108

Анонимен

преди 3 години

83Тримата *** от бунта, са възпитавани в БКП-то, да"се борят до последен дъх, служейки на столетницата.Баба Цола се напикаваш в обувките, но стоеше до последно на президиума, в Политбуро.

107

Анонимен

преди 3 години

Който иска да гласува отново за тиквата мафиот Борисов,няма да е възможно,защото той междувременно ще е в затвора...ако не е забягнал някъде като Божков да си харчи шкафчето с барселонката...

106

Анонимен

преди 3 години

До Ето кой е инициатораВярвай си. Джобното прокурорче скача на всеки поръчан от КОЙ. И до присъди не се стига така или иначе, но принципа е същия като през 90-те. Само дето сега бухалката не е дървена. Радев се изказа публично против СИК, затова бухалката заигра по него. Ама вие герберухите, понеже нямате много багаж в северното помещение, приемате това за "справедливост".

105

Анонимен

преди 3 години

107 Не е.

104

Томислав Гьобелс

преди 3 години

Томислав Гьобелс каза в ДОМУЗ ТВ, че по негово мнение Борисов ТРЯБВА да си подаде оставката на 2-ри Септември БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали се приеме свикване на ВНС или не. И в двата случая Борисов ще си подаде оставката.По-здравословно би било да си я подаде преди, гласуването де... парламентът ще е ОБГРАДЕН С ПОБЕСНЕЛИ ПРОТЕСТИРАЩИ.И аз ще съм там. 100%

103

Анонимен

преди 3 години

Добре е да се изхвърли Обратното трио от протеста.

102

Анонимен

преди 3 години

Огнян Касабов сигурно си е пратил CVто на маджовия човек. И сега поработва. То и Насо Либерала, Атанас Славов, така наречения доктор по конституционно право от Философския факултет, също не го споменават като част от Да, България.

101

Анонимен

преди 3 години

В края на септември протестите спират. Като затворят отново и с новите мерки, няма да протестират повече.

100

Анонимен

преди 3 години

Протестите няма да се засилят. Радев ще премине към план А - военен преврат, както го планираше от самото начало.

99

Абе! Верно ли?

преди 3 години

Верно ли, че Бойко бил казал, че ако не му се извиним за всичко и не почнем да го харесваме веднага, щел да си вземе милиардите, да избяга у планината и да направи най-страховития пара-военен картел в Европа?

98

1

преди 3 години

До Радеф,а мутрите на тиквата вътре, в ЦСЗ.

97

Анонимен

преди 3 години

Протести есента няма да има, то и досега нямаше, но ще има опит за въоръжен преврат на русофилите около радев, това е почти сигурно! Те нямат друг ход, освен преврат, тъй като прокуратурата разполага с реални доказателства за шпионската им дейност в полза на русия, а мнозинството от народа е срещу тях! Социологията на ГалЪп със 60% " за" протестите е същата като прогнозите за победа на бсп- то на миналите ИЗВЪНРЕДНИ парламентарни, после Евро избори, избори за местна власт и т.н ЛЪЖИ ЕВРАЭИЙСКИ

96

Анонимен

преди 3 години

Как може да се планира всенародно въстание? Всенародната стачка от преди 3 седмици още не е свършила, сега и въстание. Съвсем я блокирахте тази държава. Входна врата и плочка по центъра не останаха свободни.

95

Анонимен

преди 3 години

И колко ще се "разрастне протеста"?Вместо 4 плюнки,ще протестират 5?Е,и?Никой не ги брои за живи.......О, с изключение на Канна Рачева....Ще си имислим,нали Канче?

94

Анонимен

преди 3 години

Вина за какви хвърля ГЕРБ? Те не забелязват протестърите. Вината и срама протестърите сами си ги слагат. Защото са от утайката.

93

Радеф

преди 3 години

Скоро ще свършат парите.Вън мутрите на Радев.

92

БСП, ДПС и Черепа

преди 3 години

Ние сме по-добри от Борисов!

91

Анонимен

преди 3 години

И как тази оставка ще е панацея за цяла България?

90

Анонимен

преди 3 години

Черепа и Обратното трио призовават всички балами да ги подкрепят.

89

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