249

Арбитраж:

преди 3 години

За това,че за периода 1945 - 1990 Българският народ беше възвърнал донякъде детинската си невинност, простодушие, интелигентност (неграмотност сведена до 1 процент) и за престъпленията извършени от 1981 година досега гробищните паркове говорят.Аз млъквам.Тъй като и САЩ и Руската федерация не желаят да приключат веднъж за винаги Втората световна война и Студената война, остава въпроса дали Европейският съюз ще подкрепи арбитъра и суверена на България, който се явява Българският народ или нациста?

248

Арбитраж:

преди 3 години

Какво обикновено разбираме под думата Арбитраж: означава, че две страни нито едната, нито другата е оценила правилно и има разминаване между решенията на първата страна и втората страна. В случая България срещу Сакскобурготски арбитър остава да бъде само и единствено Българският народ. За мен Династията Сакскобурготи дори и да е вървяла през вековете що годе някак си то последните им издънки са продукт на хитлеро-фашизма и генетична селекция. Но те мразят България и народа. Делата му говорят!

247

за АРБИТРАЖА...

преди 3 години

*** ТИ ВЕРНО СИ ОТКАЧЕН...ДА ТИ КАЖА...!ЗА ТОВА ЛИ СЕ ВЪРГАЛЯШ , КАТО ПРАСЕ ПО ПАВАЖА...ХА,ХА,ХАААААААА??!

246

Анонимен

преди 3 години

Бойко го измисли вече . Малко е назаде вашата Жана Дарк . Даже бая . Да мисли за защита че тоя мултиимпекс много въпроси ше и задават за тая сделка . И защо е отстранена от кабинета на Дтанишев за корупция.

245

Арбитраж:

преди 3 години

Близки връзки между Мородин и Аболурд Харконен 2 с Адолф Хитлер? *** Браун? Да кажем, че и Батемберг и Сакскобурготи са Харконен и Корино. Много тънък намек е скрит в Дюн, че династията Харконен практикува чистота на кръвта като египетските фараони! Толкова гадория се излива и такава димна завеса се е спуснала над истината в тая държава, че простоооо ви казвам, че Хърбърт е много по-прав отколкото си мислите. А ако чуя нещо против комунизъм и социализъм откачам, заради 1 000 000 невинни жертви!

244

Арбитраж:

преди 3 години

Трети въпрос: Значи аз имам подозрения, не предположения, аз съм преживял голяма част от тоя период и единствения дето можа да даде правдива хипотеза за случващото се е Франк Хърбърт, но истината е била толкова грозна и гадна, че даже и той не се е осмелил да я каже в прав текст. Фердинант - Дмитри Харконен, Виктория Харконен (инцест) - Владимир Харконен, Дмитри Харконен - Дафни Харконен (инцест) - Аболурд Харконен 2 и Мородин Харконен - Симеон и Борис ? Сестра му на Симеон на кой е?

243

Арбитраж:

преди 3 години

И само да знаете, аз не съм лошия в страшния филм! Щом добрите момчета не искат да са добри момчета заради тия гадове какво си говорим!

242

Арбитраж:

преди 3 години

Повдига се важен въпрос не дали артистичната интерпретация на Хърбърт е вярна, а колко точно е вярна. Повдигат се два главни въпроса по времето на нацизма какво точно се е случило тук, кой го е замел под килима, каква е била сделката с руснаците, кой е "Владимир Харконен", а на Симеон 2 сестра му се пита въпроса дали му е сестра, ако не е вероятно е Гайъс Мохайъм, лошото е, че не се знае, кой е баща и' и това уважаеми читатели е по-важно от Гацо, Тоалетната на Слави и медииното мълчание за Симо2

241

факт

преди 3 години

Министър председатели на БСП са били-Луканов,Виденов,Станишев и Орешарски.При нито един от тях не съм живял добре!Проклет да е тоя дето ще гласува за БСП!

