189

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

188

Предизборни глупости

преди 3 години

Тези теоретични постановки на Нинова са трудно осъществими.За да станат,ще е нужно планово регулиране на икономиката в региона,а знаем какво станас плановата икономика на соца.Измишльотините на КН,вероятно писани отпроф.Гечев,няма как да се получат,целта е обещание към жителите на региона-гласувайте за мен и аз ще направя от този район Швейцария.Откъде ще севземат средства за инвестиции,инд.паркове,туризъм,биоземеделие...не се казвазащото няма да има какво да се каже.Див изборен популизъм.

187

Арбитраж:

преди 3 години

Господин Трифонов и Вие и аз знаем, че единствения начин за тези медийни атаки да бъдат толкова прецизно насочени и атакуващи точно определени лица е вие и вашите сътрудници да сте получавали информация по незаконни и престъпни начини чрез подслушване, наблюдение, следене на цивилни лица или провеждане на незаконна таргетна статистика чиято употреба някой таблоиди бяха осъдени за нарушаване на личното пространство и достойнство на подслушваните лица!!! Да не говорим за психологическите ви методи

186

Пореден кьорфишек

преди 3 години

"Нац. фонд за сближаване между регионите"?Вземаме от тези,които иматза да дадем на тези,които нямат-добре за тези,на които ще дават.Но какще вземат от другите?Намирисва на "плановата" икономика на соца-вместода се толерира личната инициатива,ще се чака държавата да снесе наготово."Инвестиции в индустриални паркове..."Кой ще инвестира и вкаква индустрия?Развитие на селско стопанство и туризъм-средства за развитие?Студенти...Завършваш и си отиваш у вас с диплома и без работа.Ялови глупости.

185

ни са знай

преди 3 години

Ако се подобри жп връзката на северозапада със столицата, хората сами ще намерят начини за подобряване на своя живот!

184

Да се знае истината

преди 3 години

Скъпи деца. България беше под руско комунистическо робство от 1944 до 1989 година. Бяха убити над 4 милиона българи. Българите бяха без собствени жилища. Нямаше заводи. БСП искат да върнат отново това време. Нека заедно да ги спрем.

183

Ти да видиш..

преди 3 години

Леле майкооо ! Нинова и възраждане.

182

Анонимен

преди 3 години

Планът е следния вече сте го виждали идваме на власт крадем пари и ги изнасяме в офшорни сметки

181

Мяу

преди 3 години

Най добре ще е да се закрият АЕЦ КОЗЛОДУЙ и ВСИЧКИ ТЕЦ в България. България няма нужда от АЕЦ и МАРИЦА ИЗТОК. ПО ИЗГОДНО Е ДА СЕ ВНАСЯ ТОК ОТ КОЛКОТО ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА ТУК.

180

Само така

преди 3 години

ГЕРБ абсолютно нищо не направиха за Северозапада. Региона запада все повече и повече. Предпочитам да се доверя на БСП, защото видяхме, че ГЕРБ не може.

179

Арбитраж:

преди 3 години

Мъж без тайни господин Трифонов е като куче! Жена без тайни господин Трифонов е *** в най-добрия случай! Знаете другата дума! Интересно ми е господин Трифонов как някой се опитва да превърне много хора в кучета и почти успя да напълни цял кучкарник с тях! А вие му плащате или му симпатизирате или ви е изгоден?

178

Анонимен

преди 3 години

5 годишен ли шъ йе планъ?

177

Анонимен

преди 3 години

Оооох. Онова нощно време с. Ея заспивам... Ако ме разбирате пускам си твито и бой цял час ,но мога и повепе ,но нямам време на работа съм сабахлям!!

176

Цеко

преди 3 години

нито ще забравим, нито ще простим! няма нужда от плановете ви, няма нужда от вас самите

175

Анонимен

преди 3 години

Член за Кypнелия

174

Ооооохх Нинова оххх

преди 3 години

Одървих се имам и голям мерак!!!

173

Какви хора обаче?

преди 3 години

Твоят кумир, Корне, правешкият тарикат внесе 360 000 от един особен вид. Там, в северозапада ги размножихте доста. На тях колкото и да им даваш, все им е малко. Колкото и много деца да правят, пак никой не ще да работи или ако работи е в сивия сектор и данъци не плаща.Е, защо да наливаме народни пари там?

172

Анонимен

преди 3 години

От 50 години все чакам го възродят и още не е възроден. Като минат изборите и отново е забравен.

171

Анонимен

преди 3 години

25 милиона от касата на БСП ги няма,партията е във фалит, но пък се чу че някой си е купил огромен хотел на Халкидики, кой ли е тоя или тая?

170

Курдо Коленков

преди 3 години

Като се сетя, какво последва след слогана на БСП "Сполука за България" през 1995... По добре да не възраждат нищо...