88

Анонимен

преди 3 години

Добре че са изчезващ етнос,ама поне още няколко века ще тормозят света.

87

Анонимен

преди 3 години

Навални се е отровил с парцуца -самогон в селото кафтанчиково в нощта преди полета. Ама това не го пишат по медиите

86

Обожавам

преди 3 години

хора, които с труд са иСкарали основно училище, да ме светват за исторически събития.

85

ние помним

преди 3 години

Аз не зная за Царя че е бил в посолството, но знам че Багрянов е бил русофил. Той обявява война на Англо-Американците, а оставя гърба на България открит за Русия. Дава повод на руснаците и в същото време ги пуща да влязат безпрепятствено в земите ни и Българите не изстрелват един куршум срещу Русия.След това руснаците го застрелват за да му запушат устата и вземат архивите.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Според теб Турция е равностойна на Русия, САЩ и Китай?Няма как да е така.

83

Анонимен

преди 3 години

Цар Борис преди да умре е бил в руското посолство на почерпка .Те руснаците от отдавна си тровят враговете !После искараха че Хитлер го е отровил ?А Царя е бил отровен от руснаците .

82

Анонимен

преди 3 години

Оставете го тоя,ами вижте в България какво става,убит е свещеник и предполагат,че е бил убит от турски мюсулмани фанатици."Беше в прекрасна кондиция, с много добро чувство за хумор. Винаги е бил смел и имаше силна Вяра. Той беше един от малкото хора, които се страхуват единствено от Бога. Абсолютно и категорично Отхвърлям версията за самоубийство! Търсете гнездо на фанатици в района!, написа във фейсбук профила си отец Силвестър Янакиев.

81

Анонимен

преди 3 години

Оставете го тоя,ами вижте в България какво става,убит е свещеник и предполагат,че е бил убит от мюсулмани фанатици.Почеркът с обесването ме наведе на мисълта, че Отец Ромил строеше и ремонтираше много църкви, включително и в турски села. Просто разсъждавам... За мен той е новомъченик за вярата. Последно го видях миналия месец на епархийския съвет.Беше в прекрасна кондиция, с много добро чувство за хумор. Винаги е бил смел и имаше силна Вяра. Той беше един от малкото хора, които се страхуват единствено от Бога. Абсолютно и категорично Отхвърлям версията за самоубийство! Тър

80

без смъртен акт

преди 3 години

Защо всички убийства на руснаци, 17 на брой от 2000-та година, се извършват само в Англия? И в другите страни живеят руснаци, но там никой не ги убива? Защо на тези убити в Англия руснаци, все още няма издадени смъртни актове? Защо, дори и на Георги Марков, убит в Лондон, няма издаден смъртен акт? Защото са пречукани от самите англичани? И те искат да скрият истинските убийци? И да използват убийствата само за пропаганда?

79

Българин

преди 3 години

Прекалено евтина взе да става западната пропаганда. Съвсем взеха да си мислят поклониците са овце. В кръвта на Навални е открит доста алкохол. Човекът се е напоркал като *** предната вечер. Може и на цироза да го кара ... дано греша. Станало му лошо от алкохола в самолета ... и веднага се впрегна цялата пропагандна медийна машина.

78

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоСССР не е бил единствената цел на Хитлер,Хитлер първо превзема Чехословакия и западните държави, даже е твърде възможно някоя западна държава да го е насочила към СССР, за да се отърват от Хитлер и го насочат в друга посока или това е просто един план-капан за унищожение на Европа,на който са се вързали европейските политици, защото след ВСВ ,Европа завинаги губи първостепенната си роля в света и става жалка марионетка!

77

Анонимен

преди 3 години

Да ви обясня,за да спрете да обвинявате немците или руснаците,просто българските фашисти главорези,които са избили доста българи и партизани,изглежда са предусещали какво ги очаква,ако падне фашистката власт в България,царя е бил просто един фигурант,нищо повече,та за да спасят кожата си ,фашистите са се опитвали докрай да бранят фашиската власт и с цялата си глупост,обявяват война на САЩ и Англия и така ни набутват в ненужен конфликт,крайно вреден за България,царя е убит и бомбандират България

76

ЕдинГолям Патриот

преди 3 години

Генерал Колчак едвам се е спасил и малки кораби през Крим успява с немалка часто от конната си армия (а еимал 100 000 конна армия) да избяга в Щатите. И други от белогвардейските войници се скриват там,Но когато почва войната,единственно Колчак събира атаманите си и казава Р-Родината е нападната.Дайте пари и изпращат с Щатски и Канадски корабни количества храни,палатки и медицина.Неотдавна Путин помоли и Щатското правителсво и наследниците разрешиха Генералът да бъде пре-пограбан в Москва.

75

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАбе стига писа глупости,веееее,царското семейство,жена му по-точно на Борис,са искали финасова помощ от Русия,не са били в лоши отношения нито с Германия,нито с Русия,царя умира след като глупавите български фашисти обявяват война на САЩ и Англия без никаква причина или полза за България,само за да бъдат вярни докрай на съюзниците си немци,няколко месеца след това умира царя и се изсипват бомби над България.

74

Факт

преди 3 години

Всички тия имаха една,едничка идея-Русия да се предаде на Запада.И постепенно към тях руснаците загубиха всякакъв интерес.

73

Анонимен

преди 3 години

Кагда ще влачим рушофилскЕтеПредатели, като щИрлиц по улиците?

72

Анонимен

преди 3 години

Русофили не вярвайте на Москва!

71

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоГлупости,както Г.Димитров ,така и Сталин,са били отровени от запада,срещу Сталин е имало няколко опита да го отровят,накрая успяват да го убият.И генерал Дьо Гол мисля,доколкото си спомням не е умрял от естествена смърт,а запада са му видяли сметката

70

Анонимен

преди 3 години

Русия ,Турция ,САЩ и Китай си правят ,каквото си поискат!

69

ПроСоТо

преди 3 години

До Анониментака е...Нито руските,нито немските специалисти казват от какво точно са възникнали проблемите на Навални...Само се ПОДХВЪРЛЯТ някакви "съмнения",но на практика ..нищо конкретно..