66

Краси

преди 3 години

Няма по-долен *** от Борис Бонев в общинския съвет.Обслужва интерсите на БСП и олигархията.

65

TROY

преди 3 години

То за неграмотния шрот, дето завършил вишу, целта е София, ха, ха. Хайде във Монтевидео. Ха Ха Ха. Аз съм си във Троян.

64

Да не чувам

преди 3 години

В София вместо да се разгръща транспорт, бизнес, търговия, като най-голям град и вече някаква заветна цел на почти всички българи. Те искат да го превърнат в една алея за бираджии и тинейджъри със скутери, да карат скейт и да пушат трева и да пикаят насам натам. Все повече ограничения и никакви иновации. Няма ли най-после хора с визия да поемат играта. Ужас.

63

Анонимен

преди 3 години

До Брат ВурстТи от онези, дето традиционно живеят на тротоара пред Св. Петка ли си, та имаш претенции за улицата? Тази улица е на всички софиянци, кореняци или не, включително и на провинциалистите дошли да видят ЦУМ.

62

Ехее

преди 3 години

Тоя Бонев много нагло момче ще излезе, да си преместени стоката с колички. Мяучеше като коте преди да го изберат, а сега се подиграва на хората. Това момче освен на приказки и на хартия, наясно ли в живия живот какво се случва? Съгласен съм с живущите. Не е само Съборна, целият център е б провален. Само пешеходни зони, алеи, никакви паркоместата, крайно недостатъчни на съвременните нужди. И накрая пишлеметата със скутери те карат на улицата, понеже няма и кой да тбги глоби и даиздърпва ушите

61

Анонимен

преди 3 години

87% Дроп.... я гледай ти....Пич, ти на училище ходил ли си ? !!!!Много модерни станахте всичките , научете българския език, тогава говорете с чуждици... калъфи!

60

PL

преди 3 години

До До ikar Типично мислене на човек, който не е от столицата

59

PL

преди 3 години

До Анонимен Нямаме нищо против. Не идвайте.

58

PL

преди 3 години

До Метрото Е Ужасно! Очевидно не, ами очеизвадно, не сте напускали пределите на татковината.

57

123

преди 3 години

Еми сор, ама центърът на центъра е по-важен за цяла София, отколкото за живущите. Той е площадът на 1 милион човека. Не е добро място за живеене. От друга страна има бърз и лесен транспорт - колата е лукс, за гараж.

56

Анонимен

преди 3 години

Спаси Съборна да се премести на село. Това е град. В града коли не са нужни.

55

Анонимен

преди 3 години

Ех, Юлиана Дончева се бори за защита на семейния бизнес, а през това време гаджето й блъска патрулки по Околовръсното. Парите за дрога на любимия ли й трябват?

54

Брат Вурст

преди 3 години

Не забравяйте, че има и хора, които живеят в центъра на София, от раждането си. Коментари от рода "Като искаш да живееш в центъра" издават провинциалният произход на коментиращия.

53

Чоко

преди 3 години

Крайно време е да се разбере, че ако притежаваш апартамент в Центъра , това не означава, че притежаваш и място на улицата. Тя е изцяло Общинска собственост и Общината може да реши какво да прави с нея, когато си поиска.

52

..

преди 3 години

дойдох в София като повечето младежи, които не сме от София, да уча и работя после и тн този нарисувания път от демокрацията насам.. ами благодаря, особено към 2020 година. До скоро в другите градове наистина не беше като София за много неща. Сега не само, че е супер за живеене, но и имаш абсолютно всичко иии съответно се върнах в моя град и си паркирам, купувам и тн където и каквото и както искам. Да не говоря, че и за работа вече не става там

51

Анонимен

преди 3 години

Тоя Борис Бонев имаше не лоши идеи, когато се бореше да стане кмет. Сега, като се докопа до Общинския съвет, се извъртя на 180 градуса и предлага тъпотия след тъпотия в ущърб на софиянци! А главният архитект Здравков, който въобще не е софиянец, а плевенчанин, страда от манията да превърне цяла София в пешеходна зона, като не е предвидил нито един многоетажен паркинг! УВОЛНЕНИЕ (не оставка!) и на двамата, не заслужават постовете си!!!

50

пепе

преди 3 години

Щом автоталибаните мрънкат, значи се прави нещо много хубаво!

49

бързо в затвора!

преди 3 години

Борис Бонев е корумпиран ***, който прокарва скапаните проекти на Фандъкова. Осигуриха му топло местенце като награда. СС-овската му организация се занимава с разпространяването на лъжи, клевети и машинации.

48

що така

преди 3 години

И председателката на ЦИК е подала оставка?!!

47

Анонимен

преди 3 години

Борис Бонев да си купи ръчна количка с едно кулно и да ходи с нея на работа. Това е промяната, когато дойдат някакви неграмотници