76

111

преди 3 години

Няма никакъв ковид. Промиват ви мозъците по мейнстрийм медиите. Света се управлява от пcихопати наричани Илюминати. Те държат повечето медии, артист , музиканти и прокарват пъкления си план чрез тях. Излезте от мейнстриима от новини. Почти всичко е скалъпени постановки и дезинформация.

75

АА

преди 3 години

Много са починалите!Каква е причината? В Англия -вчера само 4 са починалите.Дали се полагат необходимите грижи за болните тук или който оцелее.

74

ДДРОнег

преди 3 години

До Iordan Ivanov GeologТо това оръжие е показано в "Седморката на Блейк "Май , май пак си го гледал сериала, а?!

73

Анонимен

преди 3 години

Няма починали от коранавируса има починали с коравируса.

72

Анонимен

преди 3 години

До Iordan Ivanov GeologИма добри психиатри. Потърсете помощ!

71

Съвет

преди 3 години

До Хахах 63 Не си го пожелавай че може да стане. С пандемията шега не бива.

70

Дядо Соци

преди 3 години

И все по лоша ще става. Според социалистите вирус нямало.Нищо не пречи на предсрочни избори.Какво да се прави ? Социалисти !

69

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Вчвра 24.08.2020 попаднах на поразен от ново дигитално холограмно видео терористично оръжие..Човека се връща от погребение на негов колега убит с подобно оръжие..След пресканиране жертвите се включват на постоянен сателитен обемно проникващо обсебващ контрол . Обемно обсебващия убиец се вижда ясно както тези показани на репортажи от рекламираната болница в Ухан Китай..Да се провери как убиват хора в БЪлгария..Подобна техника е описана от мен февруари 2001 година ..

68

Анонимен

преди 3 години

До Вики - ще цитирам св. Тиквоний - *** си Викиии ***, само не знам дали си от Кърджали, но поне се вижда, че си Т..а и си П...а

67

До 60

преди 3 години

До АнонименА ти от какво се засегна от коментара на Човек? Хаха...май ясно от какво...

66

Анонимен

преди 3 години

До Свещен ГущерВИРУСЪТ НАПАДА САМО БЕЗМОЗЪЧНИ ГЕР**БЕ*РИ

65

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХ

64

Анонимен

преди 3 години

До ВикиВ другите държави, даже и на плажовете ходят с маски.На границата с Гърция защо от десетина дни няма опашки.Ами защото, българите само тук не спазват правила. Знаят, че ако са без маска на открито в Гърция ще отнесат 150 евро глоба на момента и решиха да не ходят.Шампионска лига, Лига европа . Най големите отбори играят без публика, обаче Царско село и Левски трябва да са с публика иначе, щели да блокират.Затова в България са починали 18,а в Испания и Италия общо 10

63

Анонимен

преди 3 години

То в нашите болници по принцип си умираш и без вирус. И как са сигурни кое е истинската причина без аутопсии не е ясно.

62

Чук и Гек

преди 3 години

Вчера Бабуина бе командирован и конвоиран от Херо Мустафа в Гърция да подписва! Там уж постави въпрос да се отворят КПП по границата и камионите да не обикалят през Кулата. Аргумент - нито един починал, само 60 нови вирусоносители. И днес починалите онзи ден ги прибавиха към вчера и станаха 18! Те, това е статистика по системата Тиквуний! Мутафчийски сравнително бързо се усети и реши да не участва в този спектакъл!

61

иван

преди 3 години

До ХахахСкоро....

60

Анонимен

преди 3 години

яко ще се мре

59

Анонимен

преди 3 години

До Човек"Спазвайте мерки- задължително маски( качествени, например KN 95, 3M с ффп2 най- малко) на закрито, даже и на работа и на открито, където има навалица и не можете за преминете на 2- 3 м от другите"Вирус може и да не те хване (и не защото маската те е спасила), ама като нищо ще си докараш някоя бактериална инфекция. Ама нищо де, поне се имаш за разумен и отговорен в собствените очи, което сигурно е приятно като усещане, ама от болести не пази.

58

Вики

преди 3 години

У нас има ли изобщо лекари?! В 10 пъти по-големи държави умират по 2-7 човека, у нас 18! Те и по къщите да си стоят, пак толкова ще умрат!

57

Свещен гущер

преди 3 години

Цензурааа! Диктатурааа! Милиционерщинааа! Гнусните доносници на КГБ и ДС дебнат в форума и доносват на началниците си