172

Анонимен

преди 3 години

Червените тикви барабар с фигуранта ще опорочат събитието

171

До Герб и БСП

преди 3 години

Опасявам се, че имате много по-сериозен проблем от тия разправии. Може да ме разберете, може и да не ме разберете все ми е тая ще се опитам да го обясня възможно най-кратко тук в следващите постове ако цензурата не ми удари бана, ще разкажа една "Версия Пеликан" ако я проверите ще излезе съмнително съвпадаща с реалността.

170

О, Шипка

преди 3 години

На Шипка рамо до рамо са се били българските опълченци и руските гренадири. Можем, разбира се да обявим за герои само нашите опълченци, а за загиналите руски войници да забравим. Сигурно ще бъде правилно от евроатлантическа гледна точка, но ще бъде ли достойно?

169

Анонимен

преди 3 години

А по-нагоре има статия за влака София-Перник, дето хората са така натъпкани, че за кондукторите е невъзможно да проверят билетите, просто не могат да преминат. Там с дистанцията между хората всичко е наред, щото никой не повдига въпроса, но на Шипка е опасно.

168

Национален символ

преди 3 години

Ще се чества годишнина от Шипченската епопея. Някой да е против това?

167

СИКАДЖИ

преди 3 години

бойка е ПОЗОРКА!

166

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на България е, че има способни хора, които могат да оправят държавата, но за съжаление никога няма да получат мнозинство, защото българина си избира едни и същи и се чуди защо получава същото всеки път.

165

Анонимен

преди 3 години

Ползвайте и вие,ама ти по...,про...с простолюдието се не смесваш,защото не можеш да кажеш две приказки на кръст!

164

!

преди 3 години

До до 169Провокаторче Курнелско сте вия другарю. Заради такива като вас София е блокирана. Всеки можеш да мисли човек знае че решенията се взимат в Брюксел. Не случайно г-н Борисов казва "НАЧАЛНИЦИТЕ", не случайно г-н Борисов не ходи на такива русофилски "празници" като 3 март който дразнят нашите партньори на запад. Вие г-н провокатор мислите г-н Борисов за *** ли Е НЕЕ Е

163

Анонимен

преди 3 години

Гербавите си мислят че цялата държава е тяхна и всеки несъгласен трябва да бъде обвинен в нещо. Долу мутротиквите и техните партийни калинки гешефти нпота и изгъзици.

162

Георги

преди 3 години

Жалко е до къде може да стигне падението на герберастите !Значи празненства на открито са опасни,а в заведения е безопасно !

161

!

преди 3 години

Аз подкрепям г-н Борисов. Стика с тези псевдо празници не разбрахте ли че България е част от европейската конфедерация начело с Германия и Франция. Спрете с тези шовинистични глупости, ние сме европейци и трябва да спазваме приетото европейското морално поведение. Денят на Европа е на 9 Май и това е празника на всички европейци останалите още живеят в ерата на комунизма и фашизма и не са разбрали че вече няма БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА а тя вече е част от новата супер държава наречена ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.

160

Дора Пчеларова

преди 3 години

До АнонименЩе падна на нивото Ви, ноНе е ли по-добре да го прикриеш, Отколкото да го излижеш и да обясняваш колко хубаво мирише ...

159

Анонимен

преди 3 години

Гроб не е партия, а ОПГ за пълно ограбване и унищожение на българския народ!Затвор за всеки един член на шайката!

158

Йово

преди 3 години

Само двама генерали не са изкачвали Шипка. Това са Сюлейман паша и Бойко Борисов.

157

Дора Пчеларова

преди 3 години

До АнонименВСЕКИ БЪЛГАРИН ИМА МЯСТО НА ШИПКА за да почете ГЕРОИТЕ СИ!Без значение каква е политическата му принадлежност.Изключение правят само тези които продават България, а това са почти всички участвали в управлението през "демокрацията"Не се опитвайте да разделят а нацията на БСП и .....Това се изтърка и не минава вече.

156

Анонимен

преди 3 години

Смешни аргументи с акции на корнела в техноимпекс.А какво стана с нашите акции от пригепизацията.Това трябва да се разследва.И шишевата кражба на ктб и барцелона и прочие...

155

АМИН

преди 3 години

Като се смени режима,първа задача-уволнение на герберюжките нищонеработещи чиновници.Какъв кефффф...

154

Анонимен

преди 3 години

Е, не всеки може да си позволи да раздава пачки.Затова-кебапчета.А като се назначи читав прокурор и се възстанови откраднатото-ще има глътка въздух за възстановяване на икономиката.

153

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПОБЕСВАНЕ НА ВСИЧКИ АКТИВИСТИ нА БСП.