108

;)

преди 3 години

Според руските ***, западът е отровил Навални и убил ред про-западни опозиционери на Кремъл и Путин. За какво са ти приятели като си имаш такива врагове! Даже фсб/кгб не им трябва: западът сам се разправя със симпатизантите си в тази страна ;)Между другото, персонал от самолета е дочул разговор между медсестри - опасна било да си много близо до него, казват. Чаят трябва да е от прочутия радиоактивен тип.

107

Шърлок Хълмс

преди 3 години

До АнонименЯвно не знаете нищо за британските тайни служби. Те никога не се произнасят за нещобез доказателства.....Ама наистина ли ? Щото последното им сигурно доказателство" по случая Скрипал беше " хайли лайкли" и снимка на някакви разглеждащи безмитен фришоп на летището наречени от Скотланд Ярд - неуловимите агенти Алек и Балек ....А основното им доказателство Скрипал мистериозно изчезна след още по мистериозното си пълно възстановяване от отравянето .

106

До 131

преди 3 години

Господине за тайните служби на Англия може да проверите колно са добри особено ако разровите за доказателства че Садам е имал биологично оръжие, което послужи за война в Ирак. След която измряха хиляди страната в погром а доказателства за оръжие... Никакви. За това премиера им просто каза едно сори....

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Явно не знаете нищо за британските тайни служби. Те никога не се произнасят за нещобез доказателства.А руските тайни служби....пфф...без коментар.

104

Мухоморката

преди 3 години

ИСТИНАТА за "отравянето" на Навални ...... Защо точно сега КГБ трови Навални ? Ами защото на Навални му предстоели явявания в съда като обвиняем и с доказателствата които имал съда е щял лесно да го изпрати в затвора . Ето за това го "отравят" и изумително бързо му осигуряват самолет и медийна подкрепа за да го евакуират по спешност от страната .Опозиционер в затвора и без достъп до медиите е безполезен опозиционер.

103

Анонимен

преди 3 години

Далеч съм от мисълта, че Путин е цвете за мирисане ама му се приписват какви ли не щуротии. Къде без грам доказателства къде след силните дум "има голяма вероятност".Мислите ли, че тайните служби на Русия са толкова зле, че да се мъчат да трепят неудобните на Путин само с отрови? Има далеч по-сигурни начини някой да бъде отстранен, защо да е с отрова? Освен това Путин печели на изборите, а тия по-скоро са му в помощ вместо вреда защо да ги премахва? Дали няма други хора, които искат да ги kill

102

Пилешка супа

преди 3 години

До Див ПетелАми то НЯМА лекари от Русия или от болницата в Берлин които да твърдят ЧЕ Е ОТРОВЕН . Единствено оная истеричка дето е пътувала с него в началото крещяла че е отровен и после млъкна . Медиите сега го раздуват това с отравянето и допълват с конспиративни теории и предположения докато чакат окончателните резултати на берлинските лекари за да подържат интереса на читателите Що не изчакаш крайните резултати от изследванията в Берлин, преди да дрънкаш глупости ?

101

КГБ

преди 3 години

Вие в ред ли сте ??? Защо ни е да го тровим този наркоман ? Ако искаме да го премахнем , има хиляди начини .....

100

Див Петел

преди 3 години

Путин почва много да се излага с тия показни отравяния. Или трябва да си прибере бандата за мокри поръчки или е обречен на провал и народа му постепенно ще го осъзнае. Макар и едноличен диктатор, неговия образ като цяло е позитивен, но тия масови тровенета на политически неудобни противници рушат много имиджа му. Дано има кой да му го каже, защото ми се струва че прекалено си е повярвал, като всеки един диктатор и започва да живее в свой измислен свят, който неминуемо ще го доведе до крах.

99

Анонимен

преди 3 години

Навални като Умре ще го сложат до ленин в мавзолея щото е много велик

98

Анонимен

преди 3 години

Много неприятен ***.

97

ДА ЖИВЕЕ НАВАЛНИ!

преди 3 години

Алексей Навални много скоро ще се възстанови, защото той е Богоизбран да оглави новата Демократична Русия след краха на Примитивна Рус в битката при Армагедон.

96

Анонимен

преди 3 години

Навални се е ваксинирал с руска парцуца самогонка, че чак се гипсирал

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Пропуснал си малките деца, предимно англичанчета, които отвлича в нощните си обиколки, за да закусва с тях...

94

Анонимен

преди 3 години

Навални не е отровен просто са му били руската ваксина за вируса.

93

Анонимен

преди 3 години

Гуш - букета. какива мила картинка. Путин денем е президент,а нощем си слага изкуствени брада и мустаци, да не го познаят и ходи в Лондон и Сибир да трепе враговете си. Стара привичка от КГБ-то. Ий, не останаха вргове на Путин, бе , брейййййй

92

Анонимен

преди 3 години

Нахални е много страшен и опасен враг на Кремъл и ако спечели ще разруши кулите му и ще изрови подземията му! Само да спечели един път, сега има подкрепата на 0,5% от избирателите и убедително върви нагоре с по 0,01% на година! Иначе микробританците са в правото си да се грижат за агентите си - като започнем от чеченските демократични детеубийци и завършим с никому ненужните Нахални и Скрипал, всички се покриват в Лондон от правосъдието и после гушват букета!

91

Анонимен

преди 3 години

До 115 АнонименПиши на кирилица бре, какво се прайш на интересен , така по ингилизки ще ми пишеш

90

Agent provocateur

преди 3 години

Да не стане като с Бабченко? Първо го "застреляха", след което той възкръсна! Срещу заплащане, разбира се.

89

Анонимен

преди 3 години

И тази сутрин ли бе ! и тази сутрин ли ме убивате с тъжни новини за Навални и немога да си изпия сутрешното кафе! Ще ме разплачете бе за един наркоман