189

Анонимен

преди 3 години

До 210Виж първо колко е външния им дълг, и колко народ са

188

Анонимен

преди 3 години

До пущинякАко не беше Октомврийската революция и СССР и руснаците,които помогнаха с военни и оръжие на Турция, днес такава държава Турция изобщо нямаше да съществува,Англия и Франция,щяха да им разкажат играта.

187

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГърция, тази фалирала държава, крета на помощи и субсидии от ЕС, и ощетените сме ние. Чудя се олио ли п. каят тези има няма няколко милиона горди византийски овчари------Виж колко са минималните пенсии и заплати в Гърция и това се изказвай кой е фалирал!Доста по-високи са от турските.

186

Анонимен

преди 3 години

Гърция, тази фалирала държава, крета на помощи и субсидии от ЕС, и ощетените сме ние. Чудя се олио ли п. каят тези има няма няколко милиона горди византийски овчари

185

Анонимен

преди 3 години

Християните никога не са си вярвали в историята.Винаги са си късали един от друг територии и население.Затова и държава над 60 милиона в ЕС - няма.Разпадне ли се ЕС, исляма бързо ще изяде остатъка от европейското християнско блюдо.

184

Анонимен

преди 3 години

Не може да се очаква 80 млионна държава да бъде изключена от баницата в Егейско и Средиземно море. Нека всички си вземат хапчетата и мислят трезво. А Гърците да спрат да врякат и да забъркват цели ЕС в драмите си. Че ако не беше ЕС досега да са продали островите, а ние да си вземем беломорието.

183

Митака

преди 3 години

Никога в историята си турците не са измислили нещо значимо в науката или изкуството.Единственото, което правят е да тровят живота на другите народи.Адс.ки зурлести тъпогла.ви създания.

182

Май ,май..

преди 3 години

Християнско НАТО?

181

Анонимен

преди 3 години

Явно мюсулмани още не му трябват - иначе да беше дошъл да ги търси в България.

180

нека се бият

преди 3 години

И турците (диви азиатци) и гърците (уж византийци.................хаха)са долни и гадни племена................да се избиват, да си делят островите и моретата.................това не касае България...............ние интереси в Средиземно и Егейско море нямаме...................но Черно море си е българско.................Ердоган да не пипа БГ-води, че лошо му се пише!!!

179

нека се бият

преди 3 години

Да се бият турците и гърците................нека, ако искат да се избиват помежду си за островите...................и двете племена са гадни и долни............................важно е България да е добре................да не се месим..................и турци, и гърци са ни вековни врагове, който е чел историята, знае това!!!

178

пущиняк

преди 3 години

Турците, начело с Ердоган не признавали клаузите по Лозанския договор. Да им припомнят тогава клаузите на Севърския договор. То добре, че Ататюрк с неимоверни усилия се добра до подписването на Лозанския договор, че иначе днес Турция териториално щеше да е по-малка от България!

177

Образовай се!

преди 3 години

До Анонимен 170Европеидната раса, българите на която са подвид за разлика от турците, е с най-развит дял на мозъкът което я прави по-висша от останалите раси. 90 % от изобретенията и развитието на човешката цивилизация се дължи на нея. Българите са дали страшно много неща на света, вкл и компютърът от който пишеш, а турците които са 12 пъти повече от българите не са дали нищо.

176

Образовай се!

преди 3 години

До Анонимен 170Ти вярваш ли си сам? Българите направиха Турция по-развитата страна от Ирак и Афганистан. Това е заради кръвният данък, който не е бил измислен за нищо друго освен за да се запълва турската империя с много по-висшият от нея български ген който е от европеидната раса.Нали детето като го отнемат от българите го гледаха като принц и като порасне го слагаха на ключови места в турската империя. Така наречените eничeри.Малкото турци със светла кожа в Турция, всичките са с български ген

175

Анонимен

преди 3 години

давай, ***, ние сме с тебе!

174

До анонимен 170

преди 3 години

Турците облагородили гена ни?!?! Тези космати, кривокраки, късокраки и черни *** ?!? Добре , че са крали бели жени да им родят деца.

173

kaputt

преди 3 години

*** пак ще е под турско до 2500 г , историята се повтаря , само 6uБаните Комунисти държаха бургиите в страх, ние сме най големите мухльовци и предателище си го търсим Бай Тошо ама няма вече запада инжектира бургиите за война срещу Русия , то е ясно,няма от къде иначе бургиите да имат такива пари, колкото и производства да имат Китай е хегемон, турските дънки важаха само за 10-тина години, после всички стана китай , от къде пари ако не е чужда инжекция

172

Анонимен

преди 3 години

Турция и България са най-естествените геополитически съюзници. Да се влиза в коалиции срещу Турция, е безумие.

171

Сат Н

преди 3 години

Ако Турция влезе във война, и България ще пострада. Така че банкянското го ведо да не се заиграва с Мицотакис и да не става оръдие в ръцете на еврогеовете!

170

Анонимен

преди 3 години

Ще си го вземе и ще си го завлече в дупката