170

Анонимен

преди 3 години

Е, той вече няма да прави повече така.

169

хаха

преди 3 години

До АнонименТи да не си прекалил с гледането на Холивудски сапунки , където полицая докато си хапва поничка стреля в произволна посока и лошия пада прострелян в крака или ако е мноого лош с куршум в челото симетрично разположен между двете вежди ..... А според теб не трябва ли при изваден пистолет от полицая и предупреждение към престъпника , тои ДА ПУСНЕ НОЖА НА ЗЕМЯТА И ДА ЛЕГНЕ С РЪЦЕ НА ГЛАВАТА ? А не да бяга наоколо размахвайки нож и да търси да намушка някого .

168

Анонимен

преди 3 години

Г**** (полицаите)..... 10 човека не могат да неутрализират един човек та дори и с нож и затова трябва да стрелят на месо като просто можеха да прострелят единия му крак и всичко щеше да свърши за секунди и без жертви!

167

42

преди 3 години

И освен, че им създадоха държава Либерия в знак на благодарност САЩ дадоха на новата държава статут на привилегирована морска страна, което й носи тежки финансови ползи от почти всички търговски флотилии по света и затова даже не мислят за пари отдругаде и тези им стигат.

166

42

преди 3 години

Преди много години Щатите купиха територия в Африка, нарекоха я Либерия и пожелаха приятен път за там на всички бивши роби. Ако съм на Тръмп ги хващам и ги товаря за там и ги лишавам от гражданство на САЩ тези безкрайно глупави и нахални твари.

165

Феминистът

преди 3 години

До 195.Белите мъже са най-големите робовладелци и насилници. Но и на тяхната патриархална държава се задава края.

164

Анонимен

преди 3 години

Dnes.bg, а защо мълчите, когато полицай застреля бял? Защо мълчите, когато *** убиват бели по улиците? Или спонсорите ви са ви казали да боготворите черните и да набивате в главите на белите, че те са виновни? Няма да ви се получи.

163

Анонимен

преди 3 години

До Америго ВеспучиЛъжеш!В германия, оня от коледния пазар на фрауенкирхе, му криха снимката два дни и половина, за да не стане социално напрежение... а той през това време мина през холандия и белгия, за д иде в Италия.

162

Анонимен

преди 3 години

До 190Не българска, а либералдемократична на съвета на европа и клинтънообамовци.

161

Анонимен

преди 3 години

разхожда се с нож на обществено място, какво да го правят, да го целуват ли ?

160

Анонимен

преди 3 години

утрепали един ***, голям праз, колко бели убиха преди това ? за тях защо не пишете нищо, расисти !

159

Анонимен

преди 3 години

До СлучаенБългарска действителностразменят мястото на насилника и жертвата!

158

БайХ

преди 3 години

Няма значение цвета на кожата, след като се отдалечаваш при заповед да спреш, открито си просиш куршумите. От нескопосаното видео си личи че на този мурджо са му дали достатъчно време да се подчини на заповедите. Негов си е проблема. Толкова много ченгета не са се събрали заради красивите му очи, явно са повикани и е имало защо. Не могат само да се правят на жертви!! Трябва да носят пълна отговорност за действията си!

157

Анонимен

преди 3 години

Майката на Трайфорд заяви, че синът й е интелигентен, срамежлив ... и с нож ... и не може да си намери социална помощ .. та затова решил да си вземе помоща!Интересно защо няма такива съобщения от азиатските общности (виетнамски, китайски) или хиспаникс, които също не са малко в САЩ?

156

Виждали ли сте на

преди 3 години

кино заподозреният веднага да спира,вдига ръце,ляга на земята?Многорядко и само ако е обграден от полицаи.В болшинството от случаите(по сценарий и за да се подчертае какъв юнак е главният герой-полицай)задържането на престъпника става след яко гонене.Е,блек момчетата бягатбързо,по-леки са от полицаите и обучени от филмите,търсят спасение с бягство.Но то често не е успешно и ако има заплаха за други хора,както в случая,неутрализирането на престъпника не е здравословно за него.Медиите пищят.

155

Ами той и РумРад

преди 3 години

има криза на психическото здраве,вдига юмруци,заплашва,но вместо даго спрат като горното добро срамежливо момче,те го охраняват...

154

JoeLeTaxi

преди 3 години

Полицейско насилие е нещо като зимен сняг...полицията е създадена за това,те не са козметичен салон...фръцкането и репченето са нездравословни.Особено там където знаеш,че тия стрелят.Ако му се живее още,просто да беше се спрял...

153

Анонимен

преди 3 години

Досетете се къде е истинската демокрация, там или тук, където се позволява да се затварят улици самоволно . ББ запазван мира, той е герой, а времето просто ще си каже своето за протеста.

152

Анонимен

преди 3 години

Българите също сме считани за черни в западна европа не говоря за ..........от опит го казвам.Аз мислих че сме едно с европа но деиствителнноста се оказа друга

151

za USA

преди 3 години

Black Lives Matters...................животът на черните има значение...............значи животът на белите няма значение, така ли???Сега само белите работещи американци крепят икономиката на САЩ и те гласуват за републиканците и Доналд Тръмп, а черните и мексиканските мързеливци.............80 % от тях са на помощи, не искат да работят ..............те гласуват за демократите , Байдън и дъртата вещица Kилъри Клинтън!