97

Анонимен

преди 3 години

Алкохолът не прощава

96

Анонимен

преди 3 години

Кой може да го направи (ако е отровен) и кой има полза от това сега? Трябва да е еднакъв отговора и на двата въпроса? Ако е отровен, то тогава Навални е само средство към целта. Какво се цели точно в момента в света?

95

Анонимен

преди 3 години

Отровен - чушки. Пил цяла нощ в деревнята Кафтанчиково деревенска парцуца самогон, после бил отровен. В кръвта му е намерен 0,2 промила алкохол. Семки занимавка за форумните философи любители на конспиративните теории.

94

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно Тръмп да отрови с чай Байдън Звучи ви невероятно нали ?Но за примитивния Путин е съвсем нормално да убива политическите си опоненти

93

Анонимен

преди 3 години

Днес, зелените чорапки са изпратили във форума само дедовци.

92

Анонимен

преди 3 години

До Do 120,121Почистили,а не ликвидирали,но вие,комунистите мислите само за убийства. Почистили организма му от отроватаглупако

91

Do 120

преди 3 години

Русанците ако искаха да го очистят, нямаше да позволят на самолета да кацне, или щеха да го очистят в болницата, или щеха да го катастрофират преди да са качи на самолета или...Дерзай Кънчо дерзай, не се става русофоб туку така....

90

Анонимен

преди 3 години

Зависи,доколко руснаците са го очистили от отровата,по време на забавянето,докато излети за Германия.

89

Анонимен

преди 3 години

Германия е държава съставена от мелязи от южна,централна, източна,европа от бившият ссср още 2500000 имигранти от разни националости,африка,азия,араби,латиноамриканци и 50% немци .Най разпозтранен е Хиперасизъма в германия немците ни считат за политически враг а имигрантите ни считат за пряк конкурент че им взимаме работата и въобще че сме в германия

88

не може да бъде!

преди 3 години

Съвсем очевисно е,че Kавални е отровен ... очевидно,за тези,които искат той да бъде отровен!?Може би защотото,мъръв ще бъде по-полезен отколкото жив!?собственикът на кафето ,където Навални е пил чай,е обявил че с благотворителна цел подарява на пнеговата антикорупционна организация 3 пакета различен челен чай+3 пакета зелен-като антидот на черния чай!Грозна подигравка ,а!Но сериозно погледнато този инцидент може да се окаже полезен за Навални-помага му да види,че има здравословен проблем!

87

Смърт за ФАЩ

преди 3 години

ЦРУ са го отровили!

86

До 115

преди 3 години

Точно така е. В РУСИЯ ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЕН ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ. НИКЪДЕ НЯМА КОМУНИЗЪМ - ТОЙ Е САМО ЗАЛЪГАЛКА ЗА НАИВНО - ДОБРИТЕ ХОРИЦА ОТ НАРОДА.

85

4epa

преди 3 години

Е ПУТИН ПУТИН КОМУНИСТА МИЛЯРДЕР !!!!!!!!!!! ТЕ КОМУНИСТИТЕ НА ДУМИ ЗА РАВЕНСТВО НА ДЕЛА МИЛИОНЕРИ !!!!!!!!

84

Обективно

преди 3 години

И ЗА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ НАВАЛНИ Е ОТРОВЕН. ТОВА Е ОБИЧАЙНИЯТ ПОДХОД НА ФСБ КЪМ ОПОЗИЦИЯТА НА ПУТИН. ПЬОТР ВЕРЗИЛОВ И ПОЛИТКОВСКА МИНАХА ПО СЪЩИЯ ПЪТ. И ДРУГИ ИМА. СПИСЪКЪТ Е ДЪЛЪГ.

83

Handel

преди 3 години

Всяка отрова има някакъв период, докато явните следи от нея се изхвърлят от организма и тогава не може да се открие. Хайде сега сетете се защо "лекарите" от Омск бавеха прехвърлянето в Германия.

82

До 107

преди 3 години

Трябва да поясниш, че си доктор токсиколог от фсб. Така всичко е ясно.

81

ikar

преди 3 години

До АнонименНавални е поставен в изкуствена кома.

80

Анонимен

преди 3 години

Ще обявят ли всичките дроги, които е купувал с европейски пари?

79

Анонимен

преди 3 години

До Доктор токсикологКакви "политически планове" биха оправдали обявяването му за отровен?

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Въпросче за нискоинтелигентни руски ***: както изтече информация за отравянето му, дали ако Русия беше забранила да бъде транспортиран, това щеше да покаже нещо?