33

Щирлиц

преди 3 години

А постна пица ще има ли?

32

garantirano

преди 3 години

ot GERB?

31

1

преди 3 години

ако построят комунизъм в Сахара няма да остане пясък

30

директор на водопад

преди 3 години

Значи в Дубай може 5 галона да струват около 5 лева. Дето е пустиня и нямат вода. А в България дето уж имало много вода , тя хем скъпа, хем я няма. Това какво е ? Фейк ?

29

Анонимен

преди 3 години

България има огромен брой минерални и други извори, реки, езера, язовири и какви ли не водоеми. По времето на Древния Рим днешната българска територия е била един голям спа комплекс за много римски императори. Но гербаджиите с некадърност, алчност и безхаберие успяха да ни редуцират до ниво водна криза и воден режим.

28

Анонимен

преди 3 години

До 28А що не питаш г-жа Караджова, когато е била и министър и зам.министър по-преди, що не е прокарала идеите си още тогава? А и за едни видни НПО консултанти в областта на водите и фондовете може да я попиташ, информативно...

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18С около 10% са повече. Само тия от едновремешните АПК-тата и ТКЗС-тата са над 3200. Почти всички имат следните проблеми:- липсата на каквато и да е налична техническа и друга документация- до средата на 90-те в тогавашното земеделско министерство (МЗГАР) се водеше някаква отчетност и регистър, но с прехвърлянето собствеността им на общните и това се затри - част от микроязовирите са изграждани по т.нар. стопански начин от съответното ТКЗС/АПК след указание от ГК на партията

26

Про

преди 3 години

Прости хора не могат да решат този сложен проблем.Има си професори и др. учени специалисти които да направят дългосрочен план и предвиждания.Парите да не се крадат и да се умножава по 2 и по 3 цената на строежите.това с Перник си е за съд. и оставки ама населинето само мрънкя и е мързеливо и бъзливо.Нали видяхте-ако не бяха протестите щяха ли да дадат на народа малко пари?И докога ще избирате азиатски физиономии да ви управляват щото говорели просто като вас.

25

Анонимен

преди 3 години

Кой бил виновен .Ми кой да е виновен ? Ромска партия герб. 10 години кой управлява ? Обаче ченгетата на 50 с 20 заплати и после и пенсия и заплата. С такава политика ще има полиция и няма да има народ .

24

Анонимен

преди 3 години

Права е г- жа Караджова.Умишлено се прави всичко,защото водата от благо я направиха търговска стока.И по лошо ще става,докато не превърнат България в пустиня.Чак тогава,когато ще няма вода и за София,ще се направят опити за нормализиране,но ще е твърде късно.

23

Анонимен

преди 3 години

Честно ви казвам - не съм участвал в протести откакто бяха вдигнали цените на тока и плащахме по 500 лева сметки. Сега, ако има режим на водата, хората пак трябва да вземат сопите. Не може заради мързела и некомпетентността на министри, инспекции и не знам си какви агенции, хората да стоят без вода през 21 век. Веднага да се преразгледат договорите с частните ВЕЦове и където трябва да се прекратят. Писна ми заради шепа хора да страдат милиони.

22

Мърррр...

преди 3 години

Ауууу! Какъв рев на комунистите. Строяло се при Живков. Днес също се строи.

21

Шефа

преди 3 години

По принцип , пожарникаря Борисов като ходи на пожар винаги МУ свършва водата !И сега пак , иска да влачи , а остави българина без вода, защо?Защото при него всичко е далавера , вода има , но който си плати!

20

Анонимен

преди 3 години

Истината е че старата номенклатура от БКП къде кадърна къде не, беше разбутана а като управление бяха сложени хора без грам интерес, желение и опит да работят за подобряване и доизграждане на вече направеното. Като резултат всички без изключение правителства го караха на самотек докато нещо не се счупи или разруши.Резултата всичко го виждаме в цялата държава и не само в екологията и водитеГоспода политиците можеше да променят много но не си мръднаха пръста а се впуснаха в правене на пари

19

Анонимен

преди 3 години

След замърсяване с фекални води и какви ли не други гадости сега водна криза.Честито, ето ги управляващите после се чудете защо са протестите.БСП / ГЕРБ / ДПС / СДС са всичките бивши БКП кадри време е да се премахнат от управлението

18

апп

преди 3 години

До 123послушание и вярност към партията .. да те допълня, може някой друг да продължи ако иска

17

директор на водопад

преди 3 години

По цял свят чистата питейна вода е скъпа. Който иска такава - ще плаща. Който иска ефтина вода - купува инсталация за обезсоляване и точи океана или морето.

16

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият социализъм в България за периода 1950г-1985г бяха построени 2216 язовира! В края на 1960г. България е на 3 място в света по брой изградени язовири.А сега по времето на добрата демокрация в България за периода 1991г-2020г. бяха построени само 12 язовира като 11 от тях всъщност само са довършени тъй като реалното проектиране и строителство е започнало още през лошият социализъм.

15

Ф.С.В.

преди 3 години

ФАКТЪТ че Бивш Министър говори за проблемите с Водата -Не се ли ЗАМИСЛЯ ЧЕ И ТЯ Е БИЛА ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ И НЕ ГО Е РЕШИЛА?? И ТЯ Е ЕДНАКВО ВИНОВНА С ДРУГИТЕ ! РЕШЕНИЕТО Е--- МАХНЕТЕ ВЕЦОВЕТЕ ОТ ЯЗОВИРИТЕ И ЩЕ РЕШИМ КАРДИНАЛНО ПРОБЛЕМЪТ- НАПРАВЕТЕ ОЩЕ 20 ЯЗОВИРА -ЦЕНАТА ИМ ЩЕ Е КОЛКОТО 100 КМ "МАГИСТРАЛА С ДУПКИ"- СМЕНЕТЕ ВИК МРЕЖАТА ДОКОЛКОТО МОЖЕ И В БЛИЗКИТЕ 50Г НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ С ВОДАТА! БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ БОГАТИТЕ В СВЕТА НА ВОДА ДЪРЖАВИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРИРОДАТА И ГОСПОД!

14

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 1Развързала се обувката на Лилито Павлова и Боко, като джентълмен (кънгратюлейшън) , се навел да я завърже .Ама заради големия тумбак ,взел , че пръцнал . Погледнал нагоре виновно към Лили , а тя го потупала успокоително по рамото :"Нищо ,нищо ,Боко - всеки глас - за гербавата власт !"