

кантар

преди 3 години

искаме пешеходни зони - получавате , сега па , пречат ни . абе що ни си .......

25

до 1, 2, 3и следващи

преди 3 години

В ЕУ столиците има буферни паркинги, за да няма патакламата като у нас, не може за едно да сме европейци, за друго не, понеже тоя ***** Бонев иска да трупа дивиденти /идат избори, момчето иска да бръкне в кацата/почват популистките изцепки, какво направиха - хаос на Съборна и цяла София... аз съм ЗА за повече пешеходни, но ПРОТИВ да ходя до Надежда да паркирам, а да живея в центъра и за хейтърите - на някои МПС е необходимост, не фукня... когато измислят алтернатива - цяла София да стане пешеход

24

Анонимен

преди 3 години

Какво искате да съборите? Тези от Съборете София ли сега протестират или онези от Съборете Съборна? Най-добре съборете мафиотското правителство.

23

факт

преди 3 години

мая с камбанката подстрекава наред !

22

бай гошо

преди 3 години

аз имам малък самолет и искам общината да ми осигури място под балкона за да си го паркирам

21

Анонимен

преди 3 години

В трите големи града в България е пълна анархия, но София....не бих живял там, дори преди 20 години ми се струваше разхвърлян град, сега е чалга :))) Ако си направят метрото да обхваща целия град (нали е най-хубавото и евтино в света), ще облекчат много трафика :) Но това сигурно ще стане след 50 години :)))

20

Radi

преди 3 години

до 15Точно така трябва да е. Ако няма къде да паркираш - не трябва да ти дават да имаш кола. Отиди в град, където няма проблеми с паркирането и си вземи 3 коли, ако искаш.Обаче хората не са виновни за това. Тези правила някой трябва да ги напише, приеме като закон, и приложи най-важното.

19

Анонимен

преди 3 години

Не само "Съборна", ами целият център трябва да е затворен за автомобили без изключения. И солена градска винетка за всеки, който ползва автомобил в града, независимо дали е живущ или приходящ. Със събраните средства да се финансира безплатен градски транспорт.

18

До ikar

преди 3 години

Щом не може да си позволиш разходите да живееш в центъра се изнасяш барабар с колата към кварталите. В белите държави така се прави.

17

до Икар

преди 3 години

явно нещо си Объркан .... Никой не е Длъжен да ти осигури парко място заради факта че си се сдобил с автомобил

16

Radi

преди 3 години

Съборна не е улица, на която специално ще отидеш да се разхождаш. Не виждам смисъл да е пешеходна.

15

BG реалност

преди 3 години

В големите градове имащи проблеми с паркирането като Токио например, ако не можеш да докажеш пред полицията, че имаш осигурено место за паркиране в радиус до 2 км. от жилището - не ти разрешават да си купиш или регистрираш автомобил.Обикновено наемът за такива паркоместа на аренда е по-висок от наема за гарсониера. Тука *** обра *** от европейските морги и сега реве до небето че не му разрешават татралясника да му е пред вратата !

14

Мда

преди 3 години

Във всяка европейска столица, а да не говорим за мегаполиси като Ню Йорк например е изключителни скъпо удоволствие да имаш паркомясто в идеалния център.Всеки трябва да се простира според възможностите си.

13

Анонимен

преди 3 години

До ikarТочно тука има селяния, бай - леля ти се сети, че трябва да 1) да плаща за паркомясто 2)да мине 20 метра пеша с количката. Ай сиктир от ***, нали Еу столица, нз си кво си - да си купи колело.

12

ikar

преди 3 години

До кауниТочно тук няма селяния. А какво ще предложите: да си държа колата в другия край на града и когато ми потрябва да търча до там с такси?

11

Mda

преди 3 години

Тоест няколкото наемодатели-реститути на скъпи търговски са в паника, че кокошките снасящи им златни яйца ще избягат.

10

ikar

преди 3 години

А какво ще предложи г-н Бонев да правят живущите, ако решат да си купят примерно нови мебели /на нас ни предстои такова нещо/ ? Да ги стоварят пред Народния театър и да ги влачат на ръце като лисици кокошка? А тук плащаме най-високи данъци.

9

АМАН

преди 3 години

АМАН от Про-сто-тия всеки нещо иска... то не са парко места... ами да си ги Платят...

8

Бончо гейчето се взе

преди 3 години

Насериозно, след прегръдката с дъбъ и мая падна много.

7

кауни

преди 3 години

Селянията иска автомобила да и е под терасата.