36

да,да ама не

преди 3 години

От няма 40 коментара - 5 на Тонката! Браво Тонка, браво!

35

Анонимен

преди 3 години

До Мария ГаргамелА ти що за стока си?

34

Чък Норис

преди 3 години

Затова, само с водно колело или гумена лодка с гребла - повече от 40-50км/ч не можеш да вдигнеш

33

Мария Гаргамел

преди 3 години

На загиналата като и видях Фейсбука ми стана ясно що за стока е. Имала дете - да си е стояла да го гледа. Да не се чекнала по джетовете, и да се тагва, все едно е мис лас вегас

32

Предприемач

преди 3 години

Значи три дни статии за тия с джета. Чичак дилър и млада дама - безработна с джуки, с титла мис Добрич се претрепали. Не е голямзагуба. Чичак ще намери следващата. Златотърсачки бол.

31

Анонимен

преди 3 години

Добре де, тя отпред ли се е возила? Или шифьорс на джета се е навел? Обяснете ми механизма на инцидента, как така той е ок ако пръв се е отнесъл във въжетата с висока скорост?

30

Тонката

преди 3 години

До 30 Абе не знам аз дали Джета вдига точно 200,обаче знам,че Бойко мина протестърите с 200:):):)Или са ше питаш дали и Бойко вдига 200?:):):)

29

Анонимен

преди 3 години

До ВескоДали с джет в морето, дали с колело в планината, каква е разликата?

28

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТонка, верно ли джетът вдига 200?

27

Веско

преди 3 години

Не спирам да се удивлявам на коментари търсещи оправдания за мутрата с джета. Абе хора, това че има достъпни места в природата, не значи че може да си правите каквото ви скимне. Утре ще поискатеда ви асфалтират пещерите и сложат огради на високите скали в планината. Трябва да се ограничи и регламентира карането на джетове, а не даляна.

26

Тонката

преди 3 години

На протеста шепа хора плашат с ковчези и бесилки,а мене тук ме плашат с минуси:):):):)

25

Тонката

преди 3 години

До до 20 тонкатаАко пък си мислиш,че искам някой да ме взима на сериозно,като тебе например си се объркал:):):)Иначе ДА,за даляна до Златна Рибка съм сериозен!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Местата се дават на концесия и се заплащат, обозначават се... около тях не бива да се пускат други мрежи и да се плава, плува и т.н. какво е дирил джета там?Абсурд! Да кажеш какво прави джета в морето до плажа? Пълен абсурд! Даляна е точно на самият плаж - далите разрешение за поставянето му там да си понесат отговорността! Това, че знаеш какво е далян не прави гледната ти точка коректна!

23

бг смешки 2

преди 3 години

джетът е бил там защото Далянът не е бил обозначен !

22

до 20 тонката

преди 3 години

ТИ СИ *** БЕ ТЕБ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО ПИШИ И 300 СЕРИОЗНИ ПОСТА ВЕДНАГА МИНУС !

21

Ф.С.В.

преди 3 години

До АЗ- АМА тИ МНОГО ЗНАЕШ )) бРАВО! - Този Далян с палози - в случая дървени -явно е стар ДАЛЯН- е стационарен!! или казано е на едно и също място и хванат към брегът-- Но има и плаващ Далян -Той е просто закотвен в морето с 4-6- 8 котви - Там няма Палози и проволки--Ай със Здраве - Бях 4 годишен- дядо ми като ме взимаше на Даляна си с рибарската лодка - Бяха 3-4 човека и дърпаха ":торбата' а лодката беше почти на обръщане ) -По няколко тона цаца имаше вътре в Даляна--1977г близо до Бургас

20

бг смешки

преди 3 години

всеки си прави квто си иска у БГ-то ....няма такава държава ! по-скоро няма такъв народ ....

19

Тонката

преди 3 години

Щом и на този мой сериозен предупредителен пост се намериха 5 кълвача да ми напишат минуси значи положението е извън контрол:):):)

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя далян е там от 30 години.Виждам го от вкъщи с невъоражено око от километърТи може и да го виждаш от 30 - сет години, но преди 30 години нямаше още джетове и следваше да бъде преместен. Имаше една дискотека на която гледах световното на '96г.!

17

АЗ

преди 3 години

За незнаещите: Далян е конструкция от мрежи, въжета, шамандури, котви и палузи, които представляват дълги дървени колове, закотвени на дъното, които държат конструкцията изправена. Между тях има стоманени въжета. Винаги опират до бряг. Винаги се поставят с разрешение на съответните органи. Няма как някой да си постави Далян ей-така. Местата се дават на концесия и се заплащат, обозначават се... около тях не бива да се пускат други мрежи и да се плава, плува и т.н. какво е дирил джета там?