148

БСП

преди 3 години

До септември Борисов ще е подал оставка, ГЕРБ ще са вън от власта.Президента вече е подготвил служебен кабинет съставен от кадърни и можещи хора, които мислят за Българския народ!!

147

Христо

преди 3 години

Гледах част от т.н рок концерт снощи на "Орлов" мост. Отвратих се тотално.

146

Тонката

преди 3 години

Стъки съвсем скоро ше оправи проблема с катуните в центъра:):):)Естесдтвено с наша помощ:):):)

145

Като сравнявате

преди 3 години

България с Америка все пак не забравяйте, че американската икономика се е свила с 37 процента, а българската само с 8 процента, доколкото сме я имали. Има голяма надежда правителството да се справи икономически, че даже и със здравната криза, която се задава за зимата. Пък и по-мизерно от по Виденовско и Лукановско едва ли може да стане. Даже и през март магазините не се изпразниха и тоалетна хартия остана дори и за хвърляне сега от протестиращите.

144

Резил Радев

преди 3 години

Единствения шанс да не управлява отново ГЕРБ е правителство на БСП, ДПС (Пеевски и Доган) и Слави Мултака (вместо Волен предателя български). Това е сценария и по-прозрачен не може да бъде, а Костовите глу*паци чинно допринасят за този сценарии :D Ако стане, резултата ще е масови протести (ама истински), а не като тези ФАЛШИМЕНТИ в момента :D Гнилите планове се получават само за 2-3 месеца (справка Орешарски и гнилото му правителство)!

143

Анонимен

преди 3 години

ще се засилят протестите,когато столичани се завърнат в софето и разберат,че вече са безработни и нямат средства,с които да си плащат 30 годишната ипотека на панелката в люлин...гледайте какво се случва в големите американски мегаполиси и същото чакайте в софия-масов екзодус от ню йорк,лос анжелес,чикаго и т.н.само за последния месец около половин милион нюйоркчани са напуснали града,освобождавайки огромен брой квартири и апартаменти...

142

РистоОлигароСлугата

преди 3 години

Ex, мечти... мечти! :D Костовистите (Ристо Иванов и останалите кандидат лапачи) хващат макс 10% от ГЛАСУВАЩИТЕ (5% от народната любов). На 6 млн. това прави 300 хиляди човека за цяла България! Никакъв шанс да управлявате! Какви масови протести, като гледаме около Ристо муцуните от корумпираното правителство на Костов. Няма как да стане чудо и да хванете повече! Прозрачни сте и вие и гнилите ви мисли Костови бо*клуци!!!

141

Черепа

преди 3 години

"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"

140

Анонимен

преди 3 години

Протеста е на некадърните и мързеливите. Искат държавата да им плаща сметките с пари от работещите.

139

MKII

преди 3 години

До ПроСоТоТи се радвай, че хората още не са ви подпукали. Радев може да има временен имунитет за пред прокуратата, но за гнева на народа имунитет няма. А като се върнат хората от отпуска, тогава на шепата безделници, които се правите на интересни, ще ви се случи много неприятна случка.

138

Анонимен

преди 3 години

Протестът e организиран от Платеното трио и Черепа и подкрепен после от всякакви лузери.

137

вай вай вай

преди 3 години

Нещо червените *** ги няма! Да не е фалирало БСП-то и вече да са безработни?

136

Анонимен

преди 3 години

Не може всеки да протестира за каквото му дойде на ум! Тези кога работят, кой ги издържа?

135

Анонимен

преди 3 години

Василев си има вече партия - Боец.Черепа изостава и пари не дава.всеки изгонен олигарх - с партия!

134

Анонимен

преди 3 години

:) И какво сега тия 500 то с раничките дето обикалят всяка вечер напред назад ще свалят Бойко и Гешев, така ли? хахаххахаххаххахахахаххааха :)

133

Гербавите

преди 3 години

*** до един нашмъркани. Говорят глупости, на които и децата не вярват. Многоо плиткоумно господа. Тези опорки сме ги виждали още по татово време изтъркаха се.

132

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТакава власт има, че е скрит зад нея. Като загуби следващите избори ще видиш какво ще му се случи и каква власт е имал и какви ги е дробил докато е бил президент. Гешев го чака на гюме да си му даде заслуженото за държавна измяна.

131

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименкаква "власт" има Радев,бе ***?!Той просто СИМВОЛИЗИРА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА,СПОРЕД текста на Кнституцията,които ВИЕ-НЕЩАСТНИТЕГЕРБОМАЖОРЕТКИ не сте си направили труда да прочетете!..Просто ни излагате пред света!А "Света" се прави на сляп и глух за проблемите ни,защото СЛУГАТА,НАРЕЧЕН"Тиква", идеално ги устройва!

130

Анонимен

преди 3 години

Радев като сдаде властта и ще си плати за тия простотии които е правил. За него мърдане няма!

129

До анонимен

преди 3 години

И аз съм на вашето мнение, че се готвеше ПРЕВРАТ от Радев в България. Или от неговите съветници и стратези. Все пак да не забравяме, че той е един фигурант инсталиран от БСП и плътно компресиран от решетниковите агенти. Американците дадоха грамите на Гешев, защото Боко им обеща, че ще се справи сам. Въпреки всичко нещата ескалираха, до момента в който не започнаха протестите в Беларус. Явно вниманието на Кремъл беше отклонено към близката "заграница" и оставиха проекта "Радев" за бъдещето.