35

Анонимен

преди 3 години

Права е - Март месец има Редовни избори и тогава Народа решава !а комунистите начело с гордия Фигурант искат да Лапнат сега власта Без избори ! Е,така с шепа платени шушумиги и и тормоз - Няма да стане !

34

До 36

преди 3 години

Метафората ти не е удачна.Тия наяждане нямат.Затова ОСТАВКА!

33

Анонимен

преди 3 години

Нашите политици са кърлежи, нагли лакоми и никога не им стига.

32

До 34

преди 3 години

Терминал 2 не е решението.Това е бягство.Трябва да останем тук и да се борим за успеха на най-старата държава в Европа,а не да я подаряваме на други етноси.Това би било срам за нас и предателство към предците ни,които са си давали живота за нея.

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе незнам за какво БКП говориш,след като всички политици следват указанията на САЩ,а някои като Цецо,Бойко и други са си направо работещи за САЩ.

30

за мухи и политици

преди 3 години

Стар и болен човек бил целия покрит от мухи, които пълзели по него . Виждайки това един жалостив младеж започнал да разпъжда мухите от стария човек, но старецът рекъл : - Момче, остави ги да ме лазят, като ги изгониш тези ще долетят други, гладни и ще хапят повече от тези,дето ме лазят и вече са се наяли !

29

Анонимен

преди 3 години

Можете ли да си представите какво и колко им дава тази власт,за да са се вкопчили така здраво в нея?

28

Анонимен

преди 3 години

Явно БКП поколението трябва да измре за да се оправи държавата, което ще значи още 20г мъчениеВ другите държави най-вероятно ще бъдат светлинни години напред а ние още ще се занимаваме с реформи в правосъдието, здравеопазването, кой какъв завод завлякъл, кой на кого е син и т.н. простотии.Отвратителна политическа наглост и некадърност, незнам за другите Българи но терминал 2 започва да изглежда все повече и повече по добра алтернатива отколкото още 20г мъчение в ада

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ не се страхуват да пуснат властта,но ако я пуснат,наистина ще настъпи ад в България и много убийства,това не е шега,те се опитват да спасят държавата.Затова си гласувайте само за традиционните партии - БСП,ДПС,ГЕРБ,всичко останало е измама, особено новите партии са голяма измама!

26

Анонимен

преди 3 години

Такъв несменяем премиер мафиот няма никъде другаде в Европа. Не живеете в средновековието, вече сме 21-ви век. Феодализма отдавна го няма. Можете да смените премиера, демокрация сме, все пак.

25

Анонимен

преди 3 години

Всички яростни критици на ГЕРБ сега са най-големите им защитници.Колко ли струва това?

24

Анонимен

преди 3 години

Хората ви искат оставката,а не джуркана от Барни Ръбъл конституция?Не се прави на неразбрала.

23

Анонимен

преди 3 години

Най-голяма грешка в най-новата история на България е , че сменихме управлението на Станишев,БПС,ДПС,Атака с управлението на ЕНП!Цяла България пострада жестоко от тази смяна на властта!Сега са приговили нови партийки-патерици,които да ни сервират и са антибългарски, защото не са в полза на гражданите и България и пак ще измамят хората жестоко,по-добре си гласувайте за стандартните БСП,ДПС,ГЕРБ!

22

Анонимен

преди 3 години

Няма да е за дълго.

21

Анонимен

преди 3 години

Попитаха те - защо в Румъния минималните пенсии и заплати, са толкова по-високи - ти казва "Високо БВП". А сега питаме - защо тяхното БВП е толкова по-високо от нашето, при положение, че не беше така? Защо изоставаме? Защо изоставаме при вашето управление? Всичките ви постиженя, са просто подарък от ЕС или заем.

20

Путин Владимир

преди 3 години

А почему така говарите за наш человек Бойко ? Той харошии человек, наш человек , той колега на всички наши олигарси и ние сделали много усилия да поставим наш человек да управлява Болгарии так ,как Сталина делал ета с Росии !

19

Анонимен

преди 3 години

Исканията на хората са за оставка, съд и затвор за мутрите и джобната им прокуратура. Предложението да се приема нова конституция няма нищо общо с тия искания. Гербаджиите имат проблем или с разбирането, или с мисленето, или с четенето на исканията, най-вероятно и трите. Всичко това е гарнирано с безогледна наглост и панически ужас от изкпускане на кокала, а глупостите с конституцията са само за печелене на време. Кого лъжете?

18

Анонимен

преди 3 години

Хммм интересно, ГЕРБ има ... ама май България няма премиер.Тотално доскредитиране на всички твкущи министерства, премиера, президента, прокуратура и съд.Незнам как го виждат другите Българи но за мен е дошло времето за голямата лопата и изриване на лай.ната !!!Даже едно служебно правителство от Брюксел ще е по добре от текущите циркаджии, направо съм отвратен

17

Анонимен

преди 3 години

Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!

16

Анонимен

преди 3 години

ГЕрб си има малко, розово прасенце.це, познайте кой е това?!