150

Киро Х

преди 3 години

Господин Тиквoний Борисов е наредил на нашите полицаи и жандармеристи и шефовете им да не пипат с пръст т.нар. Протестери, които не са нищо друго освен бригади на Сорос, Путин и Сие петоколончици. Господин Борисов, мекушавостта Ви не е добродетел! Вие разочаровахте и предадохте и най-верната си база гласуващи за ГЕРБ с неувереността си и толерастизма си по отношение на протестиращите *** от Антифа. Наистина трябва да хвърлите оставка!

149

Анонимен

преди 3 години

Всичко американско е shit.

148

Анонимен

преди 3 години

Видеото показва, че американскатаполиция действа абсолютно неправилно.Просто беше извършено престъплениеот страна на американската полиция.

147

Police Chief

преди 3 години

Accident! Shit happens sometimes!

146

за демократите

преди 3 години

Демократите в целия свят са гадни и долни лицемери...............само вижте БГ-демократи като СДС, ДСБ, реформатори и подобна дясна *** и демократическата партия в САЩ с лидери като Байдън и дъртата вещица Килъри Клинтън!! Дано Доналд Тръмп спечели и следващите избори в САЩ и натика лидерите на демократическата партия в затворите, че да се кротне света от тях!!!

145

!!!!

преди 3 години

Всички империи се разпадат отвътре.................Римската империя, след това СССР...........сега ще бъдем свидетели на разпадането на САЩ.............след време дай боже и на ЕС!!!!

144

Анонимен

преди 3 години

Извадил нож!?И какво е очаквал, да го почерпят с рахат локум? То и да не бяха полицаи, пак същото щяха да направят с него.Който нож вади, от калайка умира.Стара американска поговорка.

143

Додо

преди 3 години

Добре поне, че американската полиция си върши работата, за разлика от българската.

142

някой

преди 3 години

Някой ако е давал караул в казармата, сигурно си спомня инструктажа: първо викаш "Стой ще стрелям", после стреляш веднъж във въздуха и после на месо. Тия прости стъпки ако следваш никой няма да пита колко интелигентен е бил убитият и дали е имал социална тревожност.

141

Случаен

преди 3 години

Ако беше убил невинен човек, щеше да бъде оправдан, че е социален психопат! Браво на полицията, защото е спасила може би няколко човека от наранявания. Не го оправдавайте убитият, той е потенциален терорист!

140

Анонимен

преди 3 години

Снимащата... Не знам колко интелигентен е бил застреляния, ама тя е направо трепача на интелекттите по всичките земни кълбета...

139

някой

преди 3 години

Афро-швед със социална тревожност?!? Ако на тия номерът им мине, очаквам бум на случаите на социална тревожност и при балканските им събратя.

138

Анонимен

преди 3 години

Като слушам английския на снимащата Мунка, всичко е ясно.... Шиби е имал нож, добре знае,че може да бъде застрелян. Много добра работа на полицията. Всъщност, чисто самоубийство или провокация или и двете...

137

някой

преди 3 години

Даже снимащият викаше "Get on the ground" "They gonna shoot him". Правилата са ясни, всеки си решава.

136

VGY

преди 3 години

Ако не сте живели в САЩ от къде знаете точно каъв е живота и отношението към черните?

135

Отново

преди 3 години

Интелигентен и срамежлив тъмнокож, обиращ невинно магазини с нож в ръка ! На протест, ооставка.. !

134

да ама не

преди 3 години

що така не са ли чули " ние ги хващаме те ги пускат " как ще ги пуснат сега! Трябвало да се снаблдят с бяло сладко и локум и да го кандардисат да го почерпят.Най-много да беше порязал някой друг полицай с ножа.

133

Арен

преди 3 години

Защо не показаха как стрелят това е спеколация Нормален човек щеше да снима до кари явно човека зад камерата е знаел какво ще стане

132

не може да бъде!

преди 3 години

Тия американски полицаи са страшни грубияни и расисти!Вместо да паднат на колене пред крадеца и да го помолят учтиво,те опитват да го задържат и да му сложат белезници!А инцидентъ е могъл да се реши още по -хуманно -оставят го да вземе каквото има в касата +няколко пакет чипс,бисквитки и плодов сок ,като се направят,че не виждат какво става!?...Но лично аз видимо не съм разбрал,че в САЩ вече ще съдят полицаите за ИЗПЪЛНЕНИЕ на служебните задължения!

131

Христо Христов

преди 3 години

До АлабалаСамо в бантустана промитите от брюкселската пропаганда ес тикви вярват, че някой бръсне ес за слива... поне от 7-8 години е така, а 2015та юнкер го обяви официално.Тази година митсубиши обяви, че спира с новите коли в европа, lg, а сега и xiaomi не си продават топ модерите в европа...