130

Анонимен

преди 3 години

В Америка полицията се отнася към черните така както полицията към Българите в западна европа

129

Америго Веспучи

преди 3 години

В Европа такъв "срамежлив и интелигентен " търчащ с нож и заплашващ хората СЕ ЗАСТРЕЛВА НА МЯСТО и започват разследване на цялото му семейство за радикализация и тероризъм ..... а във Флойдовска Америка това е несъмнен " ужасен случай на проява на полицейско насилие над чернокожи, довел до смърт" ... и последващ арест и затвор за полицаите попречили на тоя мил младеж да заколи някой продавач или случаен гражданин . Велком ту Америка ... първата Африканска колония .

128

Анонимен

преди 3 години

САЩ е била, е и ще остане векове расистка държава!

127

Мда

преди 3 години

А у нас полицията бие белите,цветните пък бият нея...

126

Анонимен

преди 3 години

В Луизиана,Тексас и други подобни щати е така!Там още стрелят по капачки.ОбъркАл е щата метрото.

125

Политофил

преди 3 години

Д.Тръмп форевър

124

Анонимен

преди 3 години

маикката на печката казва че печката е интелигентна и срамежлива представям си другите печки които по принцип не са интелигентни и срамежливи а напротив жалко че досега давах пример за АМЕРИКА колко са безкомпромисни но печките ще им изядат главата явно че се страхуват от тях защото те са важни гласоподаватели и всеки иска да ги спечели на тяхна страна защото печките накланят везните

123

Анонимен

преди 3 години

по-добре ли е ... Шизофреник уби дядо, хвърлял камъни по кучето му

122

ДртПрч

преди 3 години

И у нас трябва така

121

Анонимен

преди 3 години

Black out !!!

120

Ебасиму Майката

преди 3 години

Тия САЩ са много добре, тука Бойко ни стреля директно с гранатомети - направи къщата на айдука Чакъра на швейцарско сиранйе.

119

Sichtpunkt

преди 3 години

Като бил опасен можеха да стрелят в краката му, но те "бяха мъже" и го убиха!

118

Анонимен

преди 3 години

Значи ако заплашваш някого, че ще го заколиш, ти не нарушаваш правата му?Ама полицията нарушава твоите права, като не ти позволява да го заколиш...бре, бре и демокрация и мултикултурализъм.Той кой е заплашвал?Просто си вървеше и искаше да влезе в магазина.Нито електрошок употребиха(както твърдят нито той е размахвал нож)! Просто се правят на големи полицаи, вместо да се борят с наркотрафикантите.ID Investigation Discovery е нон стоп престъпления в САЩ и заради свободната търговия на оръжие.

117

Ф.С.В.

преди 3 години

Бил съм в щатът Лузиана -Ню Орлеънс и Батън Руж- Пълно е с тъмнокожи и латиноси - белите са има няма 20-30%,,Престъпността и навремето беше голяма -и сега е същата явно!

116

Анонимен

преди 3 години

На Отровното трио му трябват точно такива полисмени и ще забравят да нарушават законите.

115

8791

преди 3 години

Значи ако заплашваш някого, че ще го заколиш, ти не нарушаваш правата му?Ама полицията нарушава твоите права, като не ти позволява да го заколиш...бре, бре и демокрация и мултикултурализъм.

114

Анонимен

преди 3 години

Няколко такива полицаи да поканим и тия с бирите по кръстовищата, дето блокират София много бързо ще си намерят друга работа ;)

113

Анонимен

преди 3 години

Абе защо не виждаме застреляни азиатци в САЩ ...?Мазово черрнокожите са престъпници там.Този бил тревожен ... а полицаите го успокоили.Няма да чакат да ръга хора с тоя нож!

112

Анонимен

преди 3 години

Да си внесем стотина такива полицаи. Ще разчистят ромските квартали за нула време.

111

Защо?

преди 3 години

Защо тъмнокожия господин не изпълнява полицейски разпореждания? Защо очевидно крие нещо с дясната си ръка и продължава към магазина, вместо да спре и да обясни на полицаите, че всичко е точно и отива да си купи сникърс примерно? Най вероятно полицаите са предотвратили най-лошото - да бъде убит поредния невинен работещ в магазин човек.