240

Пенсионер

преди 3 години

Като дойдат БСП на власт , ще ни вземат и тия 50-лв. гдето Борисов ни ги даде всеки месец, до края на годината .ТИ КОМУНИСТИ СА АЛЧИН ЗА ПАРИ ,БЕ...!ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА , ЗА ДА ГУШНАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ЗА КОВИД-19 , БЕ...!ЗАТОВА Е ТОЯ ЗОР И ТИЯ ДАНДАНИИ ПО УЛИЦИТЕ...!НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ??!!!

239

до 252

преди 3 години

Ама всички бяхме много спокойни с 3-4 долара заплата не можеш да си позволиш нищо! Ей богу аман от червени ***! Трябва ни не Борисов,а Аугусто Пиночет! Ама нямаме.Ако имахме щяхме да сме като Чили-ама не сме!

238

безпартиен

преди 3 години

От БСП ме естрх повече отколкото еврейн от Хитлер през 1933 година.Като знам как бяхме при Жан Виденов не искам да чувам за БСП !Тия като дойдат на власт и ние сме живи умряли през зимата!

237

гост

преди 3 години

Аман от израелтянски *** - да го духали на всякакви възможни избори.

236

Арбитраж:

преди 3 години

Аз съм склонен да мисля и да твърдя, че артистичната интерпретация на Франк Хърбърт като се има предвид достъпа му до информация и ерудираност със сигурност има повече истина в нея отколкото в казаното от масовите медии. Което означава със сигурност ,че Борис 3 е брат на Симеон 2, а не син, което обаче означава със сигурност, че има още един брат с кодовото име "Владимир Харконен", а Борис (Мородин) няма деца!

235

ЗНАЕМЕ ГИ ПЛАНОВЕТЕ

преди 3 години

Ц.ВАСИЛЕВ ОТ КТБ И ЧЕРЕПЧЕТО ....РАБОТЯТ ВЕЧЕ ПО ТИЯ ПЛАНОВЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА....Отпускаш няколко милиончета на "Директор-свой човек" да възстановява фалирало вече предприятие.Той назначава свои хора в него, и си разпределят "парите на народа-законно" .....ха,ха,хааааааааааПОСЛЕ НИЩО НЕ СТАВА СЪС ФИРМАТА ....ТЯ ФАЛИРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО ДУ.ХВА.Т В ЧУЖБИНА !СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА!!!!/...справка Ю.паток и КТБ.../

234

Арбитраж:

преди 3 години

Що ме ядосвате сега? През 1964 когато е писана Дюн и в САЩ и в СССР е имало цензура! А Симо 2 е имал само двама сина!!! И макар Харконите да имат руски имена, а сети се !!! Автоцензурирал се е Хърбърт да си няма ядове с тия ***!

233

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП и ДПС да управляват,в краен случай ГЕРБ,не ви искаме новоизлюпените партии,те са вредни!

232

Анонимен

преди 3 години

При управлението на БСП и ДПС,страната беше хиляди пъти по-добре,по-спокойна и нямаше такъв терор над населението,факт!Нямам нищо против БСП пак да управлява,не ви щем новите партийки-патерици които създавате,те са вдредни за България!

231

Анонимен

преди 3 години

На БСП много им харесва евтиния популизъм на Нинова и не разбраха, че тази жена е агент на САЩ с цел да държи БСП далече от изпълнителната власт.

230

Анонимен

преди 3 години

Прочела съм "Визия за България" на БСП от 2019г.Не може да има планова икономика в условията на пазарна икономика, Нинова го знае, но разчита на старците, които бленуват за младостта си и ромите, които се надат да им се дава.Фонд се пълни с пари.Млади образовани хора заминават в страни, където има подобни на тях добре заплатени млади образовани хора.Дори аз, чиито корени са от Мизия, не искам да живея там.Г-жа Нинова е поставена да руши БСП, а БСП дори не се усещат.