46

Анонимен

преди 3 години

Живущите могат да си вземат виенти за диня зона и да памират в най-близките две улици, както всички други хора в центъра да принудени да направят

45

Анонимен

преди 3 години

Скъпите обекти не спасяват облика на улицата, а наистина има потенциал да бъде мудесна пешеходна зона. Има манджа-магазин, който вмирисва улицата, има просяци пред фвете черкви в района, има непрекъснато спрели бусове да зареждат, плюс някакви лизингови мерцедеси които си пробиват път то лумното кафене на св. неделя. Изобщо в момента е като в пакистан атмосферата, а не като във виена например

44

Анонимен

преди 3 години

Да си купили колички за заерждане! Ама моля ви се! Какви са тези европейски джендърски практики. У нас традициите са камиона да паркира пред магазина и да блокира улицата или тротоара, докато не си свърши работата.

43

Анонимен

преди 3 години

То па една улица, то па едни търговци... реститутите треперят, че ще изгубат наематели... Имат си платен паркинг на площада кво реват.

42

gosko

преди 3 години

До Очевидно бъдещето наМашините и дистанционното гласуване е другата ОГРОМНА глупост, шашма, кукичка, за която са се закачили шараните.Съвсем скоро това ще стане безпощадно ясно за всички

41

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаха.Дами и господа, тазвечерния мач ще бъде срещу:Сошъл Джъстис Уориърс, в левия ъгъл, с червени гащета срещу Реститутки, в десния ъгъл със сини гащета.Нека боя започне сега!

40

gosko

преди 3 години

Всеки боец за правото си да паркира на мегдана и правото да върши безобразия без санкции и последствия, всеки такъв ненорманик се писал за спасител.Аман от спасители!P.S. На Фритьоф Нансен, също ще спасяват столицата и правото си да задръстват улицата със напряко паркираните си коли

39

опетков

преди 3 години

Момченцето "спасител" се сблъсква челно с реалността и "любовта" на спасените. Едно е да плямпаш и критикуваш, друго е да се опитваш да управляваш и балансираш интересите на хиляди разнородни индивиди, още повече българи.

38

Очевидно бъдещето на

преди 3 години

света е под въпрос.Всеки решава нещо за себе си и иска то да станезадължително за другите.Вариант:Като се инсталират машините заизбори,да не се демонтират след изборите.След това,при необходимостот важно решение,да се провежда локален(или общ)референдум икаквото реши мнозинството веднага се привежда в изпълнение.Не катосега-купища противоречащи си мнения,иконом.и политически интереси,скрити мотиви,оспорвания и възражения и минават години в съд,обжалвания и арбитражи.И срокът изтекъл.

37

Анонимен

преди 3 години

До Метрото Е Ужасно!Абе стига с вашите "комунисти", виж метрото в Москва,строено преди 90 години или това в Прага, въпреки,че са строени през соца са качествени и с красиви станции.У нас доколкото знам чужди фирми са ги изграждали,а не български фирми,даже украсата не е българска и не е направена от българи и метрото наистина е малко тясно и нескопосано.

36

KZL

преди 3 години

До Метрото Е Ужасно!При предните кметове метрото беше по-хубаво а?Като не ти харесва, яхвай колелото и лягай пред общината.

35

Спаси София=ГЕРБ

преди 3 години

Джендърите от Спаси София са противни патерици на ГЕРБ и Фандъкова и и осигуряват удобно мнозинство в СОС срещу съответните услуги и заплащане.

34

Анонимен

преди 3 години

До MdaХората няма къде да паркират,не слушаш ли живущите?Едно време бай Тошо като им строеше жилища,задължително към блоковете имаше паркинги и градинки за отдих,дори и подземни гаражи,сега няма нищо.

33

Колкото хора,толкова

преди 3 години

мнения.Изродения вид на демокрация,който дефилира по света(и у нас),това че мнението на мнозинството не се съблюдава,а ред маргинали отвсякакъв вид,по техни съображения,диктуват реда в държавата,блокиравсякакви решения и действия.Демокрация означава решенията да са намнозинството,а малцинството да бъде принудено да ги изпълнява.Тованяма да е диктатура,напротив,диктатура е малцинството да принуждававсички да се съобразяват с него.Няколко десетки ид..ти блокиратдържавата и ги търпим.

32

Анонимен

преди 3 години

Спаси София, едни от наааааай-безполезните типчета, евър! Нон-стоп гръмки фейсбуук постове, нон-стоп сравнения с други държави и накрая една голяма дупка.Сбирщина некомпетентност с високи претенции.

31

Мехуро

преди 3 години

А и да - щях да забравя. На тия как им лъсва една от най-долните черти на българина. Моето си е мое, чуждото - общо. Улицата, която е на ВСИЧКИ искат да е удобно за тях. Трябва целия град да се съобразява с няколко реститутки в центърО. А и да - една камара градове в Европа имат масивни пешеходни части в централните райони. Нищо им няма, даже са си супер. Но това на *** тукашни не може да се обясни. И те искат така, ама същевременно и да им е удобничко на тях.

30

смехурко

преди 3 години

до 27 : ами върни се на село , там ше се возиш на каруца ! абе много разбирачи и претенциозни се навъдихте в София бе ! а иначе фасовете си ги изхвърляте от балконите .

29

Анонимен

преди 3 години

Ако построят и заведения да им думкат, ще бъде красиво за шопите :))) Аз самия живея до заведение, но собственика е свестен, не се чува и гък, както и е пълна тишина след 22 ч....има някой пубер да надува тръбата на трошката си, но е само за миг, а живея в 100к квартал :)))

28

Мехуро

преди 3 години

Браво на Бонев. Европеец с модерно мислене. За съжаление, такива постоянно се сблъскват с *** - на всяка крачка са. А и няма по-силна любов от тази на *** към тенекето му. Той трябва да живее където си е решил, трябва държавата да му е осигурила паркомясто, трябва да е евтино (или безплатно)...Ами искате да живеете на центъро - зор с кола баце. Има градски. Искаш да ти е леко с кола - отиваш в околностите на София. Там места за паркиране - бол.

27

Метрото Е Ужасно!

преди 3 години

Вчера се возих в новото метро! Ужасно е! Перона на Орлов Мост прилича на комунистическата гара на село Левски от '72-ра година...Голямо прехвалване вчера! Били широки и красиви... нищо подобно!Горе-долу читава е 2-рата линия.. всичко друго е ЛЕШ! Срам!Когато европейците се качат в това подобие на Метро, веднага ще им светне, че сме крепостни селяни, които нямат понятие от нищо. Метрото е БЕЗУМНО! Наистина. Качете се и вижте!