37

Анонимен

преди 3 години

До ПетровЗа разлика от комунистите, които обещават "рая на земята", Америка винаги се е "рекламирала" като място, където с труд и акъл можеш да постигнеш много.Труд и акъл.Никога не съм чувал да се говори за Америка като страна където с мързел и неграмотност се просперира.За разлика от Комунизма, където т.нар. "равенство" не е нищи повече от обещание към мъреливите и тъпите, че ще са на едно ниво с работливите и умните.

36

Петров

преди 3 години

Америка е раят на Земята, тази мантра се набива в главата на бедните и отчаяни българи, останали в съсипаната си Родна, навсякъде другаде тровят и убиват, само земниите богове - американците - непрекъснато мислят за доброто на българит. Друг е въпросът че американците не знаят къде са нито Европа, нито България..Какво ни интересува някакъв американски лакей платен обилно от Америка за да казва на черното бяло...

35

Джо

преди 3 години

Милиардите от нефта, газта, златото и прочие са откраднати и пръснати от Путин, чиновниците му и приятелите олигарси. Защо му е на късия война в Украйна, в Сирия, в Либия? Само нашенските руссороби са готови да оправдаят и защитават всяка негова издънка. А руския народ има правото да мълчи и да събира съчки - безплатно де! И да тъне в алкохолизъм и мизерия. Навални и съратниците му искат това да се промени, затова късия се е опикалл от шубе в бункера.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Всички противници на диктатора ги обхваща внезапно желание за самоубийство. Дори когато когато се разминат на косъм твърдят обратното.Както една красноречива сцена в един италиански филм показваше: вадят с кран тялото на мъж от дъното на река, с крака зазидани в бетонен блок и журналистката която прави репортаж (докато тялото го вадят нагоре) казва: "Тепърва ще се изяснява, дали става въпрос за самоубийство" Та и със самоубийците тук така.

33

Анонимен

преди 3 години

Аналогия - в Кремъл отровно "жуже", а у нас отровно "трио" !

32

Петров

преди 3 години

Американските изботи наближават, народът трябва да се плаши -без Америка сме загубени, няколко американски лакеи ще си отидат мърцина за славата на империята...Целувайте ръка на султана в новия задокеански Цариград...

31

Анонимен

преди 3 години

ами ако е искал да се самоубие тогава ко праим,сигурно пак ще кажат че е отровен

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Виж как се сещаш!:)))))

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Когато политическите противници или критици на един диктатор масово измират или им се случват животозастрашаващи "странни" случки, независимо с какво се занимават, обоснованите предположения са, че той има нещо общо с това. Това са данни, които са достатъчни, за да покажат тенденция. Проверена информация, която е достоверна.Оттам нататък настъпва момента с всичко което написах преди това.

28

Анонимен

преди 3 години

На Путин голямата цел е Родченков. Него ако ликвидира ще се е осигурил до края на живота си от "предатели", които му ровят из задния двор

27

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да се спомене за немските варвари които през ПСВ обстрелват с тежка артилерия безугледно християнски църкви във Франция като катедралата в Амиен и Реймс където са били коронясвани френските крале.Ето това са Варварите.Ето това са истинските варвари.Османците не са разрушили Света София.Кой е варварина.Немските бюргери начело с Кайзера и Лудендорф.Тул даже не говорим за Хитлер който е бил обикновен кашик.Толкова за варварите.

26

Хораосъзнайте се

преди 3 години

Очевидно руските власти полагат големи усилия да го спасят. Иначе нямаше да организират такава логистика до немска болница. Тоя е най-малко троен агент и няма да се разбере кой го отрови- руска служба, саботираща Путин, английска разведка или просто е сбъркал дозата...

25

Анонимен

преди 3 години

"Догодина ли ще ги правят тези тестове? Това не се ли прави най-напред?"----------------------------------------------В информационната пропагандна война е от голямо значение лабиринтът и хитросплетенията в процеса на достигане до желания резултат.

24

Джо

преди 3 години

Нали късия е голям властелин, голям мъжага. Само дето от месеци седи наврян в бункер - не му се мре от Ковид нещо. Немцов го застреляха под Кремъл чеченските му наемници *** и до днес не е доказано кой го е поръчал? КСК да изобличи путенн сам себе си?

23

Анонимен

преди 3 години

До До 31/34Христо Христов , недей така анонимен. Или вече те е срам да си показваш сервитьорската физиономия след явните ти предпочитания към диктаторски режими?

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32"Не разбрах ..."Много добре разбра.

21

До 31

преди 3 години

Ккто каза холандският премиер рюте, в опит да защити лъжите на външния си министър по адрес на Путин: "Лъжата в политиката не е грях"...Факт е, факт.

20

Анонимен

преди 3 години

До Не си прав, до ДжоРазбира се, че го правите "от душа". Когато болестта ви обхване напълно, единствения начин да не се чувствате зле е като следвате механизмите, които тя ви диктува. В случая: да защитавате брутални диктатори. Така забравяте за собствената си мизерия.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"също така би трябвало и доказателства, нали така"Така, другарю психично болен, така. Само дето не сме в съдебна зала и единственото, което можем да направим са обосновани предположния. Нищо повече. Лошото е, че такива като теб са толкова психясали, че вече не знаят кое е черно и кое бяло, и затова днес цял ден ще седиш пред компа да защитаваш някой сатрап. Само си помисли, колко трябва да си зле, за да правиш такова нещо.

18

Анонимен

преди 3 години

От статията разбирам, че кацанията на самолети спасяват живота на един човек в болница...Колко тежко болни ще бъдат спасени в софийските болници днес?!ПП. Еврейcкият "филантроп" ли плаща лечението му в чарите или немската здравна каса/бюджет.