16

Анонимен

преди 3 години

До 11 Доц. Дамян Илиев Кукуригу, евроцент Илиев, кукуригу! Съвсем си изкукуригал

15

Лекар Тамплиер

преди 3 години

Очевидно е че броя на загиналите от коронка-вируса зависи от определени лекари, които събота и неделя почиват. В понеделник като дойдат на работа и спират обдишването на партидата болни от предната седмица, за да се освободят респиратори за новите случаи. Който оцелее от тях оцелее и така.

14

Анонимен

преди 3 години

do 10 Marto "Марто" на сингалски значи "пиян"

13

До 9

преди 3 години

Не, нямах идея, че не е вярно... Всъщност е лично мнение - каквито се изказват в коментарите. Плитка дезинформация казвате??? Как ще обясните, че графиката със смъртността от началото на пандемията изглежда като работен календар. Може да се преброят седмиците в пандемия по пиковете и спадовете. Просто ми е интересно - нищо не целя освен да намеря обяснение за себе си.

12

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенНали се сещате, че ако само "се лапаха пари" от Ковида, случаите щяха да се много повече? Обяснете, моля, защо са толкова малко? Лекарите отказват да лапат пари?

11

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Както вървят щабните статистики броя на "загиналите" от Ковид-19 ще превиши броя на "заразените". Потвърждава се и друга нашенска особеност на коварния вирус- взема жертви предимно в работни дни, а през почивните си почива. Ах тия пусти пари....

10

Marto

преди 3 години

Починали с корона, а не от корона !!!

9

Анонимен

преди 3 години

До :) "В графиките на нито една друга държава няма спадове през уикенда и пик на умрелите в понеделник."Нали знаете, че това, което пишете, не е вярно. За Швеция дори писаха, че изглежда хората са толкова дисциплинирани, че не умират през почивните дни. Погледнете общата графика на СЗО - там е същото. Какво точно целите с тази плитка дезинформация?

8

Шопо

преди 3 години

Че има коронка-има,ама и далаверите посредством него са големи...

7

Хемус

преди 3 години

Романът 'Мъртви души' от Гогол!

6

Realist

преди 3 години

*** не вярва. Това е конспирация, целяща да провали зимнината му. Но май Мутафчийски ще се окаже прав. Започва да се мре, ама яко.

5

Възмутен

преди 3 години

Вече от други болести не се мре?!?Или за което се лапат пари от него,а?

4

:)

преди 3 години

Е нали вчера бяха 0, а в събота трима... и това е всеки уикенд. В графиките на нито една друга държава няма спадове през уикенда и пик на умрелите в понеделник. Бог да прости хората ама през уикенда няма кой да им напише и смъртните актове. Медиците на първа линия ама само до петък за уикенда отговаря светия синод.

3

Ямболски цървул

преди 3 години

А колко са починали от други болести?

2

Анонимен

преди 3 години

А от други неща починали има ли?! Или ги писахте пак всичките на ковида?

1

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко е виновен