13

123

преди 3 години

Безхаберие, мързел, некомпетентност-тези качества трябва да притежава всеки работещ в администрацията, за да бъде назначен. Роднини на високи постове също помагат.

12

Знае се!

преди 3 години

С многото на брой малки ВЕЦ и липсата достатъчно ел.енергия, което вече е факт без попълващата мощност, за която беше предвидена АЕЦ Белене, водата се източва в полза на няколко собственици-връзкари. Ако искате повече подробности питайте Кирето Добрев, Петър Курумбашев и други подобни ,,енергетици", които източват крайно недостатъчните водни ресурси на България.

11

Елемаг

преди 3 години

И нито дума за бичът наречен ВЕЦ-ове.От рекички до язовири.Интересна журналистика.

10

МегаВиКхолдинг

преди 3 години

На всеки язовир, водопад, рекичка, по-дълбока локва и гьол, трябва да се назначи директор, заместник директор, секретарка и цялата необходима администрация за добро управление.

9

Анонимен

преди 3 години

Заплашени сме, защото искате да ги продадете и сега симулирате тия кризи. Отделно безхаберието на многолюдните ви служители, които не знаят, за какво са на работа и взимат заплати.

8

Анонимен

преди 3 години

Безхаберие, алчност, непрофесионализъм, немарливост, мързел.... Тепърва ще гърмят много мини, заложени от калинките в управлението. Държавата не е полицейски участък или военно поделение, за да се управлява трябва много добро образование и морал

7

ГЕРБ 4ever !

преди 3 години

Герберастите ни превърнаха в пустиня....

6

Анонимен

преди 3 години

Това е нищо, скоро ще започнат да се появяват т.н. проблеми на техносферата. Рязко ще зачестят авариите в язовирите, ще започне да се руши водната инфраструктура в градовете, ще започнат да падат мостове, да се рушат пътища и тунели, ТЕЦ-ове и АЕЦ ще започнат да аварират по-често, жп-линиите ще се рушат, влаковете ще аварират. Всичко това е свързано с упадъка на една държава и неспособността й да поддържа своята собственост поради корупция, затъваща икономика и деградиращо образование...

5

Анонимен

преди 3 години

Заплашени сме от много кризи заради нямарливото отношение към инфраструктурата, коята естествено се руши - няма вечни неща, водопроводи, електропроводи, язовири, разпределителни и подстанции, канализация и пречиствателни станиции - за тези структури на се отделя и лев. Перник гръмна пръв но това е само началото, не може да се фокусираш само в една област - пътища а да зарежеш всичко останало, пътищата, при това ДОБРИТЕ не са единственото нещо от което зависи една добре функционираща държава

4

Чебурашка

преди 3 години

Няма страшно, на протестите пият само бира и твърди напитки и пак издържат.

3

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че сме заплашени от всякакви кризи. Некадърникът Борисов дори не е в състояние да напълни с вода язовирите, които бай Тоши построи. Оставка, мутро!

2

Анонимен

преди 3 години

Да... Чувал съм, че 80% от водата се губи заради лошата инфраструктура

1

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!Харесва ли ви