77

Доктор токсиколог

преди 3 години

Дали ще бъде обявен за отровен или не зависи изцяло от политическите планове на Европейския съюз . "Хайли лайкли " както са казали Наглосаксонците , когато обявиха Скрипал за отровен и отказаха достъп до всички доказателства за това "отравяне" ... а Скрипал мистериозно липсва , след като обявиха пълното му възстановяване .

76

осведомен

преди 3 години

Какви тестове от 3 дни по всички сайтове десетки статии тръбят че е отровен плюха а сега пихичко ще замажат без дори да се извинят свободните от срам медии

75

Анонимен

преди 3 години

Въпросче за ниско интелигентната бг аудитория:Ако беше отровен дали руснаците щяха да разрешат да напусне страната??Колко *** трябва да си та да се хванеш на тая измислица с отравянето??

74

славянина от Сибир

преди 3 години

Основната част от Русия са блата и мочурища, неизползваема земя. Плодородната земя на България е била винаги на прицел от алчните руснаци и те заради нея са водели войни и са искали винаги да ни окупират и да ни я откраднат.

73

До 95

преди 3 години

И КАКВО ОЩЕ ИСКА РУСИЯ КАТО ПРИТЕЖАВА 1/8 ОТ ЦЯЛАТА ЗЕМНА СУША?!?! ЗАЕДНО С ИЗКОПАЕМИТЕ. ЦЕЛИЯ СВЯТ ЛИ ИСКА??? ТОВА Й Е МАЛКО, КОЕТО ИМА. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

72

До 91

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НИТО СА БРАТСКИ, НИТО СА СЛАВЯНСКИ. ТОВА Е ОПОРКА НА ФСБ. ИСТИНАТА СЕ ДОКАЗА С ДНК ОТ РУСКИ ИНСТИТУТ!!!!! РУСНАЦИТЕ СА ВАРЯГИ, ФИНЛАНДЦИ!!!!

71

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

България повиши стандарта си на живот 3 пъти за 13 години като чкен на Европейския съюз. 45 години под руска окупация България обедня 10 пъти и обяви 3 национални фалита.

70

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

България е част от цивилизования свят, член на НАТО и ЕС. Русия заема дивите части на Сибир и е изолирана от всички държави заради опасностите които разпространява - отрови, фалшив алкохол, скапани автомобили, ядрени замърсявания, зарази и много други.

69

русофил=предател

преди 3 години

Опитите на българските русофили да прикрият престъпленията на Путин трябва да се третират като помощ за убийство и да бъдат преследвани със цялата строгост на закона.

68

До 84

преди 3 години

А аз ти казвам не някакъв концерт там, а ДНК АНАЛИЗ ОТ РУСКИ ИНСТИТУТ ДОКАЗА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИЗОБЩО НЕ СА СЛАВЯНИ. И ТАКА....КРАЙ С ПАНСЛАВИЗМА НА ФСБ.

67

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Руснаците са азиатски примитивен народ, *** от китайци и монголци с нисъка обща интилигентност и висока степен на агресивност и военолюбие. Всичко, което са направили за България са злини и предателства. Затова днес дружим с цивилизованите народи на Европейския съюз, а руснаците са изолирани с визов режим от нормалната част на света.

66

До 83

преди 3 години

И какво искаш да кажеш с това???

65

Обективно до 82

преди 3 години

С ТОВА САМО ДОКАЗВАШ КОЛКО ДЪЛГА Е ПРАКТИКАТА НА КГБ/ ФСБ В ОБЛАСТТА НА ОТРОВИТЕЛСТВОТО. СЪЩИНСКИ ГЕНИИ СТЕ!!!

64

До 80

преди 3 години

Малко грешиш. По ДНК анализ на СОБСТВЕНИЯ им инститет РУСНАЦИТЕ НЕ СА СЛАВЯНИ. Провери сам.

63

До 78

преди 3 години

ЕДИН ГРАД НЕ ПРАВИ ДЪРЖАВАТА.

62

О хо хо

преди 3 години

КАКТО В САЩ, ТАКА И В РУСИЯ, ГОСПОДСТВА К А П И Т А Л И З Ъ М!!!! В РУСИЯ ИМА ПАРТИЕН, ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ. Заблудите са за народа, за обща употреба.

61

Татул

преди 3 години

До 71. Ласкаеш ме с това другарю, Краварю.Нима в Америка няма гета. Нима в Аляска хората не ги нападат мечки и не живеят в дървени къщи. Нима няма, бедни, гладни и болни. Няма пияници, Няма расизъм. А сега сериозно... *** се разходи малко из Москва и Санкт Петербург и Лондон и Париж ще ти се видят като провинциални градчета. Спирам, защото много наспамихме... Извинявам се за което.

60

Анонимен

преди 3 години

Русия скърши гръбнака на Германия и спаси Света от европейския фашизъм! Германците да си произвеждат моторите и колите, и да не се занимават с Русия, защото този път няма да има война, всичко ще приключу за няколко часа.

59

До татул

преди 3 години

А бе, татулчо , защо никнеймът ти е ОТРОВА??? Да не си нещо свързан с фсб?Там са големите специалисти.

58

Анонимен

преди 3 години

Скрипал си беще хайли лайкли с голяма вероятност най-вероятно може би Путин му беше намазал дръжката с новичок!