169

Манафофоб

преди 3 години

Все едно че слушам Хитлер и неговите проповеди за жизнено пространство. Силно се надявам неговата Турция да свърши като Германия през Втората световна война.

168

Юнал Джемилов

преди 3 години

АЛХАМ ДУЛИЛЛЯХ ЕРДОААН БЕЙ

167

Stiling

преди 3 години

Ердо се дърви щото Путин го подкокороства. Целите на Путин са ясни да разсече НАТО и да ги насъска да се избият едни други, което ще ги отслаби военно и политически. Обаче Ердо да знае, че като го напънат здраво и почне да отнася крилатите ракети и авиоударите, Путин ще се отметне и няма да си мръдна пръста за него. Путин го еня за Турция колкото България я е иня за Того.Ердо затова купи С 400 за да се предпази от евентуални удари по въздуха от НАТО ама нищо няма да го спаси.77

166

Анонимен

преди 3 години

"Така, както ние нямаме аспирации към ничия чужда земя, суверенитет и интереси, така и никога няма да отстъпим от това, което е наше", посочи Ердоган и подчерта: "Турция ще вземе онова, което е нейно право, в Средиземно, Егейско и Черно море".===Т.е. хем няма да вземе чуждото, хем ще вземе това, което си поиска. Както винаги си противоречи, но това не е нещо ново, IQ-то му е на петгодишно дете.

165

KOKO

преди 3 години

I....DA DOPALNJA...TOJA TIP SE E IZDUHAL OT VSJAKADE,KOI ZNAE V KOE ZADRASTENO SELO E RASNAL ,KADETO GOTVJAT OSHTE NA DVORA NA OGNISHTETO I 10 PATI NA DEN VIRJAT ZADNIZITE KAM TAVANA...

164

Анонимен

преди 3 години

Гаден мръсен ислямист и "султан"......................но е много болен и скоро ще пукне!!!

163

Анонимен

преди 3 години

И какво ще вземат в Черно море, турчулята алчни????

162

Анонимен

преди 3 години

Турците винаги са били прости парчета!!!

161

Анонимен

преди 3 години

Турция ламти за територии, но скоро ще яде сопата!!!

160

Анонимен

преди 3 години

Ердогане, ти не си научил нищо от историята , гадем мръсен ислямист и "султан"................Османска империя номер 2 няма да има, но ще го разбереш по трудния начин!!!

159

Турчина

преди 3 години

Само Гърция ще ги опердаши тия ***!!! Не могат да се справят от години с едни кюрди от ПКК ,тръгнали да се репчат на цели държави със силни армии като гръцката ....-Вярваш ли си?Май историята казва точно обратното ха? След всеки сблъсък с турците гръцките територии са намалявали!

158

Mister Cro

преди 3 години

В спора между Турция и Гърция за Източното Средиземноморие и правата на двете страни, Ердоган е абсолютно прав, освен това Турция не е страна по международните договори уреждащи тези отношения! Практически гърците имат претенции, че икономическата им зона се простира до турския бряг...това няма кой да им го позволи и ще играе тоягата!

157

Анонимен

преди 3 години

Тоя като латерна - Турция ще вземе това, Турция щу вземе онова.Като си отворил *** да налапаш целия свят да не земе бог малко да те опердаши да си седнеш на ***.

156

Анализатор

преди 3 години

Най-голяма изгода от политиката на Ердоган има Израел. Внася смут и хаос в Сирия, насъсква мюсюлмани срещу християни, а в същото време в Палестина лека-полека се появяват новите еврейски селища.

155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименDo 168Kato Tukzia ti e mayka zashto pishesh na drug ezikVie niamate li si azbuka i ezik Aide begay da se gazish v djamiata

154

православен патриот

преди 3 години

Само Гърция ще ги опердаши тия ***!!! Не могат да се справят от години с едни кюрди от ПКК ,тръгнали да се репчат на цели държави със силни армии като гръцката ....

153

Анонимен

преди 3 години

Едни от най-големите поражения в историята си турската армия търпи от българите по време на балканската война!Повечето пъти армията им бяга позорно от бойното поле. Българите ги помитат и едва спасяват Истанбул! Имаме пленени паши и турски знамена!Затова не се подценявайте, когато сме обединени и искаме- можем!!Турция сега ни е приятел но, ако се променят нещата нека не си мислят че, България ще им клекне както им се иска на някои.Българинът е по-силен!

152

Сс

преди 3 години

Ще яде тоягата амуджатааа то е ясно

151

Анонимен

преди 3 години

а бе и на мен не ми се нрави, ама де да имахме държавник като него начело на България. И да го плюете, това е истината. Човекът защитава турските интереси и защитава интересите на населението си.

150

Анонимен

преди 3 години

Добре, че бяха турците да ви облагородят малко гена.