229

Анонимен

преди 3 години

Да, Турция ще вземе своето. А "своето" е един голям, крив...корнишон. Ама корнишон-гигант, Ердо. Дори на теб няма да ти хареса. Но пък е неизбежно, както сте пощръкляли ти и пасминaта ти с неоосманските бълнувания.

228

stiling

преди 3 години

Ето една от ползите от превръщането на ЕС в федерална държава с обща армия. Тогава дали Ердо ще се дърви? Съвременната армия не е жива сила, а ракети, кораби и самолети. ЕС има около 20 пъти по голям брутен пподукт от Турция и около 50 пъти повече активи (богатство) Тогава да го видя колко смел ще бъде. Хахаха!

227

r3v0lv3r

преди 3 години

До Mister CroГлупости турците използват празни думи, за да оправдаят действията си. Дори навлизат във водите около големите и населени острови, игнорирайки всички правила включително и прочутие 6 мили. Ердоган просто използва сила и се възползва от овчедушието на САЩ, Англия и Германия. Единствено Франция и Италия се намесиха реално в спора, Европа е твърде слаба и наистина има нужда от собствена армия и е време и ние да се погрижим за въоръжавянето на армията.

226

Обедини се народ

преди 3 години

Четете пророците, Слава Севрюкова Европа ще е зле, Турция взима територия от България, много политици в затвора, след това катарзис и България се възражда.Обедини се народе

225

Анонимен

преди 3 години

Нека се избият турци и гърци за островите.........................и двете племена са гадни, долни и мръсни!!!!

224

Анонимен

преди 3 години

Турция е агресор в Сирия, Либия и Кипър......................а Ердоган е луд ислямист и диктатор, който се мисли за султан!!!

223

Анонимен

преди 3 години

Турците всъщност са гърци та това е и то по точно подгърци.

222

Ромелия зове!

преди 3 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАН!стария си господар на ромелията окупирана от московеца и превърнала ни в крепостници!Имаме си черно на бяло . Берлински конгрес!

221

вераллах

преди 3 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАН!Да си вземе и ромелията и ни отърве от московските ни окупатори!

220

vesti

преди 3 години

нема стара търция... тесе сабъдиха.. но още не го разбираме...

219

СЛАВА НА ЕРДОГАН!

преди 3 години

ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН , СА ГАРАНТИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА И СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КРЕПОСТНА СИСТЕМА!ГОСПОД И АЛЛАХ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ И ЗАКРИЛЯТ!

218

Jj

преди 3 години

Много опасен психопат който трябва на всяка цена трябва някой да го спре . Не се учим от историята неговият профил ужасно прилича на Хитлер който не успяхме да го спрем в началото. Психопат имаш огромна военна мощ и болен мозък особенно опасен за бъдещето на планетата

217

Ковача

преди 3 години

Ами да турският *** пак си е повярвал. Днешно време отдавна не е важно колко милиона ти армията колко танка имаш и колко самолета. По-важно е кои са ти приятелите и с кои работиш. Турците са изключително зависими от Европа и в частност Германия. Та затова и хайко маас обикаля гърци и турци защото и на двете места думата му тежи. Според мен всичко се решава предварително на четири очи и ако има сблъсък то ще е само за парлама...

216

Deutschland

преди 3 години

Ердо, ще вдигнеш кръвно от напъване бе, чоджум. Ти не разбра ли, че в днешно време не е важно колко земя имаш, а какво произвешдаш, с какви технологии разполагаш, колко грамотно е населението и колко добре живеят гражданите ти? Икономиката, глyпакo! А не дрънкане на оръжие и отваряне на ислямски училища. Личи си, че си с купена диплома и си продавач на гевреци. И турците ще продължават да бягат от Турция и да мият чинии в Европа благодарение на такива като теб. Никакъв лидер не си, смешен си.

215

Deutschland

преди 3 години

Ердо, ще вдигнеш кръвно от напъване бе, чоджум. Ти не разбра ли, че в днешно време не е важно колко земя имаш, а какво произвешдаш, с какви технологии разполагаш, колко грамотно е населението и колко добре живеят гражданите ти? Икономиката, ***! А не дрънкане на оръжие и отваряне на ислямски училища. Личи си, че си с купена диплома и си продавач на гевреци. И турците ще продължават да бягат от Турция и да мият чинии в Европа благодарение на такива като теб. Никакъв лидер не си, смешен си.

214

Гамал Ал Насър

преди 3 години

продълж.....Дори и Гърция да не обяви 12 Милли Държавни Води на всеки един остров...ТУРСКАТА малл.умна държава -- пак нищо не може да стори !РЕАЛНО ГЪРЦИЯ ВЛАДЕЕ ВОДАТА !!...ТУРЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЛЕТИ ИЛИ ДА ПРЕСКОЧИ КАТО ЖАБА, ПРЕЗ ОСТРОВИТЕ И ДА КАЖЕ = ТАЯ ВОДА Е МОЯ !!И СЕГА --ТРЕТАТА ТЕМА--ЗА ЛОЗАНСКИЯ И СЕВЪРСКИЯ ДОГОВОРИ ! == ГЪРЦИЯ ИСКА СТРАШНО СИЛНО СЪЩО ОТМЯНА И ЗАБРАНА НА ЛОЗАНСКИЯ ДОГОВОР..ПО ТОЗИ ДОГОВОР, ГЪРЦИЯ Е ОЩЕТЕНА БРУТАЛНО.ЕРДОГАН ИСКА РЕВИЗИЯ, И ГЪРЦИЯ ИСКА РЕВИЗИЯ .

213

Гамал Ал Насър

преди 3 години

ТУРЦИЯ = КАТО СТРАХЛИВ МОНГОЛЕЦ ОТ КАРАКОРУМ И СИНДЗЯН = НЕ СЕ БИХА ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА .ТУРКИЯ БЕШЕ НЕУТРАЛНА = СТРАХЛИВА И ЗАСПАЛА....А ГЪРЦИЯ Е ГЕРОЙ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, С НАД 1 МИЛИОН УБИТИ НЕПРЕЖАЛМИ ЧАДА .СЕГА ДРУГО ----- Егейско Море е 95 процента гръцко езеро !! ПО ВСИЧКИ ПАИЛАА НА ООН И МОРСКОТО ПРАВО !....В ПРАВОТО, ПРЕВЕС ИМА ЛИНИЯТА НА АКТУАЛНАТА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА И БОРДЕР КОНТРОЛ !!А НЕ ШЕЛФ , ИЛИ ИЗМИСЛЕНИ ТУРСКИ ФАНТАЗИИ И БРЪТВЕЖИ...ТОЕСТ ДОРИ И ГЪРЦИЯ ДА НЕ О

212

Гамал Ал Насър

преди 3 години

ТУКА ПИШАТ ВЕЛИКИ БАЛГАРСКИ ГЕОГРАФИ И ГЕО-ИСТОРИЦИ.!!Сегашния СПОР НЕ СЕ НАМИРА В ЕГЕИСКО МОРЕ --- А ДО -- 1.КИПАР, и 2. ЗА МОРЕТО до ТРИ МАЛКИ ГРЪЦКИ ОСТРОВА = КРАЙНИТЕ = СТРОННГОЛЛИ, РО, И КАСТЕЛЛОРИЗО !!МОРСКИТЕ ЗАКОНИ И ПРАВО КАТЕГОРИЧНО СА НА СТРАНАТА НА ЕЛЛАДА !ПО ЕДНА ПРИЧИНА = ТЕЗИ ОСТРОВИ СА ГРЪЦКА ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ И ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ НА ЧЛЕН-ОСНОВАТЕЛ НА ООН ..ОТ 1945 Г.ТУРКИЯ НЕ Е ОСНОВАТЕЛ НА ООН. А Е ВТОРОСТЕПЕННА ЧЛЕНКА, И ЦЕЛИ 10 ГОД. СЛЕД ГЪРЦИЯ СТАВА ЧЛЕН = В 1955 Г.

211

Да

преди 3 години

Не знам какво ще си вземат, но съм сигурен, че Бог ще им въздаде това, което заслужават !

210

пущиняк

преди 3 години

До Цецо мен,За турците може доста бързо да се случи това, за което говоря, а за гърците принципно е малко вероятно, но говорим хипотетично. До анонимен 232,Ердоган няма как да влезе в пряк конфликт с НАТО, понеже Турция е членка на същото това НАТО!