76

....

преди 3 години

До всички злобни душици...чичака както го наричате и момичето се познават цял живот..от едно село къща до къща...Много лоши станахме хората..без знаем плюем като ***...

75

03.08.2006 - карти

преди 3 години

ИА Морска администрация изготви информационна брошура по решение на ръководството на Министерството на транспорта с цел да се повиши нивото на информираност.Предназначена е за гражданите, които работят и пребивават през активния сезон в крайбрежната зона и ще бъде разпространявана безплатно.https://mtitc.government.bg/archive/print.php?category=92&id=2048&print=yes

74

Далянът е обозначен

преди 3 години

Вижте сканираната книжка Разположение на техническите съоръжения за стационарен риболов по българското черноморско крайбрежие, стр. 3 - в района на Балчик (дебелата червена линия обозначава мястото на далян):morskivestnik/compass/docs/082008/images/IAMA_broshura.pdf2 стр.: "ИА "Морска администрация" препоръчва да се избягва движението в близост до обозначените в картите технически водни съоръжения, както през светлата, така и през тъмната част на денонощието."

73

Анонимен

преди 3 години

Смъртта на това момиче е страховита. Много тежка съдба. И както обикновено става - детенцето ще го отнесе :( Надявам се бащата на детето да се появи и поне той да го гледа.

72

Анонимен

преди 3 години

Тоя да не си е мислил, че тия колци са за слалом там сложени? Като на ски пистите. Цяло море имаш и "що да не мина тука през тия колове". Абсолютен убиец. Можеше някой както си плува да го прегазят.

71

Какво обозначение

преди 3 години

иска някой по долу, той далян виждал ли е? Стърчат колове два метра над водата, той обозначение иска, сирена ли да сложат!?

70

Щом не е видял

преди 3 години

дървените колове, или е бил пиян, или дрогиран! Няма средно положение.

69

РептилАсосиешън

преди 3 години

Чичакът е бързал да не му свърши времето с малката.

68

Скептик

преди 3 години

В Аркутино заливът е плитък - 3-4 метра. Там джета дълбае по дъното. Уж природен резерват.

67

Анонимен

преди 3 години

Не е объркал. Мястото с рибарските мрежи изобщо не е било обозначено, което е задължително.

66

Ф.С.В.

преди 3 години

Едни от виновниците са и ИАРА- И вижте обявата им за работа в ДЖОБС Бургас 25 08 2020Г- Старши Експерт -заплата -от 610 -до 3200лв ??? Какъв е този Диапазон ?/ Как може Държавна Служба да пише такава огромна разлика на заплащане ?? При частниците е ясно -там винаги е минимума -Но Държавна Служба така да пише -нещо като "дъвка" За ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКАВА ГОЛЯМА МИНИМАЛНА И МАКСИМАЛНА "ГРАНИЦА" НА ЗАПЛАЩАНЕ -ЯВНО ЩОМ Е ДЪРЖАВНА РАБОТА -МАКСИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ЩЕ ДА Е ! ТА ПРЕМИЕРЪТ НЕ ВЗИМА ТОЛКОВА)

65

Анонимен

преди 3 години

Няма колани, директно за кожляка се е държала.

64

Анонимен

преди 3 години

Лапала го е в движение на оня с джета

63

Анонимен

преди 3 години

КАТ да почнат да снимат за скорост джетовете.

62

Панчо

преди 3 години

Колани имали ли са?

61

Анонимен

преди 3 години

*** чичака топи чушката в гуакамолето, а вие лъскате бастуна в нета, хаха

60

Анонимен

преди 3 години

Джета има ли Гражданска и винетка? Бил ли е с включени светлини?

59

Ганьо Балкански

преди 3 години

Жалко за момичето доверило се е на селтакаС джета. Това което е направил е все едно да се объркаш, че двата приближаващи се в тъмнината фарове не са на автобус а на два успоредно движещи се мотоциклети и да се опиташ да минеш между тях.

58

Тонката

преди 3 години

Джанка дел Мар-365 Златна Рибка:):):)Събота 12.00:):):)Джета го тръшкам на пясъка до втори ред шезлонги със засилка:):):)Естествено в коридора да си немаме проблеми с новия концесионер на плажа:):):)Ше подготвя нещата от предния ден:):):)

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Царица-парица :) Курсовете са за ненашите хора, но пък съдбата си знае работата.Тонката не знам как намира време да излиза, тъй като е нон-стоп в Днес, явно виртуално го прави :)))