58

Анонимен

преди 3 години

До Стели"Аз не мога да разбера Борисов защо се връзва на шепата проституиращи, които се лансират и поддържат финансово от Черепа и Маджо!"Боко е човек на Маджо. Ако Маджо спонсорира протестите, което не би ме учудило, то протестърите и Боко играят за един отбор, сещаш ли се

57

пълен боклук

преди 3 години

До 10-те Божи заповедиТова е всяка нова конституция подменена от властта!

56

Няма да мине

преди 3 години

Няма да мине номера с кьорфишека "нова конституция". Доган вече е отписал Бойко, а без БСП и ДПС няма как да се съберат 160 гласа.

55

Анонимен

преди 3 години

А случайно ли е, че герберите 10 години помагаха на Божков да богатее чрез лотарии и стана сигурно двойно по-богат :)И случайно ли е, че няма дори започнато дело срещу виновните за това?

54

10-те Божи заповеди

преди 3 години

До Имало едно времеТова е единствената неподправена конституция! Всички останали са бълен ***!

53

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за легитимно правителство на ГЕРБ и коалиционните партньори !Пълна подкрепа за господин Борисов- най-успешният министър председател в цялата ни история

52

Случайно ли е:))))))

преди 3 години

И къде спаха тези "протестиращи" четири години а се активизираха сега когато напънаха най-големия олигарх престъпник в България!Избори има само след няколко месеца г-да "протестиращи" :))))

51

Имало едно време

преди 3 години

Съмнение да падне върху член от ГЕРБ - ще го изключим от партията.

50

Анонимен

преди 3 години

В грешка си. Протести свалиха първия кабинет на Борисов, например. Тогава Божков си беше тук.А и да те питам, той хубаво избяга в Дубай, ама кой ще отговаря за укритите с помощта и на държавата 700 милиона?

49

Анонимен

преди 3 години

Алооо ГЕРБерастиии протестите са от няколко години ... вие слепи ли сте ???За Гешев имаше протести, за медицинските сестри, за учителите ..... явно така ви изнася 11г само се тупате в гърдите без грам покритие ..

48

Анонимен

преди 3 години

ДПС е Агент Сава- той продължава да се забавлява с всичкиТочно. И разни бойковци му се умилкват в краката да им даде още порции. Пък герберите ще се задавят от възторг как Боката бори комунистите, докато всъщност им натресе турците.

47

Анонимен

преди 3 години

Та къде беше краварката и кои са навсякъде?

46

Анонимен

преди 3 години

Та къде беше краварката и кои бяха навсякъде? Иначе са се наредили - ***, ПСП, ПДП ...

45

Анонимен

преди 3 години

Няма да позволим с мутренски пари да се извърши преврат!Ако ще гражданска война да стане!!!!!!

44

А?

преди 3 години

Как така протестите започнаха когато Божков избяга в Дубай!?

43

Анонимен

преди 3 години

ДОКАТО ГЕРБ И ДПС МИСЛЯТ, КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВЕЧЕ ГИ ИЗМЕСТВАТ ОТ РОМСКИТЕ МАХАЛИ АГИТИРАТ И ПОДКУПВАТ РАЗДАВЯЙКИ НА РОМСКИТЕ ФАМИЛИИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОЧИВКА В 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ...И ДОКАТО ОТРУДЕНИЯ И ИЗНЕМОЩЯЛ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА СПЕСТИ И КАК ДА ВЪРЖЕ ДВАТА КРАЯ,ТО ЦЕЛИ РОМСКИ МАХАЛИ СЕ ПЛАЦИКАТ ПО БАСЕЙНИТЕ НА 5 ЗВЕЗДНИТЕ ХОТЕЛИ С ПАРИТЕ НА ИМЕННО ТЕЗИ ДАНЪКОПЛАТЦИ.

42

Проституиращи

преди 3 години

Тези хора протестират за пари, ще ви кажа защо!Ако искат промяна ще настояват за промяна на правилата!А те искат избори веднага и какво очакват от изборите освен старата манджа! Значи те не се интересуват от бъдещето на България а тях ги интересува да падне Борисов и Главния прокурор за да може да се върне Черепа от Дубай! Това е целта на занятието!

41

Анонимен

преди 3 години

Герберастите треска ги тресе. Единственото което правят е че се чудят как да отърват тиквата от затвора. Преди две три седмици пък в един комплекс, в едно село близо до град дето сабя не сече, огън не гори и в него лесно се не влаза , кмета на въпросния град, имал интересен гост, софиянец, слухтящ енергиен вампир. Жената на кмета пък, цялата овъртолена в схеми, вика не казвайте че много крадем, да не ни спрат парите.

40

Анонимен

преди 3 години

Лице.. мери такива нали искате промяна!ГЕРБ ви подава ръка!!!Ама който е свикнал да краде като БСП и ДПС как да се съгласят!

39

Анонимен

преди 3 години

Другаре, нова конституция няма да има от това правителство. Борбата е стани зада седна. И кой ше харчи парите на ЕС 29 милярда. ?????????