188

Анонимен

преди 3 години

Гледам,че ни плащат с партията на Радев-ами хайде да подава оставка и да я прави тая партия! Ама после ще трябва да се порадва на народната любов и затова го е шубе и иска през задния вход властта-същи комунист долен!

187

Анонимен

преди 3 години

197 Фашизмат и комунизмът са два близнака. Двата режима са осъдени, като престъпни на Парижката асамблея, 2008.БСП, Радев, са носители на комунистическата идея, гордеят се със столетната, кървава история на своята партия.

186

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов ще плати всички изцапани фасади като мърляч и подстрекател! Това е достойна позиция на адвокат и бъдещ елит на държавата!

185

Брат Вурст

преди 3 години

Голямо тролене пада. Разбирам че трябва да си изработите заплатата (гарантирана от герб), но коментарите ви са обида за човешката интелигентност. Сега бързо пуснете 100 коментара, за да се скрие моят.

184

Българин

преди 3 години

Протестите ще се засилят, когато дойде уикенда, времето е хубаво и разтоварят безплатната бира в центъра.#ДОставка

183

Анонимен

преди 3 години

Протестите няма да се засилят когато заработи НС. Градът ще бъде пълен с коли на работещи хора и такива, които карат децата си до училище и обратно.Затворени кръстовища няма да се търпят повече. Сега сме в почивка и сме ги оставили наркоманите да се шляят по кръстовищата.

182

Анонимен

преди 3 години

Ха, червените нещо се опитват да се размножават.

181

православен патриот

преди 3 години

Кой ще изнесеш ве мульо !?!? Скоро ще ви почнеме фашагите под командването на великия генерал Радев....

180

Да бе да

преди 3 години

Сега, септември като се върнем от морето и ще ги изнесем на броните си. Софиянци сме 2 млн а ще ни разиграват една шепаНаркоманчета... друг път. Преди отпуските си начешахаКрастата, ся ако не се самоосъзнаят и нямат инстинкти за самосъхранение ще гризнат предния капак

179

Анонимен

преди 3 години

Тия блокади ако мислят че наказват ББ много се лъжат. Наказват хората респективно избирателите.Пълни глупци са, само вдигат рейтинга на ГЕРБ.

178

Пян Гъ

преди 3 години

Те и на коча макарите ще се люшнат здраво, като се качи на стобора, ама дали ще паднат? А дано, ама надали.

177

протестутка

преди 3 години

Както винаги на първа лния са глупавите наивници,а зад тях в сянката-тарикатите!И когато герб пак спечели изборите ще се усетите,ама ще е късно!

176

Анонимен

преди 3 години

11Летецат, защото те му смърдят повече, пожарникарят е близо до маркуча с вода, а Летецат, не.:)

175

Анонимен

преди 3 години

178 Рейтингът на Гумен Радев удари дъното, късно е за всякакви класации.

174

Рада

преди 3 години

Айде и този почнасъс глупости да говори протестите няма да се засилят защото хората не са глупави като тази Мая Манолова чалгаря Длави Ърифонов или Отровно трио стига с тези изчисляни простотий протестите ще се засилят ако олигарха президент направи служебно правителство

173

Гражданин

преди 3 години

Няма доверие в ГРТБ, протестите не само ще продължат, но и ще се разрастват. Времето на ББ изтича.

172

Прогноза

преди 3 години

Протестите ще се засилят, след падането на сегашното правителство и назначаване на служебно от Президента...

171

Тонката

преди 3 години

Бесепето тогава на президентските избори излъгаха хората,че Фигуранта бил Натовски генерал и много им се вързаха:):):)После обаче се разбра,че Натовския генерал е кандидатура на Решетников и Натовския генерал не спря да рИве за свалянето на санкциите срещу Русия:):):)

170

Луд, луд

преди 3 години

ама сигурно с нещо здраво са го стиснали за звънчетата. Едва ли разчитат на някаква лоялност. Щом човек е веднъж предател той е винаги предател, трябва да се играе на сигурно.

169

Анонимен

преди 3 години

Радев ще отстъпи поста на Йотова.Радев е готов със служебно правителство, с Конституция, с нова партия, с нови Грипени... Много е готов за властта...