34

Пич

преди 3 години

"Онлайн обучението, във вида в който беше пролетта, беше напълно неефективно"Напротив, беше изненадващо ефективно. Говоря за ученик 8 клас. За малките може и да е било проблем ако няма кой да им помага. Да пуснеш децата в училище в тази ситуация, където на всички ни е ясно, че няма начин да има контрол, е равносилно на престъпление. За малките 1-3 клас да измислят някаква опция, за останалите дистанционно.

33

Иво

преди 3 години

Съдете министерството! В момента същото се случва в Канада в провинция Квебек. Има заведено дело за това че родителите нямат избор: дистанционно или физически в училището. Делото ще бъде спечелено преди началото на учебната година и ще позволят на родителите сами да избират. Министерството няма никакъв шанс на делото, а и няма право да лишава родителите от избор.Направете същото!

32

пери

преди 3 години

До Анонимен 20Право на избор - в частно училище. Който не е учител, не знае за какво става дума. Онлайн обучението, във вида в който беше пролетта, беше напълно неефективно.И пак да кажа, не виждам логика дискотеките да работят, а училищата не.

31

Анонимен

преди 3 години

Какво значи родителя да избира, при условие че системата е разписана и ресурсно осигурена за присъствена форма. Как ще се гарантира едновременно съществуване и на двете форми ако няма ресурс. И тук не става въпрос само за финансов. На тези разговори това е идеята, да стане ясно какво може и какво не е реално да се иска, към настоящия момент. После, как двете форми, ще се приравнят към общи нива на знание и оценки. Матури по всички предмети ли? Ами това си е частен ученик. Има го в закона.

30

Анонимен

преди 3 години

20-30 деца в една стая. Какви маски, какви мерки, какви 5 лева? Ами децата с хронични белодробни проблеми, ами децата с придружаващи заболявания? В едва стая с отрочетата на деебилите, които мислят, че ги лъжат с коронавируса. Я си ...

29

Пич

преди 3 години

Нека да си го кажем директно - родителите на учениците 1-3 клас гледат на училището като на забавачка. Кифлата, коята е станала майка по стечение на обстоятелствата, иска да пусне детето си на училище, че да си вирне краката и да обикаля по кафенетата. Това е проблема, просто трябва да им висят на главите на малките и това им пречи на мързела. Да не мислите, че са на работа или нещо подобно ...

28

Анонимен

преди 3 години

Много лесно може да стане - ония чиновници да си размърдат задниците и да изготвят видео материали за пълен курс на обучение, задачи, тестове и т,.н. изцяло оналйн, без учител. Така който го е страх да се самообучава там и да се явява само на изпити, другите с учителя

27

Анонимен

преди 3 години

Средното ни образование е на дъното благодарение на жените.Никой не може да ме убеди в противното.Средното образование е пример какво ни чака и в МВР,армията,политиката.Нали се убедихте след написаната конституция от Захариева.

26

Анонимен

преди 3 години

Е после ще набедят мъжа министър и ще си измият ръцете кокошките в средното образование.То и затова министрите са все мъже.За бушони.

25

Мъка

преди 3 години

Хайде да започва тази учебна година та най-после да усетим и ние мощта на тоя коронавирус. Та тогава невярващите в неговото съществуване да се кротнат, че вече познават болен от коронавирус. Давам най-много 2 седмици на присъствената учебна година, но каква ще бъде цената на тази проба-грешка?

24

Анонимен

преди 3 години

Всичко е заради жените.Те искат да хойкат в училищата за да клюкарстват на кафенце и тн.Знаете ги .Минават номера и толкоз.

23

Анонимен

преди 3 години

Който оцелее, оцелее. Тъкмо да се намали лошия мат'рял, а като чета коментарите, си е доста. Аз моите деца няма да пусна на училище, защото не искам да стигам до състояние да се нуждая от медицинска помощ, а да не ми се осигурява такава. А това е неизбежно да се случи тази есен. Лекарите и сестрите са хора с лимит, а този лимит вече е на изчерпване.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам национален референдум за или против жените в средното училище.

21

.

преди 3 години

Добре, Дистанционно обучение, но два пъти годишно присъствена изпитна сесия - като студентите!. Който не е учил - двойка!

20

Анонимен

преди 3 години

Някои не учиха, пък спят сред пачки и кюлчета.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези родители не искат дистанционно обучение за всички деца, а за правото на избор! Има деца и родители, които са с много висок риск за здравето при евентуална инфекция с covid и тези родители искат да имат правото да защитят живота на децата и семейството си!

18

славянин

преди 3 години

Нямам деца, но ако имах никога нямаше да позволя да ходят в училище където ще ги третират като *** във ферма белязани с парцали на лицата си, ще учат в частна форма, аз самият завърших средното си образование като частен ученик през 1992-ра!

17

Анонимен

преди 3 години

Ами няма да си пратя децата на училище и готово. Кел файда, като са били на училище. Бойко и Радев също за били на училище, па виж кви работи приказват за тях.

16

Анонимен

преди 3 години

Няма диалогичност,няма преподавателинатиск отвън.Вълчев не води добрехорото,нито има хурка.Все мисли за четиригодишните .Ще опищи орталъка.Да излязат децата на открито.Да сесмени модела за тези 3-4 год.Родителите са на РАБОТА.

15

До 6

преди 3 години

Няма да наложат нищо, ще се изгражда стаден имунитет. Ще натъпчат 25-30 деца в една стая да си дишат в лицата и ще създават стаден имунитет. Като почнат да се разболяват и от сезонните настинки и вируси тогава вие, които искате присъствена учебна година първи ще изревете защото ще ви преглеждат децата по телефона и ще плащате за PCR тестове ако се влошат от неправилното лечение. В САЩ отвориха училищата и след 2 седмици карантинираха хиляди. 90% увеличение на заразените деца с covid.