118

Няма да мине

преди 3 години

До Анонимен 119: "БСП била отказала?" Не е била отказала, а е отказала. Някой да е очаквал БСП да подкрепи номерата на Бойко да се задържи на власт?Схемата на Бойко е проста: Ако се съберат 2/3 (160) гласа се правят избори за Велико Народно събрание. Когато се приеме конституция (след половин или даже след една година) се правят избори за обикновено Народно събрание.И през всичкото това време управлява (и провежда изборите) настоящото гербаджийско правителство. Но няма да мине.

117

??

преди 3 години

Дискредитирани политици мислят конституцията.Мафията обмисля нов закон за МВР.ОСТАВКА ***.

116

Анонимен

преди 3 години

"САЩ след два месеца изпада в колапс"????????????Това Путин по телефона ли ти го каза2От 44та година та до днес всяка седмица в "Работническо дело" само това четяхме.Измислете нещо наво, че вече станахте за смях.

115

Анонимен

преди 3 години

БСП била отказала????Ми ще откаже, щото нали трябва да се дърпа като магаре на мост.И да си отвори вратичка за бъдещи кусури.Плюхъа по сегашната Конституция нищо, че е тяхно дерло на Луканов и искаха нова сега се дърпат. Умират си на мъка, че не я предложиха те.

114

Василев

преди 3 години

Бойко не е Лукашенко, Бойко е оригинал, а Лукашенко го копира като иска и той да прави промени в конституцията на Беларус!!!Бати Бойко е велик , по скоро е правилно да се каже, че Лукашенко е беларуския Бойко!!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

113

Наш Лукашенко

преди 3 години

Бойко е нашият Лукашенко. Окопал се е във властта и оставка не дава. Няма да се учудя ако и той започне да пристига в Министерския съвет с хеликоптер и в бронежилетка.

112

Василев

преди 3 години

Ще има голяма лапачка селяни прости, чакат ни 19 млрд. евра коронарки безвъзмездни, така че се активирайте и ще има за всеки по нещо, Бати бойко ги договори като отиде с едни дисаги розово масло е са върна с цял вагон пари!На барикадата засавайте веднага така , както медиите и политолога Стойчо Стоев , които ще рабоятят с еврофондове, а вие ще работите с на президента задната му дюза на 55 годишен изтребител!Бати Бойко е велик!Анмед Доган е велик манипулатор на турски и български мозъци!ЦРУ!

111

Христо Христов

преди 3 години

Щом е да се построи магистрала за брюкселския джендъризъм, герб е "за".

110

Истукан

преди 3 години

Новата конституция е в полза на ДПС, тъй като за в бъдеще лесно ще се мени конституцията без Велико народно събрание и ДПС ще променят конституцията като дойдат на власт с БСП, така че основен език да стане турски и да отпадне забраната за създаване на етнически партии. Сега ДПС е противоконституционна партия, а утре като се промени конституцията и ДПС ще се узакони.

109

Анонимен

преди 3 години

Василев, след 5 минути затравяме Карлуково. Прибирай се докато е време за вечерната визитация или отивай на Орлов мост при останалите ни пациенти! Няма да ти пращам всяка вечер хапчет.а по Вайбър.

108

Василев

преди 3 години

Батальона се строява за последен път селяни прости!Първа точка в новата конституция е Бати Бойко винаги е прав!Втора точка е, ако не е прав виж първа точка!Трета точка, ударите с бухалка водят до комоцио!Четвърта точка, България е комунистическа страна и всеки трябва да се спасява както може!Пета точка, правосъдието е създадено от богатите хора за богатите хора!Шеста точка, всички пътища в България водят до Боянските сараи и Росенец!Седма точка, жената на президента е проста пръчка!ЦРУ!

107

До 110

преди 3 години

До ВасилевХахаха...добри и прогресивни комунисти...и лоши комунисти.Хаха...вие, гербаджии...вярвате ли си???

106

Тони

преди 3 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ и проекта за нова конституция !

105

Анонимен

преди 3 години

След 2 месеца САЩ изпада в колапс! Спряха помощите за бедните и кредитите им за жилища на 40 ден стават изискуеми. Това ще доведе до нов банков крах, нова жилищна криза и срив на икономиката. Световната икономика е скачен съд с тая на САЩ, помните 2009г! Искам БГ да има НС, искам законодателен орган, който може да реагира законно ако се наложи, защото идват много тежки времена! А и до декември трябва да е гласуван бюджета иначе на 01.01.2021 всички сме потънали- здраве, пенсии, училища, полиция,

104

До 100

преди 3 години

До Под секретХаха, верно ли бе, гербаджийо???Само гербаджийски мозък може да си мисли, че щом искаме мутрата да си ходи, значи сме за БСП.А вие, гербаджиите, защитавате най-големите комунисти и ченгета от ГЕРБ.ГЕРБ е пълен с комунисти, начело с мутрата. За какво БСП ни говорите, изобщо?Вие нормални ли сте??

103

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 101: Ти си същият гербаджийски ***, дето си копи/пейства г'лупостите надолу. А времето на Бойко изтича. Никой не иска да търпи вече крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.За три мандата Бойко ни докара до най-бедната държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, сега те имат два пъти по-голяма минимална заплата от нас. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.Това е резултата от "големите му успехи".

102

баба мара

преди 3 години

оставка и нови избори не губете времето на обществото с конституцията виенямате умствен капацитет да ровите в нея

101

Василев

преди 3 години

Добър вечер селяни прости!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

100

Анонимен

преди 3 години

Тези *** ще бутнат държавата.Ще пишат нова конституция, само защото не се разбират с президента.само, за да не дадат властта.Това са престъпници, в най-истинския смисъл на думата.А, стадото си заслужава тези мутри.Стои...и само гледа да е на маса - да яде и да пие.

99

Анонимен

преди 3 години

До 94ПродължениеЧереп, мутра, Фигурантпачки, яйца, интригантХепънинг, метеж, раздорОтровно трио, Съд, Затвор