55

До 64

преди 3 години

Левски се е изправил сам срещу цяла империя,а разни днешни джендърчета освен да бягат,друго не могат.Срамувам се от такива като вас.

54

До 64

преди 3 години

Ти не си българин.

53

Анонимен

преди 3 години

България е държава от третия свят. Няма смисъл да оставате, ако искате да живеете добре и достойно. Тук занапред ще става диктатура, граждански войни, глад, лишения и само неприятни неща. Който е с по-слаби нерви, най-добре да заминава към цивилизацията, при нормалните хора.

52

Анонимен

преди 3 години

Мдддаааа................и тия още ще ми дърдорят за някакъв си "тоталитаризм" в миналото!!!! Онзи, в сравнение с този сегашния, си беше направо детска игра!!! Тогава 98% от хората въобще не се интересуваха кой е министър-председател! Имаха си работа, храна, учение, здраве, почивки, хобита и развлечения и главното......СТАБИЛНО БЪДЕЩЕ, за поколения напред! А сега..............не знаеш какво ще правиш утре......Трагедия!!!

51

Анонимен

преди 3 години

Дано да се задавят ГЕРБ и всичките политици с разграбеното, а децата и внуците им да бъдат избити от ро.ми и наркомани, да станат алкохолици. Да се приключи тази свинщина, наглост, безочие, алчност и мания за власт. 30г не им стигна, 30г тормоз, 30г живот в ада.

50

Анонимен

преди 3 години

Значи,тьотке,искаш да ви дадем решения и пак вие да изпълнявате нашите решения и предложения.Не си познала.

49

до 42

преди 3 години

О удачна си е метафората - не се ли поучи от досегашните смени и оставки , то не беше сдс то не беше цар и "оправяне" за 800 дни и така до последните убавци - всеки път идват все по гладни "спасители" . То вече става очевадно, как всеки път, когато народа излезе на улицата да протестира против мизерията и беззаконието, "политическия елит" отклонява вниманието с приказки за "политически реформи" и провокации.Очевидно е, че с добро, протести и избори нищо не се променя ....

48

Анонимен

преди 3 години

Политическа ***.... Никой ли не помни как говореше тази за Борисов преди ?

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТе вече и децата на политиците започнаха да напускат България,знам за такива от БСП,а вероятно и от други партии има.Положението е отчайващо!Според мен,трябва БСП и ДПС да се върнат във властта,ако искаме по-добро бъдеще за България,през тяхното управление България беше най-добре,новите партии,които сега ще създават са още по-опасни за България и от старите партии

46

мак

преди 3 години

Защо гл. *** така мрази Радев? Пък тази колко е нагла и двулична, като всички на хранилка на баце. Обвиняват Радев в партийни пристрастия, пък винету е бащица и вожд на герб и не го крие. И премиер е само на партия, както се оказва.

45

Анонимен

преди 3 години

Тая калинка с какви очи сега защитава мафията,като само преди няколко години каза,че ГЕРБ управляват с репресия.Ейййй,там са се събрали от безочлив.по-безочлив,во главе с вожда си.

44

Анонимен

преди 3 години

Много от щетите които нанесоха гербавите крадци на държавата са непоправими. Оставка, оставка, оставка!

43

Туй няа стане, брат

преди 3 години

Тая ако се вмъкне в дреха, от времето преди да влезе в греб, още когато говореше против тях, ще гласувам за тях.

42

Анонимен

преди 3 години

Всичките промени които искате да направите по конституцията са в полза на властта и мафията, по-малко права за гражданите, повече права за главния прокурор

41

Анонимен

преди 3 години

Премиер има само на картинка. Герберите са в панически страх в момента, затова е и този хаос и анархия по улиците. такова некадърно управление никога не сме имали в историята си.

40

perry

преди 3 години

Те -"герб, патриоти,воля, права" си имат, България си няма!

39

Анонимен

преди 3 години

Така е само ваш си е, ама защо го наричате премиер, а не бос

38

Анонимен

преди 3 години

До 39: Нямам желание да се занимавам с подлеци, кърлежи, неуки ***, престъпници ... защо да си губи живота човек в подобни безмисленни начинания.Терминал 2 и политиците да се задавят с разграбеното а синовете и внуците им да тънат в държава с престъпност и разруха ... все ми е тая

37

Анонимен

преди 3 години

Имало премиер. Къде е? В коя нормална държава може два месеца група *** и наркомани да сее терор и хаос и правителството да бездейства. Оставка и съд!

36

Наденица сачева

преди 3 години

Никой не може да намери решение за проблемите, които великия гербав премиер създаде през последните десет години.