8

Анонимен

преди 3 години

Вашата медия поддържа официалната власт в България с всички сили. Не е ли малко кофти да пишете за Беларус и за зависимите им от правителството медии? Не ви ли е срам и защо не напуснете официоза, както направиха в Беларус?

7

Анонимен

преди 3 години

И какво очакваш, някой от ЕС да коментира шепа пияндета дето врякат на площада тука?Или да иска руската кукла Радев да свали правителството и после Решетников да ни реди правителство? Вие червените съвсем избръмчахте.

6

Анонимен

преди 3 години

Е а нашия какъв е, докато не осъществим 1989 наистина да има промяна е така ще бъдем, но ние сме страхливци

5

Нико-Войвода

преди 3 години

Следваша Украйна е Беларус ! Ще се самойзбият ще си разрушат държавата а после ще станат следвашите *** ходещи да проституират в ЕС както сега украйнките са наводнили ЕС и България с евтини ***. Всичко е до болка познато

4

DA AMA

преди 3 години

До Анонимен veche nikoi ne iska da se vigda s BB.

3

Нико-Войвода

преди 3 години

До АнонименДо България никога няма да застане нас ни разграбиха вече не сме им нужни една оглозгана и опоскана държава управлявана от Мутри на кого му е нужна

2

ЕС

преди 3 години

няма ЖЕЛАНИЕ да им се натресе нова Украйна пред вратата. На ЦРУ това му е работата да си организира "нежни" революции и да изнася "демокрация". Обаче когато ти е пред врата по-добре си гледай личния интерес. Така разсъждава Меркел, а може би и доста други, които се грижат за народите си.

1

Серсем

преди 3 години

Ако застане ще си има работа с Москва)