192

Анонимен

преди 3 години

Само за гербери! Шипка е исторически връх в България, а не сладко от боровинки! Що ми триете образователната програма бе, админа?

191

Анонимен

преди 3 години

Бе се па ри те ос ра ха площадите,Бузлуджа и сега е ред на Шипка. Не ,че могат нещо друго.

190

Версия Пеликан 8!

преди 3 години

Епоха 4 - определени прослоики от хора изпълняват и до ден днешен и трите предишни грешки на предишните три епохи и освен това налагат тази идеология и тази привидно пацифистична концепция с цел унищожаването на интелектуалните заложби и градивно, критично мислене по този начин подтискайки, унижавайки, унищожавайки древни кръвни линии останали свободни от селекцията на този монотеизъм и неговата идеология! Скритата война на тези хора придобива ужасяващи размери особено на едно място - люлката!

189

Анонимен

преди 3 години

тоя път толкова много комунисти ще излязат на изборите!народа е шаш и паника кои комунисти да избере!

188

Версия Пеликан 7!

преди 3 години

Епоха 3 - Съзнадаване на съвършения монотеизъм, който да бъде наложен на целия свят. Говорим за изкуствена йерархия, която става все по-сложна и по-комплексна. Не говорим за естествените социални процеси като във вълча глудница например. Даваме този пример защото що се отнася до бозайниците това може бие най-подходящият пример за естествено изградена социална структура. Този монотеизъм е в основата на разрушаването на 15 цивилизации и 2 милиарда предимно цивилни жертви! Съвършен капан за човеци!

187

Версия Пеликан 6!

преди 3 години

Епоха 2 - Великите глупости в тази епоха са следните - роботърговецът, монотеизмът, пирамидално-феодалната структура и опитите за върховно човешко същество,което да е богоравно.Както и генетичната селекция, която евентуално да запази кръвта чиста. Пример за това са египетските фараони и в комбинация с предишната велика глупост от първата епоха никой да не ги контролира, никой да не им се противопоставя. Всъщност всичките глупости се свеждат в една - Йерархия!Наказание за свободомислие и свобода!

186

Версия Пеликан 5!

преди 3 години

Епоха 1-До около 20 000 преди новата ера планетата се намира в състояние на анархия! Всяко нещо до този период воюва за своето съществуване и в състояние на взаимосвързаност, което е в динамично равновесие.Състояние на нещата, което ще наречем Изгубеният рай.До появата на един вид добил нещо друго - спосоността да комунира, ремоделира и приспособява средата си много над останалите съсъществуващи видове да воюва със себеподобните си!Глупост 1 - появата на алфа хищникът!Кроманьонецът без контрол!

185

Анонимен

преди 3 години

До: 193Ми явно имат. Например, Бойко.Той сънува нова конституция, която е като тази на Тодор Живков, и има Член 1, за ръководната роля на Партията.Не, не на БКП. На ГЕРБ!!!

184

Отново

преди 3 години

Фатмашкият Фигурант подговя пак пациенти за вирусологията

183

Анонимен

преди 3 години

Още ли комунистите имат мокри сънища с вождовете си отпреди стотици години?!

182

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, бецален, бите!

181

Анонимен

преди 3 години

Герберасти,гювеча все повече става химера,който папкал,папкал,колкото и да не ви се иска,идва време да си плащате**********

180

Анонимен

преди 3 години

Лъжлива статия, лъжливо заглавие.ГЕРБ изживява последните си мигове на корумпирана партия на бивши комунисти.Истината - ГЕРБ скочиха срещу България!!!

179

Версия Пеликан 4!

преди 3 години

Във всяка една от тези четири реки част от океана на времето е извършена по една велика глупост, която е останала непоправена до наши дни въпреки ясното съзнание за нейното наличие и щетите, които нанася ежегодно, ежемесечно, ежедневно, ежечасно, ежеминутно! Именно това довежда до предстоящият колапс на човешката индустриална цивилизация и я довежда до състоянието на 200 годишното ремоделиране и трансформирането и' в друга форма, която засега ще наречем анархистична. Великата глупост на епоха1!

178

Анонимен

преди 3 години

А ГЕРБ не ползват ли за партийна пропаганда герба ...

177

Анонимен

преди 3 години

Я, червената мафия е във възход.Има още какво още да открадне от народа.Иначе да си бяха заминали за Русия и Китай.

176

Версия Пеликан 3!

преди 3 години

Основно качество на всеки завоевател е също така да унищожи способността за критично мислене и артистично възприемане на историческите отражения като по този начин гарантира и подсигури своето завоевание. Историята, която ще ви разкажа се развива в четири времеви линии - 20000 години преди новата ера. 5000 години преди новата ера, 34 година от новата ера, 500 година до 2020 година от новата ера. Събитията случили се през тези четири реки на времето определят настоящето ни и досега!

175

Версия Пеликан 2!

преди 3 години

Артефактите от отделните епохи са като запечатан своеобразен образ от времето, когато са създавани, както и притежават интелектуалните качества и дори разказват история, която е предадена чрез тях на поколенията родени по-късно.И отново ще стигнем до великия надпис на хан Омуртаг-И НЕКА РОДЕНИЯТ ПОСЛЕДЕН (ПО-КЪСНО), КАТО ВИДИ ТОВА ДА СИ СПОМНИ ЗА ТОЗИ КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ. В този ред на мисли на всеки завоевател първостепенна работа е да унищожи артефактите на завоюваниете и да прекрои историята

174

Версия Пеликан 1!

преди 3 години

Изкуството е огледало, което отразява времето. И точно това е и проблемът, но като всеки проблем той съдържа в себе си и решението. Изкуството от различните епохи ни дава представата за идейно-психологическите поведенчески модели. Това отражение може да е безкрайно реалистично, може да е изключително деформирано, може дори да е фантазно или безкрайно абстрактно или сюрреалистично. Но основният проблем е кой гледа в огледалото и каква е неговата интелигентност и способност за критично мислене!

173

Версия Пеликан!

преди 3 години

И преди да започна с хипотезата и версията ще ви кажа, че има сериозна опасност ад се занимавате с абсолютни глупости, всичко което бе направено като подвиг от Васил Левски, на връх Шипка и по време на Руско-Турската освободителна война бе опорочено още през 1878 при разрушаване на Санстефанска българия и внасянето на тая харконска *** Батемберги и Сакскобурготи под натиска на"някой си"А кой е тоя някой си ще разберете от артистичните интерпретации, които хвърлят доста светлина и свалят маски