36

Нане

преди 3 години

Как сте герберастията?Още ли не Ви е тръшнала коронката... Ега Ви тръшне ***...

35

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какъв е ефекта от маската? Например, спират част от слюнката ти с която обливаш нещастните свидетели на твоите глупости.

34

Човек

преди 3 години

Нещата си вървят закономерно. При толкова недисциплиниран народ... То не бяха конспирации, сметки и отричания . Последни в Европа по всичко, но първи по философстване и празнодумие. Отречете това, де! Заровили си главата в пясъка и упорито отричане, без да се гледат реалните факти не само в БГ, но и в целия свят. Ще си търпим съдбата, която сами си избираме. А е толкова лесно да спазваме мерките и да чакаме бурята да отмине...Бог да прости починалите и да даде сили на борещите се за живота си!

33

Анонимен

преди 3 години

Антиковидисти и антиваксъри трябва да ги съберат в някакво оградено и изолирано от хората място и да ги оставят да се оправят както могат. Те не бива да са сред хората и да сеят зарази!

32

Истукан

преди 3 години

Знаете ли какъв е ефекта от маската? Съотношението коронавирус и маска е като муха, която влиза в отворен камион. СОЗ вече са отхвърлили маските като защитно средство против коронавирус. Не знам защо още имитираме нещо с тези маски, че уж ни пазят. Хората дори не си ги слагат на устата, че камо ли на носа. Слагат ги отдолу колкото да се вижда, че има маска. Да не говорим за нулевия ефект от шлемовете. Там вирусът влиза директно под и над шлема, където си дишаш свободно без филтър.

31

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

До трола с различни именаБългаринът е изпростял, да, както и повечето хора по света, но това че не вярва на всичко което му се казва е хубаво. Още повече когато са го лъгали толкова много и се продължава, сега е ред на Корона измислицата. В случая лошото е , че измамата е световна

30

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

До ПатилОт какво си Патил? Колкото и да се правите на ударени, лъжата си е лъжа! Че и вина вменяваш, не те ли е срам поне малко?

29

Анонимен

преди 3 години

Жертвите от катастрофите да не ги пишат и тях починали от Ковид? Важно е бройка да има.Войната по пътищата спря ли какво стана. Миналото лято ден без катастрофи нямаше а сега нито се пише нито се говори.Със сигурност жертвите от войната на пътя са по-малко от починалите от Ковид 19 до момента.

28

Анонимен

преди 3 години

Защото вчера бяха нула, днес са ги добавили към бройката.

27

Анонимен

преди 3 години

Понеже от 100 заразени 80 не усещат нищо,затова има хора които не вярват.Вярно е,че и повечето починали имат и други болести,а короната ги влошава тези заболявания,но има и здрави починали без други заболявания и това е факт.Не съм чул обаче някой да е бил с тръба,да е оцелял и пак да се е разболял и да е пак с тръба в интензивното.

26

Патил

преди 3 години

Много хора ако не го препатят, не вярват. Естествен подбор в 'демократично общество' в 21 век... И да, винаги и за всичко са виновни политиците. Така се освобождаване от личната отговорност.

25

Анонимен

преди 3 години

До До 9А защо се ръководите от коментарите? Повечето хора хейтят или за удоволствие, или от страх. А медицинските системи по цял свят си имат график. В държавния сектор обикновено не се работи в събота и неделя, затова числата падат. Чакат първия работен ден от седмицата. Значителна част от частните клиники и лаборатории работят и в почивните дни. Те създават фона. Част от държавите периодично преизчисляват стари данни. Това също може да предизвика неочакван спад или пик.

24

Варненец

преди 3 години

Българинът изпростя през демокрацията. Не вярва на истината и фактите, а на некадърни самозванци. Когато писах какво става в Бергамо и Милано /синът ми от 15 г живее и работи там/, ме обвиняваха, че лъжа. Дано близък не умре на невярващите.

23

До Анонимен 19

преди 3 години

А от тези 18 починали колко са починали в София и колко в провинцията? Това никъде не го пише в материала.

22

Анонимен

преди 3 години

Хората умират, заради и със съдействието на коронавируса.Ако някой бъде застрелян в сърцето от какво умира...?От куршума ли или от това, че сърцето вече не функционира? Вируса е катализатор на процесите, които довеждат до летален изход.

21

Анонимен

преди 3 години

65 са в интензивни отделения те трябва да се следят,нарастват затова и смъртните случаи се увеличават.Колко са новооткрити е без значение,рано или късно всички ще се заразим.

20

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате, че ако само "се лапаха пари" от Ковида, случаите щяха да се много повече? Обяснете, моля, защо са толкова малко? ------Не са малко, много са.

19

Анонимен

преди 3 години

Меродавни са седмичните сводки - в събота и неделя администрациите в провинциалните болници не работят и информацията се подава чак в понеделник, не разбрахте ли?

18

Сата НАТО

преди 3 години

Това е добре, освободили са се легла в интензивното.

17

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Много рано сте се разкукуригали уважаеми г-н Анонимен. Пилците ги броят на есен. Нали беше 18 септември датата?