9

123

преди 3 години

е нема как за 6 месеца да го измислят, все пак извънредно положение е

8

Анонимен

преди 3 години

В друга статия пишат, че масов скрийнинг в у-щата няма да се прави. Иначе в различни. министерства се прави, ако има заразенСега пък как да се направел първият?Никаква логика няма!

7

Сат Н

преди 3 години

тези хора остават в момента в обществото неизследвани и разнасят вируса-------Очевидно е, че в България не го разнасят, защото вирус НЯМА.

6

Анонимен

преди 3 години

До гербисто-патриот". А сега като няма много тестове, то няма да има и заразени"Тестовете само откриват заразените, те не ги създават.

5

анонимен

преди 3 години

"Проблемът е до направата на първи тест."Това се говори от личните лекари от началото на истерията! И нищо! Като е толкова страшен вируса защо на ниво НОЩ, Министрство на здравеопазването правят нищо? Ако държавата няма пари то дарители има - Пеевски, Гергов....! Ще дарят по някой лев срещу приспадане от данъците!

4

гербисто-патриот

преди 3 години

Много добре сме го направили, иначе масово ще почнат да се тестват хората и като нищо ще имаме по 1000 заразени на ден. А сега като няма много тестове, то няма да има и заразени. Бройката я докарваме с тествете за почиващите в Гърция, които са си проформа и досега и 1 не са хванали да е заразен, но поне правят бройката. Ама то акъл трябва да има човек, щото на *** само едно нещо може да му се набие.

3

анонимен

преди 3 години

съвременният фашизъм

2

Анонимен

преди 3 години

Ние сме единствената държава в света бореща пандемията с платени тестове!

1

Анонимен

преди 3 години

едни и същи новини и едни и същи серс еми в тоз сайт 460