94

Шмекера

преди 3 години

До АнонименМного добър аргумент! Браво!

93

Анонимен

преди 3 години

Даскалите и те се изкурвиха и се правят на много уплашени, за да не работят, а да получават пари.

92

Анонимен

преди 3 години

А детските градини как работят? Или си давате малкото на градина, а голямото да стои вкъщи? И не излизат ли децата ви навън да играят? Горките те, ако им причинявате това!

91

питанката

преди 3 години

Имам дете, което ще е първокласник и за нищо на света не бих се съгласила с дистанционно обучение. Претенциите на тези майки не мога да ги разбера. Децата им играят в парка и ходят в МОЛ-а, но точно в училище ще се заразят. Наистина ли има такова лицемерие? Пиша го точно по разговор с една от тия "загрижени" майки. Дъщеря й цяло лято играе пред блока с 6-7 деца, които ходят на детска градина. Държавата не е длъжна да обслужва всякакви лиготии. Има форма за частен ученик!! Успех!

90

Ннн

преди 3 години

Навсякъде , накъдето погледнеш е пълно с деца: по заведения , по увеселителни паркове , по хотели , на плажа... А на училище не може ! Особено "загрижени родители" , няма що !!!

89

До 89

преди 3 години

До АнонименМного безгрижно раздавате квалификации за хора, чийто живот не познавате. Никой няма да Ви спре да пуснете Вашите деца на училище и няма да Ви квалифицира за това Ваше решение. По-комфортно ли се чувствате, когато проявявате словесна агресия към непознати хора с различно от Вашето мнение? Впрочем, доста типично напоследък по нашите ширини....

88

МНого,

преди 3 години

много ама МНОГО глупаво решение. Иначе до "отговорния" от долу- няма как отговорно да си пускаш децата на училище в тази пандемия. Тъй че не се прави на много интересен, моля

87

Анонимен

преди 3 години

Заради няколко побъркани от страх , психично болни родители , няма смисъл да побъркват и останалите деца.Имам двама ученика ,и заявявам най-отговорно , че изолирането в къщи нанася повече психически вреди на децата , отколкото хипотетично заразяване и боледуване.Децата имат огромна нужда от физически социални контакти.

86

Анонимен

преди 3 години

Точно така. Да приберат комисионните от учебните помагала. И след месец хууубаво като се заразят някои учители, може и някой родител да изгърми, пари за тестове да си изхарчат едно хубаво,няма да има и кой да ги учи....... Пак ще се мине на дистанционно. Само че сега все още има 3 седмици да се подготви всичко, а тогава ще бъде като през март - от главата за краката. Не е ли по-добре да не се стига до това, отколкото после да се чудим как да намалим пораженията??

85

Анонимен

преди 3 години

най-вероятно така ще бъдеЩе започне присъствено и след месец като започне сезонът на настинките и грипа , по къщите ще се учиПреди нямаше проблем и да кихаш и да кашляш- пак си ходиш на училище , сега няма как да стане това

84

Анонимен

преди 3 години

Абе вие не се ли сещате защо ще ви бъдат децата присъствено.??Сега ще ви приберат парите за помагала за да си вземат комисионните.Издателствата са вързани с министерствата.Иначе има и електронни учебници. Ако са дистанционно, пестите от помагала и pcr тестове!!

83

Анонимен

преди 3 години

До 80Говоря за 100 деца.11 и 12 клас.

82

Срам за Държавата !

преди 3 години

Те 20 рекетьора безправно блокират цяла София, вие питате икакво трябвало да се прави в училищата ако някой бил заразен ! Ами НИЩО -както и с незаконните окупатори на 3 софийски кръстовища !!!

81

Анонимен

преди 3 години

До 73Да , дишат в градския транспорт , но стоят там 15 мин.и са с маски.В класните стаи ще са без маски.

80

“Родители не извоюва

преди 3 години

Е нали нямало вирус Ковид-19 според опорките на БСП - каква дистанция тогава, щом няма вирус ?!

79

Анонимен

преди 3 години

Коментар 74,какво имате предвид, казвайки че има отворени позиции в кол центровете?Не разбирате, че учителите са кът!!! Ако нямате квалификация не можете вие да ги заместите почнат ли масово да напускат! Това е огромния проблем, нима не разбрахте. Какво ще правите с децата си?

78

така де

преди 3 години

До Анонимен 69И вероятно говорите за едно дете? А питате ли учителите по колко проверяват всеки ден,защото не преподават нито на едно дете,нито на един клас само? Лесно им било,как пък не...

77

хахах

преди 3 години

До Анонимен 76 Ами да, няма да ядем, да се возим и т.н. ще ходим пеша за здраве....Може и скафандри да си купим,за да се пазим(изобщо не се подигравам,нито подценявам ситуацията, а напротив),но и така не може.Децата не могат все затворени да живеят.Да не говорим колко много майки ги извеждаха,когато това не беше разрешено,защо не спазваха мерките тогава?Аз лично всеки ден виждах и виждам деца заедно навън с родителите си, в училище е същото.Каквото и да правите,каквото има да става, ще стане.

76

Анонимен

преди 3 години

Мислите ли наистина, че заплатата на квалифициран човек-учител 1350лв. е мотивация да се жертва за вашите деца? Касиер в хранителна верига със средно образование е със стартова заплата 1450 лв. Обявите висят и се виждат отдалече.Не обръщате внимание на помощния персонал в детските градини, а без него не може! Те как по-точно ще ги накарате да рискуват здравето си за мин.заплата?

75

не е така

преди 3 години

До Анонимен 67Не е точно така, и те са толкова отговорни към предмета си,да, може и да има изключения,но все пак? Като е толкова лесно,защо не станете учители след като не искате децата Ви да ходят в училище и преподавайте, за да Ви е лесно и на Вас,какво толкова?