56

Анонимен

преди 3 години

Преди години се наложи чичо ми и баща ми да карат "капитански" курс, за да могат да управляват моторна лодка. Защо се допуска хора без умения, в разрез с всички правила за безопасност, да управляват мощни моторни плавателни средства?

55

Класика

преди 3 години

Дай газ на джетааа,.... дай, дай! Пръскай гаджета,..... дай, дай. Карай ги бързо с кабриолета и сменяй само четвърта на петааааааа.

54

Анонимен

преди 3 години

Чак па красавица, като се чекне на капака на бмв, айде. Събирали пари за погребение, къде е 47 г. чичак с джета. Да го продаде и да даде пари да я погребат. *** няма. Събрали в селото пари.

53

Анонимен

преди 3 години

До чабук, чабукТова е въпрос за 100 000 лева! Обаче отговора е "ДА"! Не знам как, но може!

52

бг смешки

преди 3 години

народът е *** та дрънка ! освен тва се прави и на велик ....и изобщо майката си трака ! мн зле като цяло ...

51

Тонката

преди 3 години

Значи,обявявам:):):):)Тази Събота,ако няма вълни ще направя едно показно пред целия залив:):):)Червенка-Златна Рибка 12.00:):):)Лошото е,че Петък вечер сме на един мно тегав РД,а те тези нашите РД са наистина много тегави,ама много:):):)Са тук по София си свършвам нещата и Петък съм там:):):)

50

анонимен

преди 3 години

До ТонкатаЕ, дойде си на това дето все си го предъвкваш! А защо трябваше с кука да ти дърпаме езика?

49

Тонката

преди 3 години

до48 :):):):)Абе ти така както съм го написал на майтап верно ли мислиш,че не знам колко вдига джета:):):)Не се хващайте за буквата,200 вдига само Бойко:):):)Междудругото за разлика от мои приятели къде ги ръчкат джетовете с пълна газ,аз съм доста културен:):):)Няколко пъти съм падал и са малко по-яваш:):):)При мене лошото е,че ставам от масата с мастиките и се метам на джета:):):)В морето няма КАТ:):):)

48

Анонимен

преди 3 години

Може и да си е пийвал биричка с по младата му спътница, миг невнимание и белята става.Може и други да са обстоятелствата, но щом джета е бил на господина, би трябвало да знае къде са опасните места.Гъзарията затрива глави, както и долни глави...

47

чабук, чабук

преди 3 години

Как може да е пострадала като и е била празна главата?

46

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаВ пост 7 едва не си се увъртял с 200! В пост 30 не знаеш колко вдига джета! За няма и час се мяткаш и връткаш като фурнаджийска лопата! Разбери се със себе си и пиши, на кой от двата ти поста да гледаме сериозно! Ако пък изтънко намекваш така за нещо - намекни го по-дебело!

45

💩

преди 3 години

Бог да ги прости!

44

до 43

преди 3 години

Този народ си страда от манталитета, а не от Боко и Герп както искаш да внушиш.

43

Аз

преди 3 години

От сега ще ви кажа - виновни няма да има, те са се самоубили. Жалко за хората, млади.

42

Анонимен

преди 3 години

Един селски бек по-малко. Другият дето стреля с оръжие по мирни граждани ИСКАМЕ нашите съграждани в Съда да му наложат максимална присъда поне 10г затвор! Искаме да действате в тоя съд, а не само да слушам за Борисов.Вие сте на работа, получавате заплата и сте ДЛЪЖНИ да защитавате обществото от такива. Максимална присъда за оня дебелак. Кой знае, колко хора са пострадали преди стрелбата оназ ден.

41

Анонимен

преди 3 години

Тиквенска работа без хепи енд. Като на боко и Герп.

40

пияница мистик

преди 3 години

пострадалият Красимир е бивш боксьор, има автокъща в Добрич.Класика в жанра. Красавица манекенка и танцьорка с мутра боксьор, собственик на автокъща...Ммммда

39

пияница мистик

преди 3 години

Момичето е модел, бивша танцьорка. Носителка е на множество титли за красота. Неотдавна заслужи титлите Топ лица на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна.

38

пияница мистик

преди 3 години

математика for dummies. Условието на задачата е следното: - 47 годишен мъж, със собствен джет, вози 27 годишна млада жена, разлика 20 години. В задачата се пита: Красива ли е била жената или грозна?Отговор: Както можете повечето да се досетите, по пътя на логиката, младата жена е била изключително красива.Току що и видях снимката в един друг сайт. Жалко за красивото момиче. Ако беше КYPнелия, днес щях да пия Белуга, вместо обичайния Руски Стандарт

37

да,да ама не

преди 3 години

А Странджата къде е? Губи се нещо!