209

Пак дъвката-хотел?

преди 3 години

До kory: Пак за хотела в Гърция, чийто собственик бил подставено лице на човек от БСП, а пък той бил подставено лице на Корнелия Нинова.Само дотук ли успяхте да я докарате? Да ви дам още една сламка: Корнелия Нинова е подставено лице на Решетников, а той е подставено лице на Путин. И резултата: хотела в Халкидики е на Путин.Няма по-нагли и елементарни л'ъжци от гербаджийските ***.А по темата: Беден ли е северозападът? Да, беден е. И е добре това, че БСП обещават да направят нещо за тях.

208

Разбирача

преди 3 години

Като го вържете към софийския метрополитен ще се захлеби тоя регион за нула време

207

хетруша

преди 3 години

Кво му е. Бойко като направи магистралата, инвестициите така или иначе ще потекат. На *** и остава да обира лаврите.

206

Арбитраж:

преди 3 години

Искате ли истината господин Трифонов? Ама верно ли я искате? Ама що не я казвате? Аз ще ви я кажа: След 1945 година американските ни в момента съюзници са прибрали лицето Симеон 2 Сакскобурготски под крилцата си! Цял живот той е обучаван, той изпитвал дълбока омраза към България и българския народ, той се е превърнал в най-послушното конче на ЦРУ и е готвено и дресирано много дълго време да приложи "Красивата блондинка" на Джон Неш в нейната миталиризирана версия върху България. Демек грабеж!

205

Анонимен

преди 3 години

Пътища за оправяне на Дивия Северозапад много: - построяване на магистрала до Видин,- освобождаване от данък печалба за поне 10 години на всеки чуждестранен инвеститор, който отвори производство в района и плаща заплати на определен минимален брой работници- освобождаване от данъци на фирми, произвеждащи за износ- всякакви стимули ( безлихвени кредити) за отваряне на собствен бизнес. - филиали на университети

204

план

преди 3 години

е тоя план що го нямаше до като бсп беха на власт , или сега се надява да събере гласове за изборите , с тоя нов план ? а иначе на хотелиерката импексова плана и е само един , да бутне Бойко и тя да командва държавата ! абе нема ли скоро да се снима с козичка , да яхне конче или колело ?

203

Никой не и вярва !

преди 3 години

Милата Лъжкиня Корнелия ! Изхаби се вече и ще я сменят - само с лъжи, кражби ( на партийната каса ) и интриги не става !

202

Арбитраж:

преди 3 години

Аболурд Харконен 2 или Балдуин Фландърски 2 или Симеон 2 Сакскобурготски - каква точно е разликата господин Трифонов? Ако е по делата им - разлика няма! А нападайки враговете на това де да знам какво наказание е това същество за България - божие ли ? Европейско ли? ЦРУ наказание ли е? Де да знам ама вие господин Трифонов със своята дейност дето толкова ревете за свобода на словото - много сте му помагали!!!!

201

Анонимен

преди 3 години

Ало прокуратурата. Защо кифлата, собственичка на кучето, обезобразила 6 г. дете, не е в ареста. Защо говори свободно по тел. с репортер на бТВ в националния ефир

200

kory

преди 3 години

Тези от сребърната опозиция,или тази куха лейка,така ли не разбраха,че народа и на тях вече не вярва!С пълна сила за промяна бульо ***!Карай отпуската и не се връщай отхотела си в Гърция!Аман от крадци и наглеци в тази държава!

199

Арбитраж:

преди 3 години

Какво още да кажем за лицето Станислав Тодоров Трифонов: -подслушване-некоректна конкуренция-принадлежност към враждебни за държавата елементи-подривна дейност към професионални сфери-подкрепа на БайГаньовщината в действие-субкултурно и плагиатско творчество-участие в своебразната"Война на световете",но не по Хърбърт Уелс,а по "КУКУ - Козлодуй"-маловажност на обсъжданите в национален ефин проблеми-подмазвачество и натегачество на генетичния нацист Аболурд Харконен 2 -подкилимозамитане

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Ами че те тези заводи си бяха примитивни и с амортизирана, негодна техника, непригодни за съвременния свят. Както писа някой - само за СИВ.

197

Анонимен

преди 3 години

От тоя край съм. Поне половината са готови да управляват държавата, всички са по можещи от шефа си, голяма част отлагат оправянето на двора и къщата за догодина, всички се отзовават на покана за банкет, канят с думите па мини некога да се видим, на всички държавата ин ги слаба, дори и за кмета , за който са гласували. Да продължавам ли?

196

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Кои са тези "всички", дето твърдят че се е живеело добре при Тошо? Много ви е ограничен кръгът на "осведомителите".

195

акуд

преди 3 години

абсолютна пропаганда , това комуниста го може най добре

194

Арбитраж:

преди 3 години

Тъй както изглежда господин Трифонов очевидно всички играете изключително мръсно - Вие, адвентисти, евангелисти, йеховисти, БПЦ, Симеон 2 и всички останали неонацисти. Значи изглежда, че аз единствен играя честно и по правилата и изобщо даже не искам да участвам в социални платформи и мрежи, чиято цел е честно откровено подслушване, статистика на таргет групи и т.н. Имам си друга работа, обаче честно да ви кажа вие бяхте тоя дето имаше някакви твърдения за свобода на словото (ама с подслушване)

193

Доктор

преди 3 години

Нинова е свързана едиствено с планове за крадене ! Целият и живот е преминал с такава дейност !

192

Арбитраж:

преди 3 години

Господин Трифонов - гледали ли сте една кинопродукция със заглавието "Miracle" за олимпийските игри в Лейк Пласид през 1980. За хокейният отбор на САЩ и неговата битка за златния медал. Та там треньорът им Хърб говореше за отбора на С.С.С.Р по следния начин: Their weapon is intimidation. Тоест заплахи и тънки такива намеци. Опасявам се господин Трифонов, че отбора на С.С.С.Р беше една добре смазана и тренирана машина за хокей.Но при фейрплей бяха победени. Вашите методи нямат фейрплей! Мръсни са

191

Избирател

преди 3 години

Хитър селски план за печелене на гласове ! Ееееех, бегай си у Крушовица - там сигурно има пилчарник-там събирай гласове !

190

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.