128

A1

преди 3 години

Сакрални? И защо тази ирония? Алкохолик? лингвистични опити за назовавания, ползвайки непознати думи за групичката е тъпоДо "А"-подписалия(лите се) кутевисти

127

Илиян

преди 3 години

Само мога да допълня че според мен ако руските служби за сигурност искат да отровят някого, той нито ще оживее нито ще разберем. Същото се отнася за Ми6, израелците , УСа и др. Всичко това е показна акция срещу Русия. Забравете че ако искат някой да бъде ликивдиран той има шанс да се изпъзне. Това са вестникарски истории и PR акции за набиране на популярност

126

БРАВО НА МЕРКЕЛ!

преди 3 години

СЛЕД ПОРЕДНОТО ОТРАВЯНЕ НА ОПОЗИЦИОНЕР ОТ ДЖУДЖЕТАТА, МЕРКЕЛ, ТАЗИ РЕШИТЕЛНА ЖЕНА БЕЗЦЕРЕМОННО ЩЕ ОТКАЖЕ СЕВЕРЕН ПОТОК 2. НЕ САМА ТОВА, ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ ЩЕ ОБЪРНЕ ГРЪБ НА КРЕМЪЛСКИТЕ ТИРАНИ.

125

zdzgr

преди 3 години

Много скоро Жужето ще бъде съдено и ще отговаря за всичките мизерии и злини, които е извършило заради садистичната си натура.Гадина

124

Истина

преди 3 години

А можеше просто да падне от 13 етаж на 10 етажен хотел, два пъти, и да го пишат, че се е депресирал и самоубил!Няма да се научат тези руснаци как се прави!

123

vlady

преди 3 години

Поредното препиване на алкаш Навални. Явно този път е по-тежко.

122

65

преди 3 години

Русия не може ли да ,,пипа по-меко".Например като безследно изчезнал,щото бил в депресия.Сега цял свят ги одумва

121

А

преди 3 години

Сакрални си е един алкохолик, смесил алкохол с енергетики. Това е истината. За запада той е ценен мъртъв. В Русия си е едно нищо, нито има някаква подкрепа, нито нищо. Дребен Предател, като много такива и в България. А всичките тези написани глупости, от т.нар. автор, на който на всички е ясно кой му е платил, са драсканици на едно дребно продажно човече.

120

Анонимен

преди 3 години

Почна се с Артьом Боровик, който много случайно загина през март 2000 три дена след интервюто му, където обясни какво да се очаква от Русия в бъдеще, с новата мода за президент да се издига всяка произволна ***. Точно 17 дена от пролетта, преди никому неизвестното дребно бившо КГБ да го пробутат за цар. И после ми говорят за Ванга.

119

1 Рубла = 2 Стотинки

преди 3 години

Путин превантивно изкара Навални от играта за няколко месеца, може би дори години. Докато утихнат бурите в Хабаровск и Беларус. Нищо ново в постсъвецката кочинаРоссия.

118

Ямболски цървул

преди 3 години

Спрете да гледате към земята с три измерност!Започнете да гледате овално!

117

Анонимен

преди 3 години

И ПОСЛЕ ЗАЩО ИМАЛО РУСОФОБИЯ- ДА ПОДЧЕРТАЯ ФОБИЯ Е СТРАХ ОТ РУСИЯ А НЕ ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ.....А В РУСИЯ СА ПОБЪРЗАЛИ ДА ОБЯВЯТ РУСОФОБИЯТА ЗА ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ- ЗНАЧИ СТРАХУВАШ СЕ ОТ РУСИЯ- ЗАЩОТО СИ ПСИХАР....

116

Щурчо

преди 3 години

Ще оздравее много скоро. В Германия медицината е на много високо ниво.

115

Христо Христов

преди 3 години

До МишоПравото, демокрацията и правдата са в брюксел - там в ек имат монопол върху трите и още много неща, като истината например.

114

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен,който написа:-"До ПроСоТоСССР не е бил единствената цел на Хитлер,Хитлер първо превзема Чехословакия и западните държави"Ама естествено,че не е ЕДИНСТЕНАТА му цел!..Аз написах :-"ОСНОВНАТА ПЛЯЧКА за Хитлер е билСССР"...НЕ "единствената"!И да,нападнал е Чехословакия,Полша и другите,но как ще докара до границата на СССР една огромна тежко въоръжена армия,ако не прегази държавите,които са на пътя му?Той е водил битки и в Африка..А с тези на север е било заради петрола.

113

Мишо

преди 3 години

Първо Англия никой не ги пита, второ те сами си ги тровят там доста добре, трето термина Highly Likely означава само едно - Искам да изкажа своето съмнение ама нямам грам доказателства! По тази схема можем да обвиним всеки за всичко и когато и като си поискаме!Къде е правото, къде демокрацията, къде е правдата?!

112

Прасе с каска

преди 3 години

Като гледам добре ви плащат за пропагандна помия!!!

111

;D

преди 3 години

До ;)Защо трябва да бъде отровен НА ПУБЛИЧНО МЯСТО след като Путин има цялата власт да го изпрати в затвора и там да го довърши далеч от медиите?Навални се доказа като некадърен и безполезен опозиционер.На шефовете му им омръзна да му плащат за бездействието.Изсценират отравяне и спешна евакуация със самолет и те на тяхна територия ще му решат съдбата.Дали "след дълга борба с отровата" ще почине ... или успешно ще се излекува и ще продължи борбата там някъде "зад граница".Скоро ще разберем.

110

Анонимен

преди 3 години

Аз не вярвам на версията за отравянето. Пълни глупости. А Навални е едно продажно го-ве-до.

109

A

преди 3 години

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/slovakiya-shokirana-ot-smartta-na-svoy-grazhdanin-zadarzhan-v-belgiya-snimki